Kocam anneme vurdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

snsobe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2019
14
-55
1
Merhaba arkadaşlar, evleneli 10 ay oluyor. Eşim ve ben öğretmeniz. 20 günlük bebeğim var lohusayım, annem kırkımız çıkana kadar yanımızda kalıyor. Eşim bana her tartışmada ya şiddet uygular ya da sesi yeri göğü inletir komşulara rezil oluruz. Yine bugün ufak bir tartışmayı büyüttü ve balkonda bağırmaya başladı. Annem de rezil oluyorsunuz sessiz olun deyince hem anneme hem bana vurmaya başladı. Yüzümüze tükürdü. Bebeğim de annemin kucağındaydı. Bu olay beni çok etkiledi. Kendime yapılanları hazmettim bugüne kadar ama anneme yapılanı hazmedemiyorum. Aralarında hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen her zaman anneme küfür etmiştir her tartışmada. Bugün de bunu yaptı. Sanırım bu sefer boşanacağım. Bana akıl verir misiniz konuşacak kimsem yok.

Allah vesile olsun da sizin gibi öğretmenler çocuklarımızdan uzak dursun banlanmak istemiyorum. Kendinize gelin ya ne demek anneme vurdu nasıl çalışıyor sizdeki beyin merak ediyorum acaba bende mi var sorun diyorum bu tür postları okuyunca ...

Sanirim mi kardesim oldurmesini bekliyorsun caresiz bir kadinda degilsin okumus kendi ayaklari uzerinde duran bir kadinsin ve ustelik annene bunu yaptiysa 7 cihan gelse bi araya getremez o kocayla beni her kese bosan diyecek biri degilim ama kardesim bosan evladinkm hayatinida mahv etme

Ne olur şaka diyin ya. Hala bebeğinizi alıp annenizin evine gitmediniz mi yani?

Allah yardımcınız olsun. Mesleğinizin elinizde olması sizin ve bebeğiniz açısından çok güzel bir avantaj . Insallah dogru bir karar verirsiniz . Uzun süredir devam eden bu tip tartışmalar insanı yıpratıyor malesef ki . Annenize ve size bu şekilde davranması hiç hoş değil .

Meslekle hiçbir alakası yok. İkimiz de mesleğini hakkıyla yapan sevilen insanlarız. Kocamın tek zulmü bana.

Anneme o şekil davranacak değil ses yükseltecek saygısızlık yapacak o evi başına yıkarım bir dakika durmam.
“Sanırım“ boşanacağım demek ne? Bence ihtimaller dahilinden çıkarıp uygulamaya geçirilmesi elzem bir durum ki herkese boşanmalısın diyen biri değilimdir.

İki kadın o adamı bir güzel dövün bence hala akıl ver diyorsun bence kesinlikle boşan ayrıca mesleğin imkanın var bazı kadınları anlıyorum imkanları yok çaresizler ama sizde öyle bir durum yok kesinlikle ama kesinlikle boşanmalısınz bence çocuğun geleceği için bile bunu yapmalısınz

10 aylik evlilik 20 gunluk bebek hemen hamile kalmissiniz yargilamak kmseye dusmez yargi icin demiyorum okuyacaklar icin olsn ders olsun evlenir evlenmez hamile kalmayin ...

10 ay degil 10 yil gbi her kavgada siddet uygular anneme kufreder vs demissiniz kendinize de Annenize de yapilanlar kabullenilir sey degil cok uzuldum ileride cocgnza da ayni boyle davranacak kurtulun biran evvel derim

Ya sabir ya sabir kendimi zor tutarak yaziyorm bunlari

Sanırım bu kez bosanacagim her defasında siddetle karsilik veriyo vs yazmissiniz ya sabir. Üstüne bide annenize hakaret etmeler. Anneniz sizi o vakit alip goturmeliydi evladinizla ikiniz beraber onun yzuune tükürüp. Her defasında şiddetine karşı susup bide çocuk yapmışsınız akil alacak şey degil... gözlerinizi acmaniz için sizi öldürmesi mi gerekiyor ?cokkkk sey yazardim da....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…