Koca parasi

calısmayan ,esınden para ıstemek zorunda olan kadınların nasıl ezık hıssettıklerınımı merak edıyosun
nedense hıc hosuma gıtmedı merakın

Ben avukatım ama su an çalışmıyorum eşim de maaş günü kirayı ve diğer ev masraflarını öder gerisinin de dörtte birini alır kalanını bana teslim eder al aylık haracın diye sonra bittikçe benden ister harçlığını veririm

Almak hakkım ama istemeyi sevmem..
Babam paran var mı demeden yine verirdi.
Eşim de evlenince ek kartını bana verdi.
Saolsun bi kere bile su kadar harcamissin, ne aldın niye aldın demedi. Haricen nakit de verir. Kendi maaş alınca yada bankadan para çekince yatak odasındaki cekmeceme bırakır. Ekstra nakit lazımsa ben derim, verir.

Utanacak bir şey yok. Ama cekinmesini anlıyorum.
Eşinin de para verirkenki halı tavrı önemli. Birsey o demese de böyle tripli gibi veriyorsa tabi insan huzursuz olur isterken. Ama baştan nasıl alistirirsa öyle gider. Hiç mutevazilik etmesin.

Erkek kadını parasız bırakmamalı en basta
Dunyanın bınbırturlu halı var
Evde bı kumbara olmalı ve ona para konmalı
Kadın kendı agzıyla ıstedıkten sonra...

Bunu eş düşünmeli bence
Eşim maaşını alınca hesabıma atar
Ben lazım oldukça çeker harcarım

Aldığı tüm parayı eve getiren bi eşim var şükür ki
Hiç para istemek yada aldığım hesabını vermek zorunda kalmadım .

Öyle boyuna para istetmek nedir ya , versin kadına adam akıllı bi para dakka başı para mı istenir

Zamanla alışırsın; ) ben ilk zamanlar hayatta isteyemezdim şimdi 3 sene oldu artık arsizlastim kocamdan Allah razı olsun bir gün parasız gezdirmedi beni kendi hep sorar zaten var mı diye. Bende isterim Hahaha geçen bana ilk zamanlar para isterken utanan karım nerde dedi hiçte üzülmedim mesela o samimiyet gelişti çünkü arada

Ilk aylar para birakmayi akil edemiyodu ben de cekiniyodum sonra dedim ki böyle olmayacak. Konustum istetme düşün dedim. Ben senin kocanim ne var para ver demende falan dedi. Kartini ver ben surekli isteyemem dedim. O gunden beri kart bende istedigimi alirim karismaz. Nakit para da istiyorum canim sunu istiyo al gel de diyorum hiic çekinme kalmadi. Alisinca gecer diyorum arkadasiniza.

Ben henuz yeni istifa ettim, sinava hazırlanıyorum ve bu surecte haliyle esimden para alıyorum. Ayin 15inde hesabıma para gönderir ben de o parayla borclari kirayi vs oderim. ev ve kendi ozel alisverisimi yaparim vs. Hic isteme gibi bi durum olmadi olsa da asla cekinmem. Evliligimizin bir süresinde de o issizdi, ayni sekilde ben onun hesabına para gonderirdim ya o da ayni sekilde isterken asla çekinmezdi

zaman icinde birbirlerine alışınca utanma kalmaz... bi de benim eşim sagolsun ben istemeden sorar sık sık paran var mi, kaç paran var vs diye... yani benim istememe gerek kalmadan o verir. annemde babamdan düzenli para alir maaş gibi her hafta belli bi miktar verir babam o da güzel oluyor :)

Market alışverişini vs kendisi yaptığı için benim paraya ihtiyacım olmuyo. Ama yinede ben sormadan verir kenarda dursun lazım olur diye. İstememe gerek kalmıyo. Ama gerektiği zamanda istiyorum. Neticede benim için kazanıyo bundan utanmam. Bütçemiz ortak.

Ben istemeden eşim her gun sorar bankada durum nedir?bende bitince banka batti derim istemeden veriyo yani.
İstedigim zamanda utanmiyorum yüzsün sözlükteki karsiligiyim ben
Tabi bu icimdeki utangacin tamamen ortadan kalktigi anlamina gelmez, bazen de parasinin olmadigini soyluyo, bende bana verdigi paradan biriktirdiklerimi paylasiyorum. *ölürüm sana, Allah seni var etsin* diyo. Paylasmak uzeldir

Evet ben bu konuda cok cekiniyorum ben hic para istemedim.esim veriyor.kredi kartinin birini de bana verir gerek olursa diye.boyle yapamasa da isteyemezdim sanirim para verirken bile bi degisik oluyorum

Kim olursa olsun hep utanarak isterdim. 46 yasima geldim halende oyleyim.

Bence hiç bir erkek kadına para istetmemeli. Zaten tahmin eder bş eve ne alınıyorsa çıkarken koysun masaya çıksın. Ben uzun yıllar çalıştım küçük yaştan beri babamdan dahi para istemedim. Evlendikten sonra işi bıraktım. Beş parasız bigün eşimle konuştum. Ben parasız yapamam kimseden de para isteyemem haftalık günlük para bırak git dedim. Allah raz8 olsun o gün bu gün hep masaya bırakır çıkmadan önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…