Koca ve Maas

Bütün bunları evli bile değilken mi düşündünüz?
Yani henüz evli bile değilsiniz,yanılıyor muyum?
Ailenize istediğiniz sürece,yardım edebilmelisiniz.

Son düzenleme:

Evliliğin temelinde sadakat güven de yatar.Bunun bilincinde olarak davranın bence

Hangi meslektesin?eşinin geliri ne peki

evliligin dibine dinamit dosemek istiyorsan tabi boyle yap,
yalanla baslayan isten hayir gelir mi hic?

tabi ki su anki maddi durumunun hesabini vermek zorunda degilsin, ama evlenince bu kadar buyuk bir yardimi gizlemek dogru olmaz. Bunu da simdiden konusmalisin. Yani soyle bir konuda anlasamadiginiz adamla nasil evlenip cocuk yapacaksiniz, hic dusunmuyor musunuz bunu?

Size benzer bir durumdaydim nisanliyken, nisanlima istersen dugunu erteleyelim borc bitsin oyle evlenelim, istersen de boyle devam edelim ben zaten hesabimi yaparak borclandim dedim. Okey dedi devam ettim, bu borc devam ederken babam ameliyat oldu, onu da ben karsiladim. Esim de yine bir sey demedi. Ama bu isler karsilikli, esim ailesine ne yapar nasil yardim eder bilmem bile ben. Sadece esi calismayan bir yakinina yardime tmek istediginde engel oldum, ben calisirken o esini calistirmazken nasil yardim edebilirsin ki bizim paramizla dedim, hak verdi zaten, o konu kapandi. Ama kendi ana babasina asla karismadim karismam da.

yahu neden herseyı kocanıza soylemek zorundasınız? parayı kazanan sensin senın parana karısamaz bu kocalara cok yüz verıyorsunuz sonra aptal yerıne koyuyorlar

allah askına kocanıza sorumluluk yükleyin biraz? herseyı kocanıza söylemek zorundamısınız? rahata alıstırıyorsunuz ve sızı saf yerıne koyuyor zaten evlılıkler max 3 yıl artık
Kocanıza aldıgınız maası söylemeyın senın parana karısmaya hakkı yok ayrıca bence hıc soyleme en fazla 2000 alıyorum de gerı kalanı sakla bırıktır arkadasım

Evlilikte 1. kural yalan olmamalı. Asla olmamalı. Güven sarsılırsa evlilik kağıt üstünde kalır sadece.
Ve bence eşin haklı evlilikte senin paran benim param olmaz, evli çiftler birikimlerini birlikte yapmalı .
Eşinize bir hata edip ben ödemiyorum demişsiniz. Gerçeği söylemelisiniz.

Evet kocanıza söylemeyin diyenler olmuş bir de evlilikler max 3 yıl çok şımartıyorsunuz bu adamları diyenler olmuş. İşte tam da bu yüzden evlilikler 3 yıl. Aynısını kocanız yapsa ne hissedersiniz sizden gizli ailesine ev kredisi ödese, sadece soruyorum.

Bence şimdiden soyle bilsin.maasin güzel eşininde maaşıyla çok guzel kazanırsınız biriktirrsiniz aileniz sizi büyütmüş yetstrmis olasında emeği var üzerinizde hakkı yok konuşmaya diyemem ama anlayısliysa sana hak verir zaten

benım arkadasım aynısını yaptı kendısıne harclık bıle almazdı herseyı esıne soyle megerse adamın sevgılısı varmı 4 yıl sonra bıraktı cektı gıttı zaten kız calısıtıgı ıcın adam pek calısmıyordu sonuc bu

Ben bu ortak hesap olayını sevmiyorum yaa, zaten veriyorum eşime parayı gönderiyorum ihtiyaç kadarını bence kadının hesabı kendinde kalmalı, hatta eşinden saklı bi kenara her ay 300-500 atmalı. Gözlemlediğim evliliklerde hangi kadın tamamen parasını vermişse sonunda dımdızlak kalmış. Krediyi gizlemeye gerek yok nereye ödediğini bilsin. Sonuçta bir ömür ödemeyeceksin ayrıca eşinden önce almışsın borcu üstüne.
Ben hem maaş alacam sonra da eşime 200 tl versene mi diyeceğim bu yaştan sonra.

ben ev aldığımda eşimden saklamadim daha nişanliyken sölemişim..
bölece eşimin güvenini kazanmiş oldum..
o bunu anlayışla karşıladi. ev kredisi çok şükür bitti..
bence eşinize söleyin. yoksa sana güvenmez.. ama şu ki maaşınızı eşit yapmayin.. ben tavsiye etmiyorum!

Açıkca söyleyin evlenmeden .Ve ortak hesap işinden vazgećin .
Daha evkenmeden ortak hesap filan .Maasiniza goz dikmis
Aynı fikirdeyim, ortak hesap açalım diyen erkek çok itici geliyor bana. İşlerine gelince ataerkil olurlar ama para, kadının maaşı sözkonusu olunca birden modern oluverirler. Evlilikte senin paran, benim param anlayışı elbette olmamalı ama bazı erkekler o kadar abartıyorlar ki evin tüm yükünü kadın çalışıyorsa kadına yüklüyorlar bu bana çok itici geliyor.

Erkek yapsaydı. Burada herkes topa tutardı.

Kadın yapınca nedense " Seni doğuran buyuten insanlar, maaşını vermek zorunda değilsin, bla bla bla.. "

ailesının ihtıyacı varsa versin tabıkı? sadece kendımızemı yasayacagız? kimse topa falan tutmaz ayrıca aılemızın ıhtıyacı varsa mecbur bakıcaz yarın birgun eş olmayabılır ama aıle hep kalacak

Emın ol cnm arkadasım böyle yaptı kız evın işini yapıyor cocuklara bakıyor üstüne gece gündüz calısıyordu
kocasıda rahata alıstı calısmamaya basladı kız kurusuna dek verıyordu 4 sene sonunda adamın bırde sevgılısı varmıs
bıraktı gıttı kızı dımdızlak ortada erkeğe bıraz sorumluluk yuklemek lazım bu zamanın kadınları herseyı kendı yapıyo ve adamlar rahat takılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…