kocalik gorevleri tanimi ?

wuhuuuuuuu ne hazırlıyor acabaaaaaa ,anlat bize de

Ahah ben bildigin tas kalpliyim o zaman. Yol yaa saka bir yana 5 yıl uzaktan iliski insani zor dediği herseye katlanma gücü veriyor.
Benim kardeşim de yeni evlendi onlarda uzaktaydı kocasının kalp kapakçığında pil olduğu için hızlı trene binemiyordu bu yüzden genelde kardrşim onun yanına giderdi. Olabilir ama kocasının onu sevdiğin değer verdiğini biliyorum.

Anneler gurur meselesine çeviriyorlar bazen olayları . Sen zavallı dünyalı benim kızıma layık bile degilsin sekilse bir tavır la ama denildiği üzere idare etmek gerek her iki tarafıda

görev mi değil mi bilmem ama ben olsam gelmesini beklerdim. zira evlendikten sonra ilk kez görüşücez ve eşim 6 ay aradan sonra gelicek. özlemden heyecandan evde duramazdım heralde havalanında kamp kurardım diye düşünüyordum.
mesela düğünümüzden iki gün sonra eşim görev için doğuya gitti 23 gün ayrı kaldık o 23 gün hiç geçmek bilmedi. o nun geleceği günün gecesi hiç uyumadım havalanına karşılmaya gitmiştim . yani gelmesi güzel olurdu .
tabi herkesin ilişki yapısı dinamikleri farklı.

aslında sen son paragrafta yazmışsın

annenin algısı görgüsü o kadar

hem de başka şehirden neden gelsin

gelip gitme masraf ayrıca

bir çok kişi gereklidir yazabilir zira onlar da öyle düşünüyor olabilir

burada bir konu vardı halası ve eniştesi havaalanına değil de servis otobüsüne bırakmışlar uçak kalkana kadar beklememişler diye olay olmuştu bana çok normal gelmişti mesela

hayat şartları bakış açıları farklı

hani eşin almaya belki uzun zamandır görüşmediğiniz için seni çabuk görmek için vs gelebilirdi

ama annenin dediği gibi kocalık görevi değil kaldı ki adam sevgili iken bile almıyormuş ki

o zaman buraya yazsan evlenme bu adamla seni istemiyor diye sayfalarca yazacak bir çok arkadaş vardı

sen mutlu isen anneni vs bırak zaten annemiz ile aynı görüşlere sahip olsaydık ilerleme olmazdı değil mi

Gelmeliydi bence.yani bi dolmuşluk mesafeye gıtmıyorsun sonuçta. Madde madde kuralı yoktur elbette bu işlrrin fakat erkk bıraz korumacı sahiplenıci olmalı dıyorum. Anenize de hak verdim ne demek istedıgıni de çok iyi anladım. Ayrıcaa sizde herseyı kendım yaparm yolumu kendım bulurm modunda gezmeyın bilsenız bile ona bu sorumlulugu verin derimm. 'O kendı gelir yaaa' dıyecegıne gidip alıyım dıe düşünmesi gerekir.

Ben de sizin kadar uzakta olmasa da 16 yaşında ailemden ayrıldım ve istanbulda ünv başladım. Ben de herşeyi ev tutmak da dahil kendim yaptım. Ben olsam ben de gel demezdim. Kendi gelirse de sesimi çıkarmazdım. Herkes aynı düşünecek diye bir kural yok. Düsünememiş olabilir. Ama kesinlikle eşine bu sebepten gaza gelip trip atma. Sen de gelmesini istersen nazikçe bir lafın arasında söyle. Anlar mutlaka.

Masallahhhh size ne guzel anlatmisiniz oyle valla kiskanmak dil ama cok ozendim birden kocaman bi masalllahhhh mutlulugunuz daim olsun

Bence duruma göre değişir ben de kendi işimi kendim yapmaya alisigim ama siz şimdi eve giderken bir kaç aktarma yapıp özel araçla gideceginizden daha çok vakit harciyorsaniz evet gelmesi gerekir. Ama süre ve vasıta açısından sorun yasamiyorsaniz gelmesine gerek yok.
Ancak su da var benim çevremden gördüğüm bir kadın ne kadar nazlı ay yapamam edemem diyerek davraniyorsa o kadar rahat ediyor.

sürekli gelip gitmeyse gerek yok bence, anneniz abartmış gibi geldi bana, gidiceğiniz yer bilmediğiniz yer değilki

Bişey görev olduğunda bence o işten hayır gelmez.görevi olduğu için değil özlediği için gelse iyiydi tabi.ne kadar uzun görüşsek o kadar iyi diye düşünseydi güzel olurdu ama bence annen haksız

Normalde boyle seylere takilmamak lazim ama malesef erkekleri boyle ozgur birakmaya gelmiyor, naz niyaz iyidir, gelip alsin karisini tabi ki, annen de o acidan demistir.

yani bu bir görev olarak görülmeli mi bilmiyorum ama kim bilir ne kadar süredir görüşmüyorsunuz insan nefesini bile özler her an, saniyeler önem kazanır sizinle geçirmesi gerekir bu süreyi ve evet sizi havalimanından almalıydı/almalı ama bunu siz ona söylememelisiniz o zaten bunu yapmayı akıl edebilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…