Koca parasi

kokoco95

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
473
193
103
29
Merhaba aklima takildi su is yakin bi arkadasim yakin bi zamanda evlendi ve kocasindan para isterken utandigini soyledi garibime gitti siz calismayan evli bayanlar kocanizdan para isterken utanmaniz oluyomu ya da siz demeden esinizmii cikarip veriyo merakettim babadan istenilince pek utanilmiyoda ( kizlar icin )

Arkadasinin yapisiyla ilgilidir ben babamdan para istemeye korkar kardesimden çekinirim bence eşi o yakınlığı verse arkadasinda cekinmeyebilirdi sanirim her iki tarafla alakali bi durum

Her istedigimi almasina ragmen bende aleni bi sekilde para isteyemem yapim degil malesef...esim bnm icin birakir parayi isteyemedigimi bildiginden.arkadasiniz da buyuk ihtimal benim gibidir hesap soruldugundan degil ama yapi meselesi

Esimden para istemedim hic. Surekli param olur cunku. Adamin onu dusunmesi lazim, kadinin istemesini beklememeli. Bizde genelde bir kutu icinde belli bir miktarda hep bulunur. Oyle harclik durumu yok, para istene durumuda yok.
Ama aksi durumda olsaydim istemeye utanmazdim. O kadar utaniyorsa gitsin calissin.

eşim herşeyi bana devretti. o benden istiyor. en kolayı bence. evlenip aynı yastığa baş koyduğumuz birinden utanmak bana çok mantıklı gelmiyor. tabi herkes farklı. bir yol bulsunlar eşiyle mutfakta bir yere bırakabilir eşi. ek kart çıkartabilir. her seferinde isteyemiyorum bir çözüm bulalım desin.

Valla ilk başlarda ben de isteyemezdim ama zaten eşim buna Fırsat bırakmadan kendisi her ay maaş yatar yatmaz belli miktar bana verirdi hala da öyle devam ediyoruZ. Mutfak masrafı olsun şahsi ihtiyaçlarım olsun. Allah razı olsun hiç sıkıntısını yaşamadım istemediğim halde.

Ben evlenmeden önce babamın restoranını calistiriyordum. Doğal olarak para hep bende oluyordu. Evlendim ve başka şehire geldim. Eşim geldiğim gün evin bir anahtarını, kredi kartının birini ve otobüs kartı verdi. Nereye gitmek istersen git, ne almak istersen al dedi. Onun haricinde her hafta alışverişi kendisi yaptığı halde pazar parası diye Ben istemeden para verir.

Ben eğer bu konuları konuşup aşmamış olsak rahat isteyemezdim. Ama evlenmeden öncesinden bunları göz önüne alıp oturup konuştuğumuz için problem olmuyor. Hatta ta nişanlıyken eşim benim sigarama kıyafetime kadar karşılıyordu. Nişanlılık döneminde kişisel ihtiyaçlarıma ailemden kimseyi dokundurtmadı ve bunu da kendisi istedi. Ben de hep uyardım. Bir gün elime bakıyorsun diye yüzüme vurmaya kalkışırsan, iş bulup çalışmaktan beni alı koyamazsın bir daha kuruşuna minnet etmem ona göre diyerek az uyarmadım.
Çalışmama da gerek olmadığını söyledi bana bakmasının görevi olduğunu düşünüyor. Eee durum böyleyken ne gerek var utanmaya? Babam kadar annem kadar kocam da en yakınım olduğu için babamdan utanmadığım gibi kocamdan da utanmıyorum. O da utanmama sebep olacak bir harekette bulunmuyor çok şükür.

Bende çok fazla isteyemem eşimden gerçi bu biraz yapı meselesi babamdan da çekinirdim istemeye annem aracı olurdu genelde,, ama eşimle bi kumbaramız vardır ortak oraya düzenli atarız o yüzden parasız kalmayacağımı bilir ihtiyaç oldu mu alırız.Sende böyle bişey önerebilirsin arkadaşına.

Babamdan da utanırdım bildiği için kendi bırakırdı :) zaten hep çalıştım istememek için..

Evlendim eşim ya çantama bırakır ya başka bi yere. O da biliyo çünkü isteyemem ben.. en sonunda tüm parayı belli bi yere koyuyoruz lazım oldukça ordan al ben unutuyorum bazen dedi.. arkadaşın da istetme diye söylesin..

Kocam benden istiyor sorun yok bu nedenle hesaplar bende

Alışır canım merak etmesin. Eşi bırakmayı akıl etmiyosa yakında o da alışır

Ben biraz nakit para taşıma özürlüyümdür. Olan paramda anında biyere gidiyor hiç anlamıyorum. Kredi kartı candır.. param yoksa gayet rahat isterim bana hemen şukadar verir misin diye :) kendi paramın güveni var çünkü.. para kazanmayan kadınlar ne hissediyor bilemem..

Benim esim maasini alir verilcek yere verir geri kalani bana verir. Kendine de bana verdiginden harclik alir. Es anlayisliysa emin olun istemenize gerek kalmiyor

Arkadasinin yapisiyla ilgilidir ben babamdan para istemeye korkar kardesimden çekinirim bence eşi o yakınlığı verse arkadasinda cekinmeyebilirdi sanirim her iki tarafla alakali bi durum
Bende babamdan para isterken cok utanırdım oda hıc vermezdi zaten ama esımden alırım

Bende babamdan para isterken cok utanırdım oda hıc vermezdi zaten ama esımden alırım
Zaten kirk yilin basi isterdim ondada veese bile kirici bi laf soylerdi simdi eskiye jazaran biraz daha yumusak ama hala isterken kirkyyirum ve cok zorunda kalmadikca istwmiyorum

Evlenirsem nasil olur hicbir fikrim yok ama genel olarak ihtiyacim oldugunda kardeslerimden borc bile isterken utana sıkıla istiyorum

Ben okula giderken haftada 500 bin lira verirdi ıkı haftada bir anca simit alabilirdim rezillik Yanı sonra sevgilim Yanı esım para verildi harçlık sımdıde ne desem alır saolusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…