- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi AtomicGirl
-
Ayy konu yanlis yere gitti galiba kusura bakma ya
kocalık görevleri
madde 1: karın nerde sen orda
madde 2: annen ne derse desin koca haksız anne haklı ...
yapcak bişi yok
Ben de cok begendim
Sizi alintilamamiski başka arkadaşa yazmış mesajıBaşkalarının fikrini almak istedim
Ben de cok begendim
Valla o anlttigi cay benim icin demlenmis gibiydi o kadar gercekci
Başkalarının fikrini almak istedim
Allah korusun hasta degilsiniz,esyaniz cok degil,yaninizda kucuk bebek veya bir yasli insan yoksa anlamsiz buldum esinizin sizi gelip almasini,gerek yok zaten surekli gidis gelis oluyormus
Politik davranmak gerekirse maddeler dogru
Pardon kendi aranızda muhabbete dalmışsınız ben kaçayımsize değildi bu niye anlattınız iyice hatlar karıştı
Pardon kendi aranızda muhabbete dalmışsınız ben kaçayım
Hepsinden geçtimde sanki evlilikten ziyade iş birlikteliği ya da antlaşma gibi geldi ne bileyim yanlış anlamayında konu sahibi arkadaşım hani özlem,sevgi ve heyecan sonuçta çok yeni evlisiniz ve de düğünden sonra ilk kez buluşacaksınız.Bir iş için bakşa bir şehre gidersiniz toplantı olacağı yerde konaklarsınız ve de toplantı saaatin beklerim gibi olmuş..
hayır kaçma yaaa ,konuya yorum yaptım ki ben zatenEvet gelmesi gerekirdi ,nazik bir davranış olurdu,sonuçta düğünden sonra ilk defa yanına geliyorsunuz gerçi 15 kere de olsa evet gelse iyi olur ama annenin seni bar bar bağırarak üzmesi ve doldurması yanlış
Yani önce kocanız farklı şehirde olduğu için gerek yok diye düşündüm ama biran kendimi hayal ettim ben olsam üzülüp dyygusallaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?