kocalik gorevleri tanimi ?

alışıldık olan karşılamasıdır yani daha güvende hissettirmek adına ama devamlı oluyorsa bu yolculuklar ki oluyormuş ve sizinde ihtiyacınız yoksa hakikaten ne gerek var ... dert etmeyin

Şehirler arası diyorsunuz evinizin olduğu yerde karşılamaya geldiyse eğer bence yeterli

Kimseye minnetinin olmaması en güzeli..

Ta başka sehirdeki havaalanına kocam beni karsılamaya niye gelsin..hiç öyle bi talep de bulunmam..

Gelirse keyfi bilir ama gereksiz bisey bence..

Kendi sehrimizdeki inecegim yerde karsılaması yeterlidir..

Iyide evlendikten sonra ilk defa gitmissiniz hadi diyelim her zaman gelip gidersen belki gelmeye bilir ama gelmesi gerekiyordu esiniz

Ha baska sehirse i zaman gelmeyebilir

Siz alandan sonra karayoluyla mi geçeceksiniz eşinizin olduğu şehire ve yol kaç saat sürecek ? Bunlarda önemli bence . Gelmesi guzel bir jest olurdu ama farklı şehirler olduğu icin ortada sorun göremiyorum . Anneniz fazla hassas davranmış , yok yere canınızı sıkmayın . Eşinizin calışma şartları , maddi imkan vs. gibi etkenlerde var .
Gittiğiniz şehirde karşılaması yeterli bana göre .

Gelse güzel bir jest sürpriz olurdu ama gelmesi kesinlikle bir görev değil. Ben de kendi işimi kendim halletmeyi severim faturaları ödemek hariç:)) dert edilecek bişey yok bence boşverin

Bence annen abartmış canım, hani gece olur ne biliyim ulașım olmaz anlarımda normalde bende beklemem karșılama töreni

Ben de takmam, niye gelip alsın havaalanının o keşmekeşine girsin, herkesin ayağı var.
Haaa, ama ben de onu karşılığında havaalanında gidip karşılamam o ayrı mevzuu.

Havaalanı ile Eşinizin geleceği mesafe 2 saat ve daha fazla ise gelmesi biraz gereksiz bana göre.

Kimin haklı olduğu, eşinizin başka insanlara olan tavrına göre değişiklik gösterir.
Eşiniz, siz dahil herkese böyleyse, anneniz haksızdır.
Kardeşi, anne-babası ya da arkadaşlarını alıyor, bırakıyorsa, yakın mesafe olsa dahi herhangi birine eşlik etme ihtiyacı duyuyorsa anneniz haklıdır.
Çünkü ikinci örnekte ayrım söz konusu.
Siz hiç istemediğiniz için ya da yapabileceğinizi, sorun etmediğinizi bildiğinden başkalarına gösterdiği inceliği size göstermiyor demektir.
Siz karar vereceksiniz, kim haklı?

Çok da önemli değil bu. Yanı sizi rahatsız etmedikçe sorun yok. Sıkıntı yapıp nesenizi kaçırmayın :)

Ben gelmeyebilir düşüncesindeyim.. Yalnız bu tip kişilikler bir süre sonra oturup dinlenmek istese dayanacak omuz yine kendisi olur.
....
Ancak annenizin düşüncelerini hafife almayın.. Yılların tecrübesiyle konuşuyor. Eğer çok ince ve anlayışlıysa, ömrü fedakarlıkla geçmişse bunun olumsuz yansımaları bunlar.
Ne kadar çok " ay hayatım ben yapamam , ay cicim yardım etmelisin , ay balım şu kürk , yakut , elime / üstüme çok yakışır , v.s tarzında temsili cümleler kullanılırsa o kadar çok üzerinize titriyorlar.
Yapacak birşey yok. Bu böyle..

Sizin cumleniz " ay kocacığım , bunca zamandır ilk defa geliyorum. Sevgilimi uçaktan inince görmek hakkım değil mi ? Hem seyahat boyunca daha fazla görürüz birbirimizi. Aşk olsun cicişim :) :) :) olabilir mesela.

Benimki neden senin maaşını harcıyorsunuz diye çıkışıyor. Erkek evine bakmalıymış. Benim babam beni ona bakmam için okutmamış.

Ya halbuki baktığım da yok valla hiç daha bi fatura bi kira falan ödemedim hep kendime harcadım.

Anneler bi tuhaf..

seni almaya gelmesi iyi olurdu ama gelmemesi de sorun olmamalı.ben de her işimi kendim yapmaya alıştım kendimi bildim bileli.dert edilecek o kadar şey var ki.bu da dert olmasın size.

Neden şanssiz bayanlardan kategorisine sokuyosunuz kocasının sözünü dinleyen şanssız mı oluyor siz özgür olduğunuz için çokmu şanslisiniz

Eşiniz iyi niyetli, yani siz kendinize yettiğinizi düşündüğü için belki dikkat etmemiş olabilirde, anneniz yanlış girmiş konuya.. Size değer vermediğini düşünmüş olabilir.. Vazifeden ziyade değer meselesi.. Tabii bunu eşinizi tenkit etmek için demiyorum.. Evliliklerde birde alışkanlıklar vardır..

Gorev falan degil ama ben eşimi almaya giderdim, esimin de beni almaya gelmesini beklerdim.
Kocalik gorevi olusuyla alakasi yok yani, mesela eşim iş geregi arada yurt disina gidiyor, gece yarisi da donse havaalanina almaya gidiyorum fazladan yarim saat daha ayri kalmayalim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…