Arkadasinin yapisiyla ilgilidir ben babamdan para istemeye korkar kardesimden çekinirim bence eşi o yakınlığı verse arkadasinda cekinmeyebilirdi sanirim her iki tarafla alakali bi durumMerhaba aklima takildi su is yakin bi arkadasim yakin bi zamanda evlendi ve kocasindan para isterken utandigini soyledi garibime gitti siz calismayan evli bayanlar kocanizdan para isterken utanmaniz oluyomu ya da siz demeden esinizmii cikarip veriyo merakettim babadan istenilince pek utanilmiyoda ( kizlar icin )
Her istedigimi almasina ragmen bende aleni bi sekilde para isteyemem yapim degil malesef...esim bnm icin birakir parayi isteyemedigimi bildiginden.arkadasiniz da buyuk ihtimal benim gibidir hesap soruldugundan degil ama yapi meselesiMerhaba aklima takildi su is yakin bi arkadasim yakin bi zamanda evlendi ve kocasindan para isterken utandigini soyledi garibime gitti siz calismayan evli bayanlar kocanizdan para isterken utanmaniz oluyomu ya da siz demeden esinizmii cikarip veriyo merakettim babadan istenilince pek utanilmiyoda ( kizlar icin )
Kocam benden istiyor sorun yok bu nedenle hesaplar bendeMerhaba aklima takildi su is yakin bi arkadasim yakin bi zamanda evlendi ve kocasindan para isterken utandigini soyledi garibime gitti siz calismayan evli bayanlar kocanizdan para isterken utanmaniz oluyomu ya da siz demeden esinizmii cikarip veriyo merakettim babadan istenilince pek utanilmiyoda ( kizlar icin )
Merhaba aklima takildi su is yakin bi arkadasim yakin bi zamanda evlendi ve kocasindan para isterken utandigini soyledi garibime gitti siz calismayan evli bayanlar kocanizdan para isterken utanmaniz oluyomu ya da siz demeden esinizmii cikarip veriyo merakettim babadan istenilince pek utanilmiyoda ( kizlar icin )
Merhaba aklima takildi su is yakin bi arkadasim yakin bi zamanda evlendi ve kocasindan para isterken utandigini soyledi garibime gitti siz calismayan evli bayanlar kocanizdan para isterken utanmaniz oluyomu ya da siz demeden esinizmii cikarip veriyo merakettim babadan istenilince pek utanilmiyoda ( kizlar icin )
Bende babamdan para isterken cok utanırdım oda hıc vermezdi zaten ama esımden alırımArkadasinin yapisiyla ilgilidir ben babamdan para istemeye korkar kardesimden çekinirim bence eşi o yakınlığı verse arkadasinda cekinmeyebilirdi sanirim her iki tarafla alakali bi durum
Zaten kirk yilin basi isterdim ondada veese bile kirici bi laf soylerdi simdi eskiye jazaran biraz daha yumusak ama hala isterken kirkyyirum ve cok zorunda kalmadikca istwmiyorumBende babamdan para isterken cok utanırdım oda hıc vermezdi zaten ama esımden alırım
Ben okula giderken haftada 500 bin lira verirdi ıkı haftada bir anca simit alabilirdimZaten kirk yilin basi isterdim ondada veese bile kirici bi laf soylerdi simdi eskiye jazaran biraz daha yumusak ama hala isterken kirkyyirum ve cok zorunda kalmadikca istwmiyorum
Evlenirsem nasil olur hicbir fikrim yok ama genel olarak ihtiyacim oldugunda kardeslerimden borc bile isterken utana sıkıla istiyorum
Allah bi daha oyle sıkıntılı günler yasatmadinBen okula giderken haftada 500 bin lira verirdi ıkı haftada bir anca simit alabilirdimrezillik Yanı sonra sevgilim Yanı esım para verildi harçlık sımdıde ne desem alır saolusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?