- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.958
- 248
varir ama vardim demez. farkinda bile olsa siz agzinizi actiniz zaman onlari savunur. sizin tek yapabileceginiz ailesini agziniza almamak. yorum yapmayin. olani da soylemeyin. sessiz kalin. hakkinizi savunun. gereken yerde gerekeni soyleyin. ben soylerim de uyanir ailesinin ic yuzunu gorur vs diye ugrasmayin.Kizlar ailesiyle ne mesele olsa haklida olsam esim onlari savunuyor.sucu bende buluyor zamanla yorulduğumu üzüldüğümu haklılığımi anlayacagni dusunuyorum sizce zamanla farkina vardiklari seyler oluyormu hep boylemi gidecek.
Zamanla farkina varmasi icin ailesinden bir darbe yemesi gerekir. Eger ailesi sadece size karsi haksizlik yapiyorsa ve o da hala bunu anlamak istemeyip ailesini savunuyorsa farkina varmaz, ne zamanki ipin ucu kendine dokunursa.
15-20 yıl beklerim dersen sıkıntı yok.Kizlar ailesiyle ne mesele olsa haklida olsam esim onlari savunuyor.sucu bende buluyor zamanla yorulduğumu üzüldüğümu haklılığımi anlayacagni dusunuyorum sizce zamanla farkina vardiklari seyler oluyormu hep boylemi gidecek.
Benim bir arkadaşım var 6 senedir evli hala o günü bekliyor ne zaman beni haklı bulacak diye.Bunlar boş bekleyişler durumu kabullenmek ya da gitmek işte tüm mesele bu.Şimdi yorumları okuyacağım belki birden karısına hak vermeye başlayan kocalar vardır.Ama ben sanmıyorum başta nasılsa sonrası öyle devam eder.Kizlar ailesiyle ne mesele olsa haklida olsam esim onlari savunuyor.sucu bende buluyor zamanla yorulduğumu üzüldüğümu haklılığımi anlayacagni dusunuyorum sizce zamanla farkina vardiklari seyler oluyormu hep boylemi gidecek.
Hayır sana haklısın dese bile ailesine bunu yansıtmıyor. Zamanla da hiçbir şey düzelmiyor.Kizlar ailesiyle ne mesele olsa haklida olsam esim onlari savunuyor.sucu bende buluyor zamanla yorulduğumu üzüldüğümu haklılığımi anlayacagni dusunuyorum sizce zamanla farkina vardiklari seyler oluyormu hep boylemi gidecek.
Yok daha memelerAileyi koruma iç güdüleri hep var bence. Bir ablam bana erkekler evliliğin ancak 5. Senesinde eşlerini dinlemeye başlar demişti. Bekliyorum 2 senem kaldı
E tabi anne baba ya rahmetli oluyor ya da yaşlanıp köşelerine çekiliyorlar. O kıymetli kardeşler kendi dertlerine dalıyorlar. Kimse kalmayınca tosun paşanın arkasında, mecbur eşe sığınıyor. Evet, kendi için.Evet değil mi, böyle tipler kendilerine dokununca olaya müdahale ederler.
Yine sadece kendi için ...
Geç olsun güç olmasınBabam 60 yaşında daha yeni anneme hak vermeye başladı ama annemin kafasında saç kalmadı..
Geç olsun güç olmasın
Yeni bir taktik öğrendim artık en ufak birşey bile demeyeceğim aaa gözünün üstünde kaşı varmış gibi bile yok yani zamanla eşim onlar beni yerdikçe ben sessiz kalıp iyi rolü üstlendikçe anlayacak kimin ne olduğunu tabi bunun yanı sıra o yokken ailesine kötü davranacağım o varken melek gibiKizlar ailesiyle ne mesele olsa haklida olsam esim onlari savunuyor.sucu bende buluyor zamanla yorulduğumu üzüldüğümu haklılığımi anlayacagni dusunuyorum sizce zamanla farkina vardiklari seyler oluyormu hep boylemi gidecek.
Canım biz on yılı devirdik. Öyle bir şey yokAileyi koruma iç güdüleri hep var bence. Bir ablam bana erkekler evliliğin ancak 5. Senesinde eşlerini dinlemeye başlar demişti. Bekliyorum 2 senem kaldı
15-20 senede ailesi göçer gider, o da mecburen kimsesiz kalmamak için "sen hakliymissin" diye numara yapar15-20 yıl beklerim dersen sıkıntı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?