- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi victoryvivi
-
netflix iyi de, içerik az be
bu aralar Hannibal kalp ben. Geç kaldım izlemeye ama olsun. Şöyle akşam yemeğine dalak,dil,böbrek insan etinden ohhnetflix iyi de, içerik az be
hem de çok az, bir bizim içeriklere bak bir de abd de ki içeriklere bak :/
amazon prime ı dene captain bir de :)
Herkes bu diziye tepki gösteriyor haberlerde de gördüm bunu ama kim izleyip diziyi zirveye taşıyor acabaBu adami en son yahsi cazibede gormustum. Ancak bole biseyde tutardi tekrar.
Bu dizinin adini gordum ancak, inanin denk gelmedim . Dizi izlemedigim icindir sanirim. Hatta adinidatuce_tuce ye sorup aydinlandim
bu aralar Hannibal kalp ben. Geç kaldım izlemeye ama olsun. Şöyle akşam yemeğine dalak,dil,böbrek insan etinden ohhRTÜK oralara el atsa KK hatunları bu dizileri de yasaklatır
hannibal netflixte değil eski olduğundan almamış sanırım. Ama Bates Motel çok şiddetle öneririm o tarz seversen izlememişsen Hitchcock'un saykosundan uyarlamazaten netflixte diziler iş yapıyor. güzel diziler var.
adı konumun adı zatenBu adami en son yahsi cazibede gormustum. Ancak bole biseyde tutardi tekrar.
Bu dizinin adini gordum ancak, inanin denk gelmedim . Dizi izlemedigim icindir sanirim. Hatta adinidatuce_tuce ye sorup aydinlandim
çok aşırı tepki verilmiş Yaprak Dökümü, Aşk-ı Memnu olunca sokakta insan kalmıyordu onlar da mide bulandırıcıydı Behlülle Bihter kırıştırıp "ay cınım yızık" mı diyorlardı anlamıyorum. Bu dizi mizah yapıyor, kadının ezikliği kocası için gereksiz fedakarlığı hepsi karakterin zaafı ve tiye alınmış. Dizileri gerçek hayatla karıştırmasak? Bu diziyi izleyince kocalarınız sizi aldatacaksa aklına böyle şeyler düşürüyorsa zaten ohoo baştan geçmiş olsun bu diziler olmasa da erkekler kendi arasında iş yerinde dışarda bu dizinin 100 katı rezil muhabbetler, fantaziler konuşuyor zaten. Yabancı dizilerde çok daha beter şeyler var ahlaki kavram üzerinden, ben sevgilimle izliyorum ama hiç aklımıza birbirimize kazık atmak geçmiyor. Dizileri kafa dağıtmalık olarak görürseniz keyif alabilirsiniz. Gerçek hayatı yansıtması için ay sonunu getiremeyen Ali Rıza Beyin dramını izletseler Ferhunde olmadan yaprak dökümü "Yaprak Dökümü " olmazdı :)
Ayrıca türk dizileri izleyeceğinize Netflix, dizilab falan buradaki dizilere dadanın kurgu-senaryo muazzam diziler var ama hep bir çıplaklık,vahşet çıkabilir beni bozar derseniz belgesel en iyisi
hem de çok az, bir bizim içeriklere bak bir de abd de ki içeriklere bak :/
amazon prime ı dene captain bir de :)
Bu dizinin reytingi iyi mi ?
Yani kim izliyor bu diziyi herkes bu kadar hassasa?
Evlilik programinada ole diyolardi ama herkes izliyoduHerkes bu diziye tepki gösteriyor haberlerde de gördüm bunu ama kim izleyip diziyi zirveye taşıyor acaba
Haha:)) oleymis.. fragmani gormustum ama valla denk gelmedim ilk bolumune netten bakcam sirf bu yuzden.adı konumun adı zaten
aha onu bende duymadım.
bak mutlaka noop :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?