hani anneler çocuğuna azcık vururda cocuk yine anneee anneeee diye ağlaya ağlaya bacağına yapışır yaaynı şey oluyo sen yapıştırıyosun suratına azcık da kızmasın diye seviyosun öpüyosun falan onun bu cok hoşuna gidio iki dakika sonra yine geliyo yapışıo resmen bağımlılık yapıo onlara bence dene zararı olmaz ama sakın abartıp da adama kodun mu oturtma sonrası fena olabilir elinin ayarını iyi ayarla ayarı kacmasın yani
İşve cilve derken tokatla başladık
Bir kulağını çek,sonra yavaş bir tokat sonra da uzun bir öpücük:)
ben adama neler yapıyorum bır gorsenız.tokatlar mı dersın ısırmalar mıama sonra da dayanamıyorum askımmm cok tatlısın dıyorum dudaklarımı buzerek anlamıyor kı nıye yaptıgımı
kızlar yuvayı dişi kuş yapar diy eboşa dememişler:)
ne düşündüm biliyomusunuz erkekler pc ye grince y aoyun oynarlar ya maç yorumları vs. biizm yaptığımıza bakın bizim kadar ince olabilseler keşke
evt aynen öle bilmiyolar hem anne hem iş kadını hem eş hem ev kadını olacaz bide üstüne cilve yapacaz diye debeleniyoruz :))))
şımartmayın şunları yeeaaaaa......
yalnız bu konu her an kapanabilir çünkü geyik sohbeti topiğinde bu konu aylardır işleniyor..
bi kaç arkadaşın önerisiyle burayada açtım konuyu..
bilenler bilmeyenlere duyanlar duymayanlara söyleyiversin..
öpüldünüz :)
waaawwww budur oaly:)surat asmak kesinlikle yok...
dır dır yok....
bağırmak yok...
küsmek yok...
hergün vıcık vıcık öpücük te yok tabi....
bizler şehvetli olgun ve akıllı hatunlarız..
silahlarımız daha farklı..
dün eşim karnabahar almış bende tşk ederim aşkım uzun zamandır çiçek almıyodum dedim mesaj yerine ulaştı sanırım:)bugün yarın gelir çiçeğim adam demeden akıl edemiyorBenım kocam seksı camasır vs gıydırtmez cope atarneymıs kıskanıyomus benı odunun onden gıdenıdır 1 sene boyunca bana cıcek almadın dedımde en sonunda zorla aldırdım
ha sevdıgını hep soyler bende sınır olurum ulen sevıyon tamamda azcıkta romantık ol kardesım ya
dün eşim karnabahar almış bende tşk ederim aşkım uzun zamandır çiçek almıyodum dedim mesaj yerine ulaştı sanırım:)bugün yarın gelir çiçeğim adam demeden akıl edemiyor
iyi fikir aslında ama benimkine işlemez gibi adamın kanına değil iliklerine işlemiş:)odunlukerkeklere kan naklı fılan mı yaptırtsak butun turkıyede bı hareket baslatsak erkeklerın kanını degıstırtsek kadınlar kan verse hanı kan aldıkları kısının huyunuda alırlar belkım
iyi fikir aslında ama benimkine işlemez gibi adamın kanına değil iliklerine işlemiş:)odunluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?