Kocam anneme vurdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Savunmuyorum sadece insanların onu nasıl tanıdığından bahsediyorum. Yoksa ben de kendisinden tiksiniyorum.
Tiksinmekte haklisiniz sizi üzmek istemiyorum çok yeni annesiniz bebeğinizin süte sizinde dinginliğe mutluluğa ihtiyacınız var. Cesaretini topla kov gitsin evden . Sonra kendinizi toparlayıp terk edin orayı inan bana, şimdi tam zamanı, demir tavında dövülür. Vakit bu vakit sebebiniz annenize vurması daha ötesi yok korkma .o mesleği elde etmek için ne kadar çaba harcadığını unutma . Elinde gücün yanında annen var daha ne olsun kurtar kendini ve yavrunu bu şiddet küfür sarmalından .kendine iyi davran ki sana da iyi davranılsın mutlu kalın.

Sanırım dediğinize göre hala şansı var bu evliliğin .ayakları üzerinde durmasına rağmen hemde öğretmen olmanıza rağmen şiddeti normalmiş gibi yazmanıza ( her tartışmada uygular yazmışsınız halbuki ilk şiddette bitirmeliydiniz bu evliliği) bu yuzden en çok size yazıklar olsun diyorum Allah o bebeği sağlıklı bir psikolojide güçlü karekterli bir birey yapsın inşallah . Daha hala neyin sanırımı bu adam icin size şiddet uygulamış yetmemiş annenize uygulamis .gidin darp raporu alın çıkın o evden bir an önce

Neyin hırsı peki bu böyle ? Normal bir psikolojide olmadığınız kesin annenizin de sizinde o herifinde . Ama bi mutlu olayım hirsi ise bu adamla olmaz asla olmaz hemde farkinda degil misiniz ? Böyle manyak bir adamin sizi öldürmesi mi lazim o evden çıkmanız icin bu evliliğin bitmesi icin . Burda boşan boşan demek kötü gibi oluyor ama aslında siz ve sizin gibi kadınlar kurtulsun istiyoruz böyle rezil evliliklere mahkum olmasın diyoruz. Anneniz ne alemde su an ?belliki o da sizin kafada yada o pislik herif ne alemde ? Normal değil bunu bilin bu evlilik yaşadıklarıniz asla ama asla normal değil. Çocuğunuzda sizin gibi düşünen yada babası gibi olan bir insan mi olsun bunu mu istiyorsunuz

Boşanmazsanız her şeyi hakediyorsunuz demektir.
Siz ne biçim öğretmensiniz ya?
Kendinize hayrınız yok, bir de öğretmen olmuşsunuz.
Lütfen istifa edin karı-koca.

Meslek sahibi insanlarında böyle pasif olması beni çileden çıkarıyor ,neden boylesiniz anlamıyorum hala o evdemisiniz,yada kocanız hala o evde mi ,alın çantayı terkedin evi.sanirim cumleside değişik bosamaniz için sizi yada birini öldürmesi mi gerekli.o kacaniz gibi insanlar öğretmen olmayı haketmiyor öyleleri inşallah öğretmen olamazlar Rabbim nasip etmesin el iyileri.

Adam değil ama nasıl öğretmen olmus şikayet edin su varlığı inşallah işinden olur da çocuklarımıza denk gelmez

Ne tür bir akıl istiyorsunuz. Gidin darp raporunuzu alın. O evi terkedin. Nasıl bir gözü dönmüşlüktür o annenize vuracak kadar.

Zavallı bebek. İki ruh hastasının elinde heder olacak.

Sizin kendinize hic sayginiz yok anneme el kaldircak ha bi tarafindan kan alirim. Siz burda hala fikir sorun. Cok sinirlendim

Kesinlikle saka olmali
annenize şiddet uygulamasa kendinize yapilani sineye çekeceksiniz yani !!!

O şeref yoksunu o evden çıkar çıkmaz eşyalarını ve bebeğini eşyalarını toplayın altnlarını da alıp annen ile birlikti o evden hemen gidiyorsun.. Daha fazla nasıl kalırsın o evde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…