• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocalık vazifesi ?

tgc156

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2011
129
0
0
Ankara
günaydın kızlar...

kocamın isteği diye bi konu açmıştım neyse istek yerine geldikten sonra
adam bana döndü dediki....
sen 4 4 lük bi kadınsın
evcisin pratiksin vs vs vs saydırıyo yağcı :ssz:
durdu durdu ben kocalık vazifemi yerine getirmiyorum dedi
bunun ezikliğini çok yaşıyorum dedi sanki ben erkekmişim gibi koltuğumun altına girip uyudu
kocam neden böyle bi psikolojiye girdi ve bunları söylediki ama çok fazla üzüldü onun vazifelerini yerine getirdiğini nasıl hissettirebilirim ki
kocanın vazifesi nedir?

Son düzenleme:
erkekleri anlamak o kadar güç ki .. bırak bşraz kendini öyle hissetsin bi kaç gün sonre herküle döner nasılsa..

[SUB][/SUB]
erkekleri anlamak o kadar güç ki .. bırak bşraz kendini öyle hissetsin bi kaç gün sonre herküle döner nasılsa..

o iki iki daha dörtte adam tuhaf yemin ederim her gece başka bi mevzudan kafamı ütüler

düğünde sen benimle neden oynamadın der gece 3 lerde 4 lerde uyandırır
başka bi gece neden çorbayı ılık yedirdin
bi başka kocalık vazifesi nedir bu ya:47::47::47::47::47::47::47:

ve ben artık bunlardan bahsetmesin diye bi çabaya düştüm

ben de bu konuyu çok merak ediyorum. Kocanın vazifesi nedir. Çok sorguluyorum bunu. Mesela ben çalışan bir bayanım. Lojmanda oturuyoruz. Ev kirası su elektrik falan benim maaşımdan kesiliyor. Maddi olarak herşeyimi kendim hallederim. Ne bileyim kıyafetim, kuaförüm alacak vereceğim. Hepsi bana bakar. Yemeklerimi asla eksik etmem. Her akşam yemek yaparım. Temizlik henüz çocuk olmadığı için yardımcı almıyorum kendim yaparım çok titizimdir. Cinsellik, bu konuda eşimin memnuniyetini gözlerinde görürüm. Bakımlıyımdır. Eşimi arkadaşlarının yanında mahcup etmem. Misafirimi iyi ağırlarım. Falan filan.....Ama bir bakıyorum bu adam ne işe yarıyor peki? Maddi manevi hiçbir katkısı yok hayatıma. Üstüne bir de Tartışmalarımızı koyarsak aksine kaybettirdikleri var. Bu aralar zaten çok soğuk hissediyorum. Kocalık vazifesi nedir arkadaşlar nolur bi yardım.

Hep bana bana bana "ilgi göster bana!!!"
Canım kusura bakmada bu istediğini açık açık söylemeyip
insanı sinir edip boğup konuşmaktan sıkan erkeklere ben "mıymıntı" derim.
Hayır çorbanın sıcaklığı mesele olur mu ya, yok böyle bişey.

ben de bu konuyu çok merak ediyorum. Kocanın vazifesi nedir. Çok sorguluyorum bunu. Mesela ben çalışan bir bayanım. Lojmanda oturuyoruz. Ev kirası su elektrik falan benim maaşımdan kesiliyor. Maddi olarak herşeyimi kendim hallederim. Ne bileyim kıyafetim, kuaförüm alacak vereceğim. Hepsi bana bakar. Yemeklerimi asla eksik etmem. Her akşam yemek yaparım. Temizlik henüz çocuk olmadığı için yardımcı almıyorum kendim yaparım çok titizimdir. Cinsellik, bu konuda eşimin memnuniyetini gözlerinde görürüm. Bakımlıyımdır. Eşimi arkadaşlarının yanında mahcup etmem. Misafirimi iyi ağırlarım. Falan filan.....Ama bir bakıyorum bu adam ne işe yarıyor peki? Maddi manevi hiçbir katkısı yok hayatıma. Üstüne bir de Tartışmalarımızı koyarsak aksine kaybettirdikleri var. Bu aralar zaten çok soğuk hissediyorum. Kocalık vazifesi nedir arkadaşlar nolur bi yardım.

bende çalışıyorum aynen senin durumundayım ev kirasını ben veririm faturaları eşim olacak hödük halleder
kavgalar illaki oluyor ama nasıl oluyorsa haklı olduğumu hissettiğim konuda bile haksız duruma düşürüp
tabiri caizse peşinde köpek gbii koştuğum oluyo ama gel gelelim onu söyledikten sonra bende sorgulamaya başladım
onun vazifesinin ne olduğunu
sanki ev benm o evde yaşayan bi birey gibi :43:

bence bunu ona sorsaydınız neyi kastediyomuş :26:

hödük dememdeki bi sebepte bu düşünceyi ortaya atar sonra osura osura uyur bişicik demez:47:

Hep bana bana bana "ilgi göster bana!!!"
Canım kusura bakmada bu istediğini açık açık söylemeyip
insanı sinir edip boğup konuşmaktan sıkan erkeklere ben "mıymıntı" derim.
Hayır çorbanın sıcaklığı mesele olur mu ya, yok böyle bişey.

bitanem ilgiyi gösteriririm üstüme çok düşüyosun kaçırtcaksın der
üstüne düşmezsin soğudun der
ortaya bişi atar sonra sen ne demek istediğini sorarsın dırdırcı der
çorbayı tekrar ısıtıyım derim yok beni önemsemiyorsun der
inan düğünde benimle oynamadın mevzusunu uykudan uyandırıp başımda bekçi gibi bekleyip sorguladı
videoları açıyo oynamadın ilgilenmedin diye
sonra hiç bişi yok delirtcek yaa kocattı beni

kafanı şu meseleyle yorduğuna bile değmez arkadaşım .. böylece ilgiyi sürekli kendi üstünde tutmaya çalışıyor farkındamısın bilmem ama ona yardım etme çabası içine girmişsin niye kendini iyi hissetsin diye.. anlamayıroum seninde bu çabanı onun isteklerine cevap verebiliyosun giyin gez toz keyfine bak erkekler zaten vazifelerini yapmadıklarına inanmazlar bi kaç gün sonra normale döner eşin ..bu ne vicdan muhasebesidir onu da anlamak güç.. eksikliğin tam olarak nedir diye bi konuşma da yapabilirsin aslında eksik gördüğün yönleride söyleyebilirsin böylece bi fırsat doğmuş sana ..ama aa hayır cnm tabiki öyle değil falan gibi cümleler kurma derim ben nacizane dediğim gibi sayılı günü vardır geçer ..

ev kirası faturalar sizin maaşınızdan kesiliyo kendi ihtiyaçlarınızı da karşılıyosunuz...peki eşiniz maaşını ne yapıyo?

bitanem ilgiyi gösteriririm üstüme çok düşüyosun kaçırtcaksın der
üstüne düşmezsin soğudun der
ortaya bişi atar sonra sen ne demek istediğini sorarsın dırdırcı der
çorbayı tekrar ısıtıyım derim yok beni önemsemiyorsun der
inan düğünde benimle oynamadın mevzusunu uykudan uyandırıp başımda bekçi gibi bekleyip sorguladı
videoları açıyo oynamadın ilgilenmedin diye
sonra hiç bişi yok delirtcek yaa kocattı beni

Ha o zaman ilgi istediğinde ya bi git dersn.
Hayret bir şey, oyuncak mı oynuyormuş?
Niye ne olmuş ki, sen ona içinden nasıl geliyorsa öyle davran sohbet et alınganlık ederse görmezden gel.
Üstüne gelirse ben böyle bi insanım aksi taktirde kendim olamıyorum ve beni sinir ediyorsun de.

Ayrıca benim litaratürümde ev gereçlerini illaki erkek karşılamalıdır kira olsun fatura olsun..
Yoksa başka yerlere yediriyorlar parayı, canı sıkılan yine kadınlar oluyor

Son düzenleme:
kafanı şu meseleyle yorduğuna bile değmez arkadaşım .. böylece ilgiyi sürekli kendi üstünde tutmaya çalışıyor farkındamısın bilmem ama ona yardım etme çabası içine girmişsin niye kendini iyi hissetsin diye.. anlamayıroum seninde bu çabanı onun isteklerine cevap verebiliyosun giyin gez toz keyfine bak erkekler zaten vazifelerini yapmadıklarına inanmazlar bi kaç gün sonra normale döner eşin ..bu ne vicdan muhasebesidir onu da anlamak güç.. eksikliğin tam olarak nedir diye bi konuşma da yapabilirsin aslında eksik gördüğün yönleride söyleyebilirsin böylece bi fırsat doğmuş sana ..ama aa hayır cnm tabiki öyle değil falan gibi cümleler kurma derim ben nacizane dediğim gibi sayılı günü vardır geçer ..

cancağzım evlendiğimizden beri bana birgünden birgün sürpriz yaptığını görmedim
vazife mevzusunu açınca bende onu dedim bi de sen yap ben beğenmeyeyim diye
gezdirip tozduruyomuş gitmediğim yerlere götürüyomuş iyi davranıyormuş ( kendi çapında öyle olduğunu döylüyor tabiki yok )
isteklerime arzularıma cevap veriyormuş arzu da bıktırdı artık eksikliği sorarsın dırdırcı der
ama genede kendisini kötü hissetmesin diye düşündüm allahım ne günay işledimki beni sınıyorsun şimdi

Ha o zaman ilgi istediğinde ya bi git dersn.
Hayret bir şey, oyuncak mı oynuyormuş?
Niye ne olmuş ki, sen ona içinden nasıl geliyorsa öyle davran sohbet et alınganlık ederse görmezden gel.
Üstüne gelirse ben böyle bi insanım aksi taktirde kendim olamıyorum ve beni sinir ediyorsun de.

Ayrıca benim litaratürümde ev gereçlerini illaki erkek karşılamalıdır kira olsun fatura olsun..
Yoksa başka yerlere yediriyorlar parayı, canı sıkılan yine kadınlar oluyor

oyuncak hamura döndüm yaşı ufakta değil 27 yaşında ama gel gelelim beyin 5 yaşında
ben 21 yaşındayım artık tak etme noktasına geldi
benim problemim olamaz sıkıntım veya bi özel günüm olamaz ama beyfendi menopoz döneminden hiç çıkamaz

oyuncak hamura döndüm yaşı ufakta değil 27 yaşında ama gel gelelim beyin 5 yaşında
ben 21 yaşındayım artık tak etme noktasına geldi
benim problemim olamaz sıkıntım veya bi özel günüm olamaz ama beyfendi menopoz döneminden hiç çıkamaz

Ya bence farklı şeyler yapın.
Sinemaya felan götür, minik şiirler yaz.
O sana yazmayınca küs filan. Bir dene.
Ama cidden sana şımarıyor , yüz verme ne olucak bakalım.

valla canım bunu bende merak ederim.ben eşimden boşandım.evliyken ev kirası, elektrik, su, ev masrafları ,kocamın kıyafetleri kendi kıyafetlerim, kızımın ihtiyaçları hep bendeydi.onun aldığı kendine sigara 1 ekmek ve çekirdek (bunlarda kendine lazımdır).adam rahattı.bu ay ne ödeme var? ne yapılacak?bilmezdi.başkalarının kocalarına bakardım kadın evde çalışmıyo,ben akşama kadar çalışmışım yemeğini yedirmişim, diyorum ki ''çöpü atıver'' duymazlıktan geliyo.başkalarına bakıyorum adam evi parlatıyo.sobamı bile yakmazdı koca kovayı ben hazırlar sobayı yakar,efendiyi kaldırırdım sıcacık kalkardı.
sözün özü bende kendime sorardım bunun bana ne faydası ver diye.he ayrıca bu arada telefonda kız arkadaşları eksik olmaz,isterse çalışır, istemesse çalışmaz,sorumsuz bi kişilikti...
valla bu tipin bana faydasından çok zararı oldu.sadece dışarıya karşı evliydim ve kızımın babası başındaydı.evliliğim bundan ibaretti.
boşandım sadece eve gelen giden biri eksildi.geri herşey aynı....:1:demekki kocalık görevini ben yapmışım kadınlık görevini de o:1:

valla canım bunu bende merak ederim.ben eşimden boşandım.evliyken ev kirası, elektrik, su, ev masrafları ,kocamın kıyafetleri kendi kıyafetlerim, kızımın ihtiyaçları hep bendeydi.onun aldığı kendine sigara 1 ekmek ve çekirdek (bunlarda kendine lazımdır).adam rahattı.bu ay ne ödeme var? ne yapılacak?bilmezdi.başkalarının kocalarına bakardım kadın evde çalışmıyo,ben akşama kadar çalışmışım yemeğini yedirmişim, diyorum ki ''çöpü atıver'' duymazlıktan geliyo.başkalarına bakıyorum adam evi parlatıyo.sobamı bile yakmazdı koca kovayı ben hazırlar sobayı yakar,efendiyi kaldırırdım sıcacık kalkardı.
sözün özü bende kendime sorardım bunun bana ne faydası ver diye.he ayrıca bu arada telefonda kız arkadaşları eksik olmaz,isterse çalışır, istemesse çalışmaz,sorumsuz bi kişilikti...
valla bu tipin bana faydasından çok zararı oldu.sadece dışarıya karşı evliydim ve kızımın babası başındaydı.evliliğim bundan ibaretti.
boşandım sadece eve gelen giden biri eksildi.geri herşey aynı....:1:demekki kocalık görevini ben yapmışım kadınlık görevini de o:1:

Allah yardımcın olsun ablacığım, varken faydası olmayan herifin yokken zararı olmaz demişler.
Bu erkeklerin içi nasıl rahat eder bilmem ki.

günaydın kızlar...

kocamın isteği diye bi konu açmıştım neyse istek yerine geldikten sonra
adam bana döndü dediki....
sen 4 4 lük bi kadınsın
evcisin pratiksin vs vs vs saydırıyo yağcı :ssz:
durdu durdu ben kocalık vazifemi yerine getirmiyorum dedi
bunun ezikliğini çok yaşıyorum dedi sanki ben erkekmişim gibi koltuğumun altına girip uyudu
kocam neden böyle bi psikolojiye girdi ve bunları söylediki ama çok fazla üzüldü onun vazifelerini yerine getirdiğini nasıl hissettirebilirim ki
kocanın vazifesi nedir?

peki neymiş kocalık vazifesi,bende merak ettim?eşini hoş tutmak olabilir mesela.kusura bakmayın ama eşiniz biraz ilginç biri sanki,diğer 2 sayfayıda okudum da niye çorbayı ılık yedirdin(bebek değil ya ılık bulduysa kalkıp ısıtıversin),gece kaldırıp niye düğünde oynamadın falan...çok enteresan valla:53:..ben bu durumlarda sizin ne tepke verdiğinizi merak ettim doğrusu.

Son düzenleme:
Ya bence farklı şeyler yapın.
Sinemaya felan götür, minik şiirler yaz.
O sana yazmayınca küs filan. Bir dene.
Ama cidden sana şımarıyor , yüz verme ne olucak bakalım.

gece sinemasına gittik biletleri kendim aldım
şiir yazamam ama betimlemeyi güzel yaparım mektuba benzer şeyler yazıp arabasına ceketine koyarım
ben küsüncede neyin eksik küsüyorsun olur

helal olsun sana:46:

Back
X