Zulüm eşinizin beyninde ve sizde dayak yiyen bir öğretmen kişinin ne oldugu en yakınındakilere davranışıyla tespit edilir bir başkasına zaten birşey yapamaz . Eşiniz geleceğin çocuklarına nasıl ışık tutabilir kadına kaldırdığı eliyle mi anne ye kalkan eliyle mi siz hala onu savunun kör olun duymayın .offff of klavye can çekişiyor şuan yazacaklarım düşündüklerimin kıyısından geçemiyor allah akıl beyin zihin sağlığı nasip etsin cümlemize ..Meslekle hiçbir alakası yok. İkimiz de mesleğini hakkıyla yapan sevilen insanlarız. Kocamın tek zulmü bana.
Bi mahkememiz var zaten. Pandemiden dolayı ertelendi. Darp raporu almıştım. Ama ben bıçak çektiğim için ben suçlu duruma düştüm. Bu yüzden ikimiz de ilk duruşmada geri çektik. Kamu davası görülecek. Ama durum benim aleyhime döndü. Kendimi korumak istemiştim sadece. Bir de hamileliğimin ilk zamanlarıydı çok gergindim. Yaptığım yanlıştı biliyorumArayacaksın polisi uzaklaştırmayı çıkaracaksın bebeğin yolculuğa çıkacak kadar büyüyünce de anneni bebeğini alıp gideceksin nasıl böyle bir şeye müsade edebiliyorsun annen ne yaptı bu durumda onu da merak ettim
Savunmuyorum sadece insanların onu nasıl tanıdığından bahsediyorum. Yoksa ben de kendisinden tiksiniyorum.Zulüm eşinizin beyninde ve sizde dayak yiyen bir öğretmen kişinin ne oldugu en yakınındakilere davranışıyla tespit edilir bir başkasına zaten birşey yapamaz . Eşiniz geleceğin çocuklarına nasıl ışık tutabilir kadına kaldırdığı eliyle mi anne ye kalkan eliyle mi siz hala onu savunun kör olun duymayın .offff of klavye can çekişiyor şuan yazacaklarım düşündüklerimin kıyısından geçemiyor allah akıl beyin zihin sağlığı nasip etsin cümlemize ..
Yazıklar olsun bir de öğretmen olacak .. öğrenciler yetirtiriyo bu adam atanmayı bekleyen iyi yerlerden mezun ,,dolu dolu bir dünya öğretmen adayı var ... Şikayetçi olursan,ispat edersen mesleği bile alınabilir haketmiyo bu s...fsiz o maaşı o kutsal mevkiyi....!Merhaba arkadaşlar, evleneli 10 ay oluyor. Eşim ve ben öğretmeniz. 20 günlük bebeğim var lohusayım, annem kırkımız çıkana kadar yanımızda kalıyor. Eşim bana her tartışmada ya şiddet uygular ya da sesi yeri göğü inletir komşulara rezil oluruz. Yine bugün ufak bir tartışmayı büyüttü ve balkonda bağırmaya başladı. Annem de rezil oluyorsunuz sessiz olun deyince hem anneme hem bana vurmaya başladı. Yüzümüze tükürdü. Bebeğim de annemin kucağındaydı. Bu olay beni çok etkiledi. Kendime yapılanları hazmettim bugüne kadar ama anneme yapılanı hazmedemiyorum. Aralarında hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen her zaman anneme küfür etmiştir her tartışmada. Bugün de bunu yaptı. Sanırım bu sefer boşanacağım. Bana akıl verir misiniz konuşacak kimsem yok.
Konunuz gerçekçi gelmedi bana yani böyle birseyi aklım almıyor.Yarın yarı kırkını çıkarıp öyle gideceğiz. 1200 km uzakta memleketim
Şimdiye kadar boşanmamanız hata, ilk şiddette bu iş bitmeliydi. Hala sanırım diyorsunuz daha ne olması lazım bi bebeğiniz kalmış şiddete uğramayanMerhaba arkadaşlar, evleneli 10 ay oluyor. Eşim ve ben öğretmeniz. 20 günlük bebeğim var lohusayım, annem kırkımız çıkana kadar yanımızda kalıyor. Eşim bana her tartışmada ya şiddet uygular ya da sesi yeri göğü inletir komşulara rezil oluruz. Yine bugün ufak bir tartışmayı büyüttü ve balkonda bağırmaya başladı. Annem de rezil oluyorsunuz sessiz olun deyince hem anneme hem bana vurmaya başladı. Yüzümüze tükürdü. Bebeğim de annemin kucağındaydı. Bu olay beni çok etkiledi. Kendime yapılanları hazmettim bugüne kadar ama anneme yapılanı hazmedemiyorum. Aralarında hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen her zaman anneme küfür etmiştir her tartışmada. Bugün de bunu yaptı. Sanırım bu sefer boşanacağım. Bana akıl verir misiniz konuşacak kimsem yok.
Evet seviyorum diye diye gözümü kör ettim. Suç bende. Hiç güzel şeyler yaşayamadım hep içimde kaldı. Bu psikolojiyi yaşamayan bilemez. Elinde değil hırs yapıyorsun ama her şey daha çıkmaza giriyor.Anne de anne yani. Adam kızının ağzına ediyor , kadın 'sessiz olun,komşular duyacak' diyor.
Böyle annenin böyle çocuğu olmuş, şaşırmadım.
Sizin çocuğunuz da böyle ezik olsun istemiyorsaniz o adamdan fersah fersah uzak tutun.
(Daha önce dövdü diyorsunuz..bunun daha öncesi yok ki. Evlenip aynı gün hamile kalmışsınız. Yani adam hamile karısını dövmüş. Hamile karısını, bebeğinin ölebilecegi ihtimaline rağmen döven adamdan da annenize merhamet bekliyorsunuz. Çok tuhafsiniz cidden )
Meslek, kişiliği bellirlemez . Malesefkii pasifİnşallah konu gerçek değildir. Yoksa bir öğretmen olup ta,böyle pasif olmanız kabul edilebilir gibi değil
Bu kadar olaydan sonra hangi mantıkla aynı evde yaşıyorsunuz ve hala da devam ediyorsunuz?Hanginiz öldürecek acaba diye mı bekliyorsunuz?Bi mahkememiz var zaten. Pandemiden dolayı ertelendi. Darp raporu almıştım. Ama ben bıçak çektiğim için ben suçlu duruma düştüm. Bu yüzden ikimiz de ilk duruşmada geri çektik. Kamu davası görülecek. Ama durum benim aleyhime döndü. Kendimi korumak istemiştim sadece. Bir de hamileliğimin ilk zamanlarıydı çok gergindim. Yaptığım yanlıştı biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?