- 28 Mart 2008
- 1.535
- 4.039
- 658
- Konu Sahibi hostes_destan
-
Ailemin 1000 lira konut kredisini ödüyorum.
5000 lira maas aliyorum.
Ben evlenince ailemin 1000 lira borcunu ödemek ama esimden gizlemek istiyorum cunku yakin zamanda tartistik ve artik ben ödemiyorum demis bulundum. Oda evlenince ortak hesap acip maaslarimizi oraya atalim evin giderlerini ordan yapalim diyo. Aldigim maasi mecbur bilebilir.
Bu durumda ne gider göstererek 1000 lira gizleyeyim
Ailemin 1000 lira konut kredisini ödüyorum.
5000 lira maas aliyorum.
Ben evlenince ailemin 1000 lira borcunu ödemek ama esimden gizlemek istiyorum cunku yakin zamanda tartistik ve artik ben ödemiyorum demis bulundum. Oda evlenince ortak hesap acip maaslarimizi oraya atalim evin giderlerini ordan yapalim diyo. Aldigim maasi mecbur bilebilir.
Evlilikte 1. kural yalan olmamalı. Asla olmamalı. Güven sarsılırsa evlilik kağıt üstünde kalır sadece.Ailemin 1000 lira konut kredisini ödüyorum.
5000 lira maas aliyorum.
Evet kocanıza söylemeyin diyenler olmuş bir de evlilikler max 3 yıl çok şımartıyorsunuz bu adamları diyenler olmuş. İşte tam da bu yüzden evlilikler 3 yıl. Aynısını kocanız yapsa ne hissedersiniz sizden gizli ailesine ev kredisi ödese, sadece soruyorum.
Maasinizi 4000 mis gibi dusunsun..dogur besle buyut sonraa elin adami gelsin herseye karissin..maddi durumunuz iyiyse ailem herseyden once gelir..neden tartismistiniz peki
Kocanız da 1000 lirasını ailesine versin. Öyle anlaşın.Tartisma konusu para degildi ama buyuk resme bakinca bunlar hep sorun demist
Aynı fikirdeyim, ortak hesap açalım diyen erkek çok itici geliyor bana. İşlerine gelince ataerkil olurlar ama para, kadının maaşı sözkonusu olunca birden modern oluverirler. Evlilikte senin paran, benim param anlayışı elbette olmamalı ama bazı erkekler o kadar abartıyorlar ki evin tüm yükünü kadın çalışıyorsa kadına yüklüyorlar bu bana çok itici geliyor.Açıkca söyleyin evlenmeden .Ve ortak hesap işinden vazgećin .
Daha evkenmeden ortak hesap filan .Maasiniza goz dikmis
Erkek yapsaydı. Burada herkes topa tutardı.
Kadın yapınca nedense " Seni doğuran buyuten insanlar, maaşını vermek zorunda değilsin, bla bla bla.. "
Aynı fikirdeyim, ortak hesap açalım diyen erkek çok itici geliyor bana. İşlerine gelince ataerkil olurlar ama para, kadının maaşı sözkonusu olunca birden modern oluverirler. Evlilikte senin paran, benim param anlayışı elbette olmamalı ama bazı erkekler o kadar abartıyorlar ki evin tüm yükünü kadın çalışıyorsa kadına yüklüyorlar bu bana çok itici geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?