- 13 Haziran 2011
- 12.766
- 7.926
- 448
- Konu Sahibi AtomicGirl
-
Niye gidemeyesiniz tasmanız mı bağlı?Bende kocamdan izinsiz habersiz bir adini atmam. İzin vermediyse zorla gidemem bi yer . Esimde ayni şekilde Allaha çok şükür.
İsten geldiğinde guler yuzle karsilarim montunu asarim ve yemek hazir olur her zaman... Bekletmem hemen mutfaga geçeriz. Çok acikir yemeği yer. Yarim saat sonrada cay demlerim yanina birşeyler yaparim. Cayimiz içer sohbet ederiz. TVde film izleriz aksamlari çabuk geçiyor halbuki ben kocami çok ozluyorum:) yetmiyor
Neden şanssiz bayanlardan kategorisine sokuyosunuz kocasının sözünü dinleyen şanssız mı oluyor siz özgür olduğunuz için çokmu şanslisiniz
Niye gidemeyesiniz tasmanız mı bağlı?
Yok bekletmem yok güler yüzle karşılarım.Moraliniz bozuksa karşılamayın güler yüzle, işiniz vardır bekletin nedir bu padişaha hizmet eder gibi.
Siz böyle oldukça oho biz kadınlar daha ne anlatalım.
mesafeyı yazmamıssınız...havaalanı ıle esınızın oldgu yer mesafe olarak ne kadar???
bende o guclu kadınlardanım ama ne bıleyım ısterdım esım karsılasın tabıkı...bence her kadın ıster...ama sonucta ayrı sehır dıyorsunuz....mesafe fazlaysa gereksız tabıkı ama kadınız ısterız boyle ıncelıkler
Konya'dan mı gelecekmiş
Ne gerek var
Konya'dan mı gelecekmiş
Ne gerek var
Merhaba hanimlar,
6 aylik evliyim ve is dolayisiyla esimle ayri ulkelerdeyiz gecici bir sure ve sik sik gelip gitmeye calisiyoruz bazen o bazen ben is durumuna gore. Bu benim dugunden sonra ilk gelisim, az once havalimanina indim hemen annem aradi konustuk hosgeldin falan dedi. Hemen 2. cumlesi esimi sordu gelmedi mi diye, ki onceden de esimi hic cagirmazdim ben havalimanina bazen ayrilmak zor geldiginde donerken eslik ederdi ama hic gelirken karsiladigi olmadi. Esim Ankarada oturmuyor yani bahsettigimiz bir sehir ici mesafesi degil sehirler arasi mesafe, bende hic o tarz nazli nizayli kizlardan olmadigim ve yillardir cok kucuk yaslardan beri kendi isimi kendim gormeye alistigim icin hic gelmesi icin talepte bulunmadim. Gelmedi diyince annem sinirlendi ben sinirini anlamadikca kadin dahada kizdi, ben ne gerek var dedikce o bunun kocalik gorevi oldugunu eskiden evli olmadigimizi simdi durumun baska oldugunu falan savundu. Sen onun ayagina gidiyorsun kocan o senin isi ne gelip seni alacak tabiki dedi de dedi vallahi iner inmez tum sevincimi kursagimda birakti beni doldurdu sinirlendirdi. Yani ben yillardir yanliz yasiyorum hemde yurt disinda farkli ulkeler de yasadim , is dolayisiyla baska kitalara bile seyahat ettigim oldu yani demek istedigim bende otomatik hale gelmis sanirim kimseye guvenmemek kimseden birsey talep etmemek yada ihtiyac duymamak. Henuz bir arada bir hayata tam anlamiyla baslamadigimiz icinde evliligin bu gibi yonlerine belkide bilmiyorum daha.
Ama annemin dedigide canimi sikti cok gelir gelmez, annem oldugu icinde muhtemelen objektif bakamiyor olaya , birde erken yasta evlenmis bir ev hanimi annem hep kocasina bagimli kocasindan habersiz adim atamayan sanssiz hanimlardan. Acaba o kendi oyle gordugu icin mi oyle dedi , haklilik payi var mi yoksa annelik ic gudusu ile mi oyle konustu bilemedim.
Fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Anneniz haklı bana göre, evet sizde yıllarca alışkanlık yapmış olabilir,
Ama neticede sizi karşılaması gerekir,bu bir incelik ve özlemdir bana göre herkesin fikri ayrı tabi,
İşyerinde yoğun olsa bile izin alıp yanınıza gelebilir,ve size oradan eve kadar eşlik edeblir,
Ama tabiki ,mesele edecek boyutta değil ,arzu ederseniz tabi birdahaki gelişinize sizi karşılamasını istersiniz,
Kendiside bunu adet haline getirir ve her gelişinizde sizi karşılar,
Her seferinde örneğin 100 km -200 km şehirler arası yolculuk yapıp almaya gelmesini beklemek prenses edası olur bence.Hatta buna ihtiyaç duyan kadına da acırım ben...Merhaba hanimlar,
6 aylik evliyim ve is dolayisiyla esimle ayri ulkelerdeyiz gecici bir sure ve sik sik gelip gitmeye calisiyoruz bazen o bazen ben is durumuna gore. Bu benim dugunden sonra ilk gelisim, az once havalimanina indim hemen annem aradi konustuk hosgeldin falan dedi. Hemen 2. cumlesi esimi sordu gelmedi mi diye, ki onceden de esimi hic cagirmazdim ben havalimanina bazen ayrilmak zor geldiginde donerken eslik ederdi ama hic gelirken karsiladigi olmadi. Esim Ankarada oturmuyor yani bahsettigimiz bir sehir ici mesafesi degil sehirler arasi mesafe, bende hic o tarz nazli nizayli kizlardan olmadigim ve yillardir cok kucuk yaslardan beri kendi isimi kendim gormeye alistigim icin hic gelmesi icin talepte bulunmadim. Gelmedi diyince annem sinirlendi ben sinirini anlamadikca kadin dahada kizdi, ben ne gerek var dedikce o bunun kocalik gorevi oldugunu eskiden evli olmadigimizi simdi durumun baska oldugunu falan savundu. Sen onun ayagina gidiyorsun kocan o senin isi ne gelip seni alacak tabiki dedi de dedi vallahi iner inmez tum sevincimi kursagimda birakti beni doldurdu sinirlendirdi. Yani ben yillardir yanliz yasiyorum hemde yurt disinda farkli ulkeler de yasadim , is dolayisiyla baska kitalara bile seyahat ettigim oldu yani demek istedigim bende otomatik hale gelmis sanirim kimseye guvenmemek kimseden birsey talep etmemek yada ihtiyac duymamak. Henuz bir arada bir hayata tam anlamiyla baslamadigimiz icinde evliligin bu gibi yonlerine belkide bilmiyorum daha.
Ama annemin dedigide canimi sikti cok gelir gelmez, annem oldugu icinde muhtemelen objektif bakamiyor olaya , birde erken yasta evlenmis bir ev hanimi annem hep kocasina bagimli kocasindan habersiz adim atamayan sanssiz hanimlardan. Acaba o kendi oyle gordugu icin mi oyle dedi , haklilik payi var mi yoksa annelik ic gudusu ile mi oyle konustu bilemedim.
Fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Aynen yaa.He kardeşim mükemmel bir yaşantın var.Bizde işten koşa koşa gelip 2 saat sonra dilimiz dışarda koltukta uyuklarken buluyoruz kendimizibunu niye anlattınız
Teşekkür ederim saolun:)Masallahhhh size ne guzel anlatmisiniz oyle valla kiskanmak dil ama cok ozendim birden kocaman bi masalllahhhh mutlulugunuz daim olsun
Sanirim ben ornek verdiğim için yaptim herkes ayni değildir.anladım yok be ne kusuru ,vardı bir karışıklık zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?