- 18 Ağustos 2014
- 1.293
- 864
- 158
- 32
Belki de hayatta en nefret ettigim sey esimden para istemek. Bana hic uygun bir davranis degil. Bana bakma yukumlulugu yok neticede ,kocaman insanim elim ayagim tutuyor,bir baskasi bana para vermemeli kendim kazanmaliyim. Yoksa rahat edemiyorum iste
aynen bende oyleyim hatta versigi zaman almaya bile cekinirimHer istedigimi almasina ragmen bende aleni bi sekilde para isteyemem yapim degil malesef...esim bnm icin birakir parayi isteyemedigimi bildiginden.arkadasiniz da buyuk ihtimal benim gibidir hesap soruldugundan degil ama yapi meselesi
Ya niye utanayım adamla aynı yatakta şey yaparken utanıyor muyum tövbe tövbe :)) kredi kartım var ordan istediğim gibi harcıyorum aklına geldikçe ora da bırakır genelde cüzdanımda kafi miktarda nakit olur daha fazlası lazım olursa cebinden alırım ona da söylerim cebinden şu kadar para aldım diye. İlk yıl böyle değildi ilk yol çekinmiştim o sık sık para bırakırdı şimdi o o kadar üstüne düşmüyor ben sürekli yüz ikiyüz cepten alınca :))) benim mantığımda erkek bana bakmak evi geçindirmek zorunda. Ha çalışsam mesleğim var mı var öğretmenim ama çalışmayı düşünmüyorum şimdilikMerhaba aklima takildi su is yakin bi arkadasim yakin bi zamanda evlendi ve kocasindan para isterken utandigini soyledi garibime gitti siz calismayan evli bayanlar kocanizdan para isterken utanmaniz oluyomu ya da siz demeden esinizmii cikarip veriyo merakettim babadan istenilince pek utanilmiyoda ( kizlar icin )
Çalışan biriyim. Para konusunda sorunluyim. Para cekmeyi sevmem yanımda cüzdan taşıma vs. Eşim sürekli düşünür ve cüzdanima cebime para koyar. Hoşuma gidiyor ayrıca . Ne alsam giysi falan eşime teşekkür ederim. O da senin paran ikimizin canım ne teşekkürü der ama olsun eşimin maaşı benden az ama inanin daha bereketliMerhaba aklima takildi su is yakin bi arkadasim yakin bi zamanda evlendi ve kocasindan para isterken utandigini soyledi garibime gitti siz calismayan evli bayanlar kocanizdan para isterken utanmaniz oluyomu ya da siz demeden esinizmii cikarip veriyo merakettim babadan istenilince pek utanilmiyoda ( kizlar icin )
ben babamdan isterken de utandığım içinMerhaba aklima takildi su is yakin bi arkadasim yakin bi zamanda evlendi ve kocasindan para isterken utandigini soyledi garibime gitti siz calismayan evli bayanlar kocanizdan para isterken utanmaniz oluyomu ya da siz demeden esinizmii cikarip veriyo merakettim babadan istenilince pek utanilmiyoda ( kizlar icin )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?