- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
AminnAllah bi daha oyle sıkıntılı günler yasatmadin
zaman icinde birbirlerine alışınca utanma kalmaz... bi de benim eşim sagolsun ben istemeden sorar sık sık paran var mi, kaç paran var vs diye... yani benim istememe gerek kalmadan o verir. annemde babamdan düzenli para alir maaş gibi her hafta belli bi miktar verir babam o da güzel oluyor :)Merhaba aklima takildi su is yakin bi arkadasim yakin bi zamanda evlendi ve kocasindan para isterken utandigini soyledi garibime gitti siz calismayan evli bayanlar kocanizdan para isterken utanmaniz oluyomu ya da siz demeden esinizmii cikarip veriyo merakettim babadan istenilince pek utanilmiyoda ( kizlar icin )
Ben istemeden eşim her gun sorar bankada durum nedir?bende bitince banka batti derimMerhaba aklima takildi su is yakin bi arkadasim yakin bi zamanda evlendi ve kocasindan para isterken utandigini soyledi garibime gitti siz calismayan evli bayanlar kocanizdan para isterken utanmaniz oluyomu ya da siz demeden esinizmii cikarip veriyo merakettim babadan istenilince pek utanilmiyoda ( kizlar icin )
Kim olursa olsun hep utanarak isterdim. 46 yasima geldim halende oyleyim.Merhaba aklima takildi su is yakin bi arkadasim yakin bi zamanda evlendi ve kocasindan para isterken utandigini soyledi garibime gitti siz calismayan evli bayanlar kocanizdan para isterken utanmaniz oluyomu ya da siz demeden esinizmii cikarip veriyo merakettim babadan istenilince pek utanilmiyoda ( kizlar icin )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?