- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Mesela internet yoktu ki bence internetin yayildigi ilk zamanlar bole degildi sanal alem. Gayet seviyeli insanlar takiliyodu. Ilk arkadaslarima bahsettiginde chat kanallari vs vardi mesela.. aaa diye hayretle dinlemislerdi beni. Interneti ilk alanlardik biz, abim sagolsun.Öyle deme ya eskiden de böyle şeyler vardı sadece insanlar böyle bilinçli olmadığı için fark edilmiyordu
benim de eşim izliyordu ,
ben hadi tavla oynayalım dedim
Ancak arka fonda açık kaldı
sonra ne saçma dizi bu falan dedim
hayatın gerçekleri dedi eşim
çocugunun soruları çok normal
benim evladım yok ancak ilk aklıma gelen bu oldu
çocugum olsa idi o odada onu tutmak istemezdim.
Adamın kocası mı varmışve onu adamın kocası hastaneye götürüyor.
ya millet shameless izleyip gülüyor ama ne hikmetse bizim millet bu dizileri izleyince ahlak elden gidiyeeee. yahu ne alakası var? isteyen izler istemeyen izlemez. bu kadar basit.
Olay konu seçiciliği zevk meselesi değil ki. Ben de oturup full bir bölüm izlemedim ama konu sahibi diyalogları yazmış. Çok iğrenc ifadeler var.
Bu dizi haber sonrası kuşağında çocukların izleyebileceği bir saatte yayınlanıyor. Kaç aile çocukları için dikkat eder sence?
Bu da bireysel bir sorumluluk..
Dün akşam bir sahneye denk geldim. Adamın karısı sağ omzunda iyi melek beyazlı, diğer kadın kırmızılı fantazi kıyafetle elinde kırbaçla sol omzunda kötü melek..
Bu bir kaç dakikalık bir sahne sadece. Anlatabilmişimdir umarım..
Dizilerde yan karakterlerde eşini aldatan kadın/erkek var ve olacaktır. Ama bu eğlenip gülecek komedi unsuru olamaz..
heryerde cıkıyor kıiyi de 3 yaşındaki çocuğun youtuber izlememesi lazım. o annenin suçu.
Çok üzgünüm ama az önce bi haberde gördüm reytingleri zirvede yazıyorBu dizinin reytingi iyi mi ?
Yani kim izliyor bu diziyi herkes bu kadar hassasa?
Adamın kocası mı varmış
ben lisede iken
öğretmen kapı komsumuz vardı
ikisi de karı koca aynı okulda öğretmendi
o zaman 30 lu yaslarda idiler
2 cocukları vardı
adam karısını öğrencisi ile aldattı , bütün apartman o adama tavır aldık , surat astık çok üzüldük çünkü
bu dediğim 1992 falandı sanırım sene olarak.
sonra adam liseli aşkını alıp rusyaya yerleşti ve birdaha gelmedi.
gecenlerde yazlıkta bahcede oturuyoruz
aldatma üzerine bir muhabbet döndü,
adamin biri eşini aldatmış,
komsulardan biri ne dedi biliyor musun
-ama o adam da fena yakışıklıydı dedi
yani bir adamin yakısıklı olması , eşini aldatması için hafifletici sebep:)
neden komedi unsuru olmasın ben de bunu anlamıyorum. dizi bu, gerçek hayat değil. istemeyen izlemez, çocuğuna izletmez. bu da pekala kendi sorumluluğundadır. trafik kazası, hapishane, aldatmak, ölüm vs bunlar herkesin travmaları olabilir ama izleyici için komedi unsuru olarak kullanılabilir. onu kullanma bunu kullanma, her yerden sansür yiye yiye izleyecek bişey kalmadı tvde.
Toplumun yozluğu diziye mal edilemezÇok üzgünüm ama az önce bi haberde gördüm reytingleri zirvede yazıyor
Googleye rtük yazAslında topluca şikayet edilmeli. Ne yapabiliriz bir avukat ya da bilgili bir arkadaş yok mu? Bimer e falan mı yazmak gerekir? Hollywood a derken bizim diziler onları geçti maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?