Koca koca yalanlar ...

Evet katılıyorum her bir kelimesine. Bende kadın olsaydı kocasını elinde tutsaydi lafına çok sinir oldum.

Adama üç çocuk verirken kadın da adamin gözü dışarı da diye mi kadın değil. Bence en kısa zamanda yayından kaldırılmalı. Seyretmiyorum konusundan ötürü..

Bu adami en son yahsi cazibede gormustum. Ancak bole biseyde tutardi tekrar.

Bu dizinin adini gordum ancak, inanin denk gelmedim . Dizi izlemedigim icindir sanirim. Hatta adinida tuce_tuce ye sorup aydinlandim
Herkes bu diziye tepki gösteriyor haberlerde de gördüm bunu ama kim izleyip diziyi zirveye taşıyor acaba

Siz Acun'la Şeyma'yı neden şikayet etmediniz ayrıca böyle işleri meşrulaştıran onlar ama herkes hayran adamın kanal prime timeda 1.geliyor, karısının kokolu videoları instagramda baştacı herkes hayran peheeey....

Kimse özenip de kocam beni aldatacak demiyor. Çok yanlış anlamışsınız konuyu..
Benim eşim de izlemez zaten böyle basit şeyleri. Ben görüp söylenirsem "boşver ya buna mı sinirleniyorsun değiştir" der geçer..

Toplum ahlakına aykırı içeriği var, çocukların izleyeceği saatte kadınları aşağılayan, cinsellik içeren ifadeler olmamalı dedik..
Toplumun her nezdinde anne babalar aynı eğitim seviyesine sahip değil. Bunun için de rtük denen kurum var.. Ama onlara da bildirim gerekiyor..

Toplum bilinci herkeste yokmuş ben de bu konuda bunu anladım..

Daha öncede yazmıştım ; bir kaç kanal dışında benim televizyonunda hiç kanal yok. Eksikliklerini hiç hissetmedim.

Açıp prim vermeyin sizlerde madem rahatsızlık duyuyorsunuz. Kazandirmanin manası yok.

Herkes eleştiriyor ama reytingler tavan.

Dizilerde her şeyi normallestirdiler. Şiddete hayır diyorlar şiddet baştan sona var.

Aldatma zaten diz boyu. Üstelik hep evdeki suçlu yeni gelen pırlanta , adam mazlum.

Görsellik ile insanları aldatiyorlar. Aldanan çok.

İyi ki televizyonum yok :)
Mümkünse rahatsız olan herkes RTÜK e şikayet etsin. Gereken yapılır diye dusunuyorum... Suç diziyi yapanda değil bu tarz konulara rağbet gösteren izleyici kitlesinde bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…