Koca parasi

benim eşim günlük kazanıyor valla ben istemeden çıkarıp cebinde ne varsa yoksa verir sonra lazım olursa o benden ister ha bende yoksa istediğimde olmuştur ne varki bunda o benim kocam eşim :)

Çalıştığım halde utanmadan para isteyebiliyorum oda utanmayip benden istiyor utanmaz bi ciftiz galiba biz.. Demin cuzdanimdan 20 kâğıt çekti mesela.. Bende geçen gün 50 kâğıt ondan cektiydim..neyse 30 kâğıt kardayim

Belki de hayatta en nefret ettigim sey esimden para istemek. Bana hic uygun bir davranis degil. Bana bakma yukumlulugu yok neticede ,kocaman insanim elim ayagim tutuyor,bir baskasi bana para vermemeli kendim kazanmaliyim. Yoksa rahat edemiyorum iste

İlk zamanlarda cekiniyordum tabii. Sonra o bırakmaya başladı sanırım anlamıştı. Karşı tarafın bu konuda anlayışlı olup soylettirmemesi lazım bence.

Ne utanacağım. Çatır çatır aldım paracıklarını. Zaten işe gitmeden para bırakırdı eve. O gün çarşıya gideceksem üstüne biraz daha at derdim. ilk günde aynıydı, 9 sene geçti yine aynı.

Maaş hesabına da kredi kartına da ek kart çıkarttı evlendigimiz gibi. Yıllardır bilmez bile ne harcıyorum. Bence en temizi. Arkadaşına iletmelisin.

Hayatımda hiç (üniversitede dahil) babamdan bile para istememişimdir. Kimseden de isteyemem. Eşim de bunu bildiği için maaşını alır almaz bir kısmını eve bırakır ve sürekli kontrol eder. Bitmişse üzerine ekler hemen sağ olsun. En başta konuştuğumuz için sıkıntı olmuyor yani. Arkadaşın da konuşsun bence eşi de dikkat eder o zaman. Yoksa erkekler söylemeden anlamıyorlar genelde.

Bende utanıyordum.
Öğrencilik dönemimizdede sürekli hesap ödemesini istemezdim zaten. Ama evlenince narketten canımın istediğini almaya çekinir olmuştum resmen. Maaşını çeker eve bırakır para burda haberin olsun istediğinde alırsın derdi birde. Çekinmemi gerektirecek hiç bir harekeetide olmadı üstelik. 4 sene oldu evleneli geçti tabi o çekingenlik. Yinede aklımın bir köşesinde o kazanıyo düşüncesi hala var. İşe başlayana kadarda sürecek sanırım.

Belki de hayatta en nefret ettigim sey esimden para istemek. Bana hic uygun bir davranis degil. Bana bakma yukumlulugu yok neticede ,kocaman insanim elim ayagim tutuyor,bir baskasi bana para vermemeli kendim kazanmaliyim. Yoksa rahat edemiyorum iste

amann olsa da ezsek

Her istedigimi almasina ragmen bende aleni bi sekilde para isteyemem yapim degil malesef...esim bnm icin birakir parayi isteyemedigimi bildiginden.arkadasiniz da buyuk ihtimal benim gibidir hesap soruldugundan degil ama yapi meselesi
aynen bende oyleyim hatta versigi zaman almaya bile cekinirim

Yapı meselesi. Babamdan istemezdim sağolsun gerek de kalmazdı. Çalışmama rağmen eşim sık sık sorar paran var mı diye. Varsa da verir yoksa da. İşsiz olduğum zamanlarda da Allah razı olsun hiç istetmedi. Bilmiyorum zorda kalsam isterim heralde.

Ya niye utanayım adamla aynı yatakta şey yaparken utanıyor muyum tövbe tövbe :)) kredi kartım var ordan istediğim gibi harcıyorum aklına geldikçe ora da bırakır genelde cüzdanımda kafi miktarda nakit olur daha fazlası lazım olursa cebinden alırım ona da söylerim cebinden şu kadar para aldım diye. İlk yıl böyle değildi ilk yol çekinmiştim o sık sık para bırakırdı şimdi o o kadar üstüne düşmüyor ben sürekli yüz ikiyüz cepten alınca :))) benim mantığımda erkek bana bakmak evi geçindirmek zorunda. Ha çalışsam mesleğim var mı var öğretmenim ama çalışmayı düşünmüyorum şimdilik

Bende isteyemezdm.iki senelik evliyim..masim var cok sukur kendi harcligimi alip gerisini yollarim ona.bazen paran ne kadar kaldi diye sorar az gelirse yollar.esi istemeden parasini sorup verse cekonmez

ben babamdan isterken de utanırdım. çalışmıyo olsma eşimden hiç isteyemem heralde.

Duruma ve alismaya bagli.. calisiyosan istemeye gerek yok zaten.. calismiyosan kendisi vermesi gerek cunku kisisel al ak isyedigin seyler olur ihtiyaclari var kadinlarin bi kere erkekler gibi degiliz

Çalışan biriyim. Para konusunda sorunluyim. Para cekmeyi sevmem yanımda cüzdan taşıma vs. Eşim sürekli düşünür ve cüzdanima cebime para koyar. Hoşuma gidiyor ayrıca . Ne alsam giysi falan eşime teşekkür ederim. O da senin paran ikimizin canım ne teşekkürü der ama olsun eşimin maaşı benden az ama inanin daha bereketli

Çalıştığım için para istememe gerek kalmıyordu ama çalışmasam da isterdim herhalde. Öğrenciyken babama yük olmayım diye harcamalarıma dikkat ederdim ama lazım olduğunda da isterdim.

ben babamdan isterken de utandığım için no comment ehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…