Kocalara işveli cilveli dayak :))))))

Aynen oğlum oyle kızdıkça daha çok yapışıyor ama ben kızmayayım adam kaç benden zaten

İşve cilve derken tokatla başladık

Bir kulağını çek,sonra yavaş bir tokat sonra da uzun bir öpücük:)

işte cilve işve bu dayakların altında gizli =)) çekici olan da bu ya

ben adama neler yapıyorum bır gorsenız.tokatlar mı dersın ısırmalar mıama sonra da dayanamıyorum askımmm cok tatlısın dıyorum dudaklarımı buzerekanlamıyor kı nıye yaptıgımı

adam nerden geldiğini şaşırıodur vallahi hahahah gözümde canlandırdım da çok komik yemin ederim ya

Son düzenleme:
kızlar yuvayı dişi kuş yapar diy eboşa dememişler:)
ne düşündüm biliyomusunuz erkekler pc ye grince y aoyun oynarlar ya maç yorumları vs. biizm yaptığımıza bakın bizim kadar ince olabilseler keşke

nerdeeeee bak biz onları ne kadar düşünüyoruz di mi onlar için nasıl naz cilve işve yapılır onları öğreniyoruz ama onlar bizim kıymetimizi hic bilmiyorlar

evt aynen öle bilmiyolar hem anne hem iş kadını hem eş hem ev kadını olacaz bide üstüne cilve yapacaz diye debeleniyoruz :))))

evt aynen öle bilmiyolar hem anne hem iş kadını hem eş hem ev kadını olacaz bide üstüne cilve yapacaz diye debeleniyoruz :))))

en basit örneği şu:biz saçımızı boyatırız yaparız,full bakımlı olmaya calışırız ama maşallah erkek milletinin kendine özeni hiç olmaz ve herşeyi kadından beklerler.oh ne ala memleket onlar bu zararsız dayakları hak ediyorlar

bizde cumartesi günü evliler arasına katılcaz inşallah bende kendime cilveli dayak derslerinden alayım en iyisi :)

oooo tarihi tekerrür ettirmişsiniz:)
geçen sezonu ramazandaydı bu konunun:)
geyiğe bağlamadan önce:)
kelebek iyi düşünmüşsün tekrar başlatmakla

bende varım kızlarrrr bende kocama tokat atıp sonra şırnasmayı sevenlerdenm puaha

....Bende geldımmm benım oduna gorede bı taktık var mı

Benım kocam seksı camasır vs gıydırtmez cope atar neymıs kıskanıyomus benı odunun onden gıdenıdır 1 sene boyunca bana cıcek almadın dedımde en sonunda zorla aldırdım
ha sevdıgını hep soyler bende sınır olurum ulen sevıyon tamamda azcıkta romantık ol kardesım ya

forumun neresinde o ben tam bu tarz bi başlık istiyorummm

dün eşim karnabahar almış bende tşk ederim aşkım uzun zamandır çiçek almıyodum dedim mesaj yerine ulaştı sanırım:)bugün yarın gelir çiçeğim adam demeden akıl edemiyor

dün eşim karnabahar almış bende tşk ederim aşkım uzun zamandır çiçek almıyodum dedim mesaj yerine ulaştı sanırım:)bugün yarın gelir çiçeğim adam demeden akıl edemiyor

erkeklere kan naklı fılan mı yaptırtsak butun turkıyede bı hareket baslatsak erkeklerın kanını degıstırtsek kadınlar kan verse hanı kan aldıkları kısının huyunuda alırlar belkım

erkeklere kan naklı fılan mı yaptırtsak butun turkıyede bı hareket baslatsak erkeklerın kanını degıstırtsek kadınlar kan verse hanı kan aldıkları kısının huyunuda alırlar belkım
iyi fikir aslında ama benimkine işlemez gibi adamın kanına değil iliklerine işlemiş:)odunluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…