kocalik gorevleri tanimi ?

mesafeyı yazmamıssınız...havaalanı ıle esınızın oldgu yer mesafe olarak ne kadar???
bende o guclu kadınlardanım ama ne bıleyım ısterdım esım karsılasın tabıkı...bence her kadın ıster...ama sonucta ayrı sehır dıyorsunuz....mesafe fazlaysa gereksız tabıkı ama kadınız ısterız boyle ıncelıkler

Anneniz biraz haklı ama abartmış. Bu bir görev olmamalı, içinden geldiği için, sizi bir an önce görmek istediği için ya da biraz daha fazla zaman geçirebilmeniz için olmalı. Bir de tamam siz böyle yetiştirilmişsiniz ama alıştırırsanız başka konularda da özen göstermez ve nasıl sizin anne babanız size davranmışsa öyle nesiller yetiştirir. Biraz nazlı olun bence.

Niye gidemeyesiniz tasmanız mı bağlı?
Yok bekletmem yok güler yüzle karşılarım.Moraliniz bozuksa karşılamayın güler yüzle, işiniz vardır bekletin nedir bu padişaha hizmet eder gibi.
Siz böyle oldukça oho biz kadınlar daha ne anlatalım.

Neden şanssiz bayanlardan kategorisine sokuyosunuz kocasının sözünü dinleyen şanssız mı oluyor siz özgür olduğunuz için çokmu şanslisiniz

Cunku tek basına hayatında hicbirsey yapmamış , izin verilmemiş kendine güveni yok. Her anlamda babama bağlı buda kendini çaresiz ve özgüvensiz hissettiriyor o anlamda şanssız
Yoksa özgürlük falan gibi bir ifadede bulunmadım zaten konunun bununla alakası yok.

arkadaş sorulan soruyla alakasız bir şekilde saadetini ve kocasıyla muhabbetini anlatmış ama cok Mutlu ve memnun su bende birsey dememiştim. Baska bir tartışma konusu anmakta gerek yok suanda

Ankara- Konya

Konya'dan mı gelecekmiş

Ne gerek var

kaç saat dıye ınternetten baktım sımdı neredeyse 3 saat gösterıyo...şu durumda annenız haksız...belkı bız kadınlar 3 saat yolu çekıp esımızı karsılarız ama erkekler yapmaz...yakın olsa amenna ...zaten o zaman karsılaması gerek ama 3 saatlık yol var arada
ayrıca bu kocalık görevı felanda degıl bence...

ben de senin gibiyim. seni anlyabiliyiorum. sana hak veriyorum

Annen icgudusel davranmis esin seni karsilamaya gelseymis incelik yapmis olurdu ama abartilacak bir seyde degil bence eger sana baska yonlerden verdigi degeri gosteren biriyse.
Bu arada indin mi diye de ariyorsa sorun yok

aynı şehirde lsanız evet gelmesi gerekirdi ama sırf havaalanından karşılamak için şehir mi değiştrecek bir de eşiniz. sonuçta siz evlenirken böyle bir hayat yaşayacağınızı kabul ederek evlendiniz bu durumda gelmedi diye sinirlenmek neden. bu tarz ufak şeyleri büyütüp de evliliğinizi yıpratmayın, zaten uzun mesafe ilişkisi zordur , daha zorlaştırmanın anlamı yok bence..

eğer ki eşiniz de siz geldiğinizde size daha fazla vakit ayırmak için kendi işlerini halletmeye çalışıyorsa ne güzel.
ama evde ayaklarını uzatıp TV izliyorsa bence hoş değil.

Ben de kendi işimi kendim görmeye alışığım biraz. Öyle çok naz yapmam. Eşiniz gelse hoş bir şey olurdu. Ama karşılamak içn şehir değiştirmesine gerek yok. Çok abartmamak lazım . Annenizin de anne yüreği, onu a gülümseyerek karşılayın. Siz ayrı ülkelerde evliliğinizi sürdürüyorsunuz, bir zorluk zaten var. İlişkiyi daha da yormaya gerek yok.

Anneniz haklı bana göre, evet sizde yıllarca alışkanlık yapmış olabilir,
Ama neticede sizi karşılaması gerekir,bu bir incelik ve özlemdir bana göre herkesin fikri ayrı tabi,
İşyerinde yoğun olsa bile izin alıp yanınıza gelebilir,ve size oradan eve kadar eşlik edeblir,
Ama tabiki ,mesele edecek boyutta değil ,arzu ederseniz tabi birdahaki gelişinize sizi karşılamasını istersiniz,
Kendiside bunu adet haline getirir ve her gelişinizde sizi karşılar,

Burayı karıştırmışım, ben aynı şehir içinden bahsetmiştim,farklı şehirdeki havaalanı biraz abartı olur.

Her seferinde örneğin 100 km -200 km şehirler arası yolculuk yapıp almaya gelmesini beklemek prenses edası olur bence.Hatta buna ihtiyaç duyan kadına da acırım ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…