kocalarınız yemek yapmadığınızda ne yapar?

benim eşim evde yemek olmasına alışkın olmadığı için zaten
yemek yaptığım zamanlar şaşiriyor sırnaşık şey
biz akşam yemeğini birakalı çok oluyor
çok acıkmadığımız takdirde akşamları meyve yiyoruz
çok açıkırsak pratik bişeyler yaparım yada dişardan bişeyler söyleriz

elimden geldiğince hemen hemen her gün yemeğim bulunur
ama işim olduğu zaman yada rahatsızken yapamadıysam hiç sorun etmez ya dışardan bir şeyler alırız yada kahvaltı gibi yaparız

Aynen benimde eşimde öle allah razı olsun ne yapsam yer sorun çıkarmaz

hic bisey yapmaz, ya yemez, ya disari cikariz, yada sandvic hazirlariz birimiz.. ama yemek yaparim genelde.

Bu bizim evde sürekli yaşanan bir sahne...
Eğer evdeki herkes yemek yememişse dışardan bişeyler söylüyor.
Herkes tok bi o açsa salata,yoğurt gibi hafif birşeyler hazırlıyor kendine
Sadece ikimiz açsak başbaşa yemeğe çıkıyoruz:dance:
Düşünceli aşkım benim

eger sureklilik olursa sorun olur...ama arada olursa yada bi sebebbim varsa bisey demez hemen kirarim 3 yumurta tek basina hepsini bitirir...

Yemek aramaz benim kocam
Sofraya ne koyarsam yer benim bitanem
Bütün gün gezmis olsam bile önüne yumurta kirip koyzam bu ne demez
Cok seviyorum ben kocami

sorun çıkarmaz önüne ne koysan yer allaha şükür kendi de yapar bazen o hazırlar öyle geçinip gidiyoruz.

Evde yemek yoksa ve kim erken gelişse o yapar……….
Zorunluluk hali yoktur bizim evde….
Eşim sevgiyle özveriyle yapar hazırlar,sunar……gönül rahatlığıyla etrafı tarumar eder ama olsun……
Şanslıyım...yemekleri de güzel lezzetli yapıyor……
Elleri öpülesiiiiiiiiii...............Canımmmmmmmm Aşkım benim...............

zavallı erkekim ekmek arasına ketçap sıkar ve peynirle yer
askerden gelsin hep yapcam yemek

Hiç farketmez hemen bir çözüm buluruz.
Eşim yemek, evişi gibi konularda sıkıntı yaratmaz çözüm üretir sağolsun.

Hiiiiiç napsın.Kendi yapar bişeyler.
Ya da kahvaltılık bişeyler yeriz işte yaa.Bunlar sorun olmaz.Şeniz

ay benim eimm çok anlayışlıdırr telefon açıpp bugün yemek yapmaa demekdikçee eşimee yemek yaparım
hastaa olsamm bazenn kendiii yaparr bazenn yemeğee çıkartırr yadaa evee ısmarlarr yemekk kocişimmmm senii çok seviyommmm

ah ah bu konuda çok dertliyim bizde her öğün mutlaka olmalı özellikle akşam yemeği geçiştirilemez ve taze olmalı ocaktan alıp sofraya konmalı dışarıya çıkmayı sevmedii için eşim bazen benim zorumla çıkarız. ama yapmasamda neden yemek yok demez bari makarna yap der ama çok nadir :)) çünkü ben hep yemek yaparım yoksa eşim mutsuz oluyor

:) bnm esim değil daha ama nisanlım tek basına yasıyor aileside uzakta olduğu için ev yemeği çok istiyor bn ona belirlediğimiz günlerde yemek yapıyorum bazen üni uzadığında bi isim olduğunda yapamıyorum tabii... arıyor hemen bikaç kızıyor sonra bn onu susturuyorum:) çok sinirlenmiyor yani....

Baristiginiz belli oluyor

Ay saolsun hicbise demez cunku halden anlar, benimde calistigimi isten yorgun
argin geldigimi, bazen yerimden bile kalkacak halim olmadigini...
Yapsaydin gibilerinden bise der ama pek ustunde durmaz ya gider disardan bisiler alir
yada evden bisiler atistirir..

benim kocişimde hiç sorun çıkarmaz.kalkar hemen pratik bişeyler hazırlar.Aşçıdır da kendisia.sa.s..ama tatlısı mutlaka hazır olur.

benim kocişimde mutfağa girer baktıki yemek yok sölenir sölenir sonra canım bişeymi dedinn hayatımm derim yok oda sanada tost yapiimmi der çok seviorum kocişimi yaasırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…