kocalik gorevleri tanimi ?

Allah korusun hasta degilsiniz,esyaniz cok degil,yaninizda kucuk bebek veya bir yasli insan yoksa anlamsiz buldum esinizin sizi gelip almasini,gerek yok zaten surekli gidis gelis oluyormus

Ya annem kendi evliliğinde göremediği ilginin Sevgi'nin şımartılmanin artık aklınıza ne gelirse yaşamadığı herseyin bende olmasını istiyor gibi resmen yansıma yapıyor kadın tabiki kotu niyetli degil ama bazen boguyor. Sağolun fikriniz icin

Politik davranmak gerekirse maddeler dogru

ee 4 yıldır evliyim bu işler böyle gidiyo valla politik de alttan alma de annenide kırmıycan kocanıda
annenin söylediğini kocana kocanın söylediğini annene yetiştirmiycen
yoksa anneler süper damat istiyo ama nerde o damat yok öle damat ?

Hepsinden geçtimde sanki evlilikten ziyade iş birlikteliği ya da antlaşma gibi geldi ne bileyim yanlış anlamayında konu sahibi arkadaşım hani özlem,sevgi ve heyecan sonuçta çok yeni evlisiniz ve de düğünden sonra ilk kez buluşacaksınız.Bir iş için bakşa bir şehre gidersiniz toplantı olacağı yerde konaklarsınız ve de toplantı saaatin beklerim gibi olmuş..

Annen haklı gelmesi gerekirdi taa yurt dışlarından çıkmış gelmişsiniz.
Bir erkeğin kocalık görevidir evet.
Hele de 6 ay görmemiş yollarınızı beklemesi gerekir.

Pardon kendi aranızda muhabbete dalmışsınız ben kaçayım

hayır kaçma yaaa ,konuya yorum yaptım ki ben zaten Evet gelmesi gerekirdi ,nazik bir davranış olurdu,sonuçta düğünden sonra ilk defa yanına geliyorsunuz gerçi 15 kere de olsa evet gelse iyi olur ama annenin seni bar bar bağırarak üzmesi ve doldurması yanlış

Yok yanlış anlattım düğünden sonraki ilk görüşmemiz degil tabiki . Dediğim gibi bazen o bazen ben geliyorum. Düğünden sonra benim ilk gelişim direk onun yanına. Bayram'da annemlere gelmistim ilk onu saymıyorum onun benim yanıma geldiğini falan bahsetmiyorum .

Yani önce kocanız farklı şehirde olduğu için gerek yok diye düşündüm ama biran kendimi hayal ettim ben olsam üzülüp dyygusallaşırdım.

Ok ! Yok tabiki düğünden sonraki ilk görüşmemiz degil, gecen bayramda görüştük ben annemlere geldim sonra o geldi falan bu benim ilk onun yanına gelişim direk
Ada'm sürpriz hazırlığı icinde bu arada az once aradı koşturuyordu pek de anlamaz oyle şeylerden ancak hallediyordur

Gelse iyi olurdu ama erkekler o kadar ince dusunmez siz gel demezseniz sanmam ko o dusunup gelsin yani size kalmis bisey bu b3n gelmesini isterdim sahsen

Yani önce kocanız farklı şehirde olduğu için gerek yok diye düşündüm ama biran kendimi hayal ettim ben olsam üzülüp dyygusallaşırdım.

Ahah ben bildigin tas kalpliyim o zaman. Yol yaa saka bir yana 5 yıl uzaktan iliski insani zor dediği herseye katlanma gücü veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…