Koca koca yalanlar ...

Öyle deme ya eskiden de böyle şeyler vardı sadece insanlar böyle bilinçli olmadığı için fark edilmiyordu
Mesela internet yoktu ki bence internetin yayildigi ilk zamanlar bole degildi sanal alem. Gayet seviyeli insanlar takiliyodu. Ilk arkadaslarima bahsettiginde chat kanallari vs vardi mesela.. aaa diye hayretle dinlemislerdi beni. Interneti ilk alanlardik biz, abim sagolsun.

Akilli telefonun cikmasi her an ulasilir olabilmek vs. Bunlarda etkili. Ee bunlar cikinca tabiiki bir suru program cikti akllli telefonlara. 1001 cesit insan var ve herkesin birbirine yazmasi... bi selama bakar ekrandan gordugun kisi..bu tarz seyler kolay elde edilebilirken hayat biz ebeveynlere zorlasiyo, cunku cocuklari bundan korumak zorlasiyo. Ilerde illa gorecekler bunlari ama cocuk cocuk olarak buyumeli

Bizim ulusal kanallarda insana katkı sağlayacak bir halt yok ki zaten..
Beyin uyuşturup alttan alta ahlaksızlığı meşrulaştırmaktan başka bir şey yok
İnsana yararlı hiç bir yayın yok..
Oğlum doğduğundan beri sınırlı açılır tv belgesel yada eşimin izlediği eski arabaları tamir edip yenileyen bir program var onu açıyoruz..

Çocuklara büyüklere de zeka geriliğinden başka bir etkisi yok..

Hayatta bunlar da var ama herkesin hayatı böyle değil, ya da ben böyle olduğuna inanmak istiyorum...Benim de temizliğe gelen yardımcı abla anlatıyor şok geçiriyorum. Son anlattığı , kızını her seferinde daha zenginini bulduğu için 3 kere evlendirip boşatan (ki bu arada evlendirdiği adamlar da evli ve onları da boşatıyor ) bir teyze varmış mesela. Ya da evli çocuklu olduğu halde "kapamalık" (ablanın deyimi) yapan ve çocuklarına ilgili adamdan aldığı parayı harçlık olarak veren kadınlar varmış ve bu çok normalmiş. Hatta bir yapmayan ben kaldım diyor, ben şoktan şoka giriyorum. Gittiğim spor salonundaki karşılamada çalışan bir kız vardı, onun da "dostları" varmış.

Bunlar yeni değil, eskiden de vardı ama bu kadar normal değildi sanki hiç bir zaman.

ya millet shameless izleyip gülüyor ama ne hikmetse bizim millet bu dizileri izleyince ahlak elden gidiyeeee. yahu ne alakası var? isteyen izler istemeyen izlemez. bu kadar basit.

Olay konu seçiciliği zevk meselesi değil ki. Ben de oturup full bir bölüm izlemedim ama konu sahibi diyalogları yazmış. Çok iğrenc ifadeler var.

Bu dizi haber sonrası kuşağında çocukların izleyebileceği bir saatte yayınlanıyor. Kaç aile çocukları için dikkat eder sence?
Bu da bireysel bir sorumluluk..

Dün akşam bir sahneye denk geldim. Adamın karısı sağ omzunda iyi melek beyazlı, diğer kadın kırmızılı fantazi kıyafetle elinde kırbaçla sol omzunda kötü melek..
Bu bir kaç dakikalık bir sahne sadece. Anlatabilmişimdir umarım..

Dizilerde yan karakterlerde eşini aldatan kadın/erkek var ve olacaktır. Ama bu eğlenip gülecek komedi unsuru olamaz..

neden komedi unsuru olmasın ben de bunu anlamıyorum. dizi bu, gerçek hayat değil. istemeyen izlemez, çocuğuna izletmez. bu da pekala kendi sorumluluğundadır. trafik kazası, hapishane, aldatmak, ölüm vs bunlar herkesin travmaları olabilir ama izleyici için komedi unsuru olarak kullanılabilir. onu kullanma bunu kullanma, her yerden sansür yiye yiye izleyecek bişey kalmadı tvde.

ben hiç bizim zamanlar diye girmeyeceğim olaya çünkü ben de babamın zamanıyla büyümedim.. ilk bilgisayarım geldiğinde 6 yaşındaydım, ama iyi yönlendirildim şimdi Tr standartlarının kat ve kat üzerinde kazanan bir yazılımcı oldum.. oğlum 5 yaşından beri tablet ile ilgileniyor, bu yıl kendi application'ını yazmaya başladı.. muhtemelen benim yaşıma geldiğinde benden çok daha iyi olacak.. yani hiçbirimiz babalarımızın- dedelerimizin zamanındaki gibi yaşayamayız, önemli olan teknolojiyi bilinçli kullandırmaya yönlendirecek bilgiye sahip olmak.. diziye gelirsek, 3 sene önce evden aktif kanalların hepsini kaldırdım.. elimde mis gibi bizimkiler dizisi ile netflix var, onu değerlendiriyorum.. ha illa ki kanal izlemek istersem de idx kanalı efsanedir, öneririm..

Ya işte ben böyle hemcinslerime bakınca cidden sinirden boğasım geliyor, adamın yakışıklı veya zengin olması yeterli. Adamın karakteri bozuk, ben de zaten paraya fitim, alan razı veren razı. Bu nedir ya? Geçen Tuğçe Işınsunun kitabında vardı ikinci kadınlar anlatıyor diye şok geçirdim ya nasıl bir özgüvensizlik ya da gurursuzluk bunu yaptırıyor rabbim büyük konuşturma nolur ama bilmiyorum ya...

çok aşırı tepki verilmiş Yaprak Dökümü, Aşk-ı Memnu olunca sokakta insan kalmıyordu onlar da mide bulandırıcıydı Behlülle Bihter kırıştırıp "ay cınım yızık" mı diyorlardı anlamıyorum. Bu dizi mizah yapıyor, kadının ezikliği kocası için gereksiz fedakarlığı hepsi karakterin zaafı ve tiye alınmış. Dizileri gerçek hayatla karıştırmasak? Bu diziyi izleyince kocalarınız sizi aldatacaksa aklına böyle şeyler düşürüyorsa zaten ohoo baştan geçmiş olsun bu diziler olmasa da erkekler kendi arasında iş yerinde dışarda bu dizinin 100 katı rezil muhabbetler, fantaziler konuşuyor zaten. Yabancı dizilerde çok daha beter şeyler var ahlaki kavram üzerinden, ben sevgilimle izliyorum ama hiç aklımıza birbirimize kazık atmak geçmiyor. Dizileri kafa dağıtmalık olarak görürseniz keyif alabilirsiniz. Gerçek hayatı yansıtması için ay sonunu getiremeyen Ali Rıza Beyin dramını izletseler Ferhunde olmadan yaprak dökümü "Yaprak Dökümü " olmazdı :)

Ayrıca türk dizileri izleyeceğinize Netflix, dizilab falan buradaki dizilere dadanın kurgu-senaryo muazzam diziler var ama hep bir çıplaklık,vahşet çıkabilir beni bozar derseniz belgesel en iyisi

Anlatamamışım. Peki :)

Bu adami en son yahsi cazibede gormustum. Ancak bole biseyde tutardi tekrar.

Bu dizinin adini gordum ancak, inanin denk gelmedim . Dizi izlemedigim icindir sanirim. Hatta adinida tuce_tuce ye sorup aydinlandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…