Kocam anneme vurdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kanamam var ve 1200 km araç kullanmam gerekecek açıkçası çaresizim
Kanaman varsa otelde kalın bi süre öğretmen evinde kalın uzaklaştırma alın yada adamı evden gönderin bu kadar zor mu? Kanamanız bitince de eşyalarınızı nakliyat firmasıyla toplayın alın gidin yahu bahaneniz geçerli bile değil.

Hanimefendi lohusayim kanamam var diyor neden anlamiyorsunuz.1200 km yol ya kaza yapti vicdan azabi cekmeyecek misiniz??
Gitmesin öğretmen evinde kalsın belediyenin misafirhanesinde kalsın yada darp raporu alıp adamı evden yollasın bu kadar alternatif var allah allah desteklemeyin yoksa kadın zaten ölecek yada çocuk ölecek ha yolda ölse kader denir adamın elinde kuzu kuzu ölmesinden iyidir.

Daha bebek yeni doğmuş ayrılık olacağını sanmıyorum, eşiniz genel olarak asabiye tedavi şartını konuşun ama böyle devam ederse ayrılığı konuşun ki artık çocukta var eşinizde bu öfke patlamaları çoğalacaktır bebeği her durumda size karşı kullanacaktır, seni iyi anne değilsin gibi sözcükler sırf sizi üzmek içşn olacak ,dikkatli olun

Neden insanları mesleğiyle yargılıyorsun uz?
Şaka mısınız ? Mesleğiyle yargılamayı mı anladınız bu mesajdan
Evet bu kadın bir eğitimci,okumuş. Ufkunun açık olması lazım.
Yok ben yapamam gidemem acaba boşanmalı mıyım diye soran bir kadın. Ayrıca yok kırkı çıksın, yok nasıl gideceğim diyor. Ben de doğum yaptım uzun yola da gittim arabayla. Böyle küçük bahanelere sığınmamalı insan. Daha çok şey derim de,bir şey yazmak istemiyorum

İyi misin kardeşim? Sanırım ı mı kalmış. Buraya nesini yazdın bunun. Saf mısın? mental problem mi var? Kaçın kurtulun üçünüzde. Ayy kadının çilesine bak, çok üzüldüm annene. Kendini savunamayan kızı ve karaktersiz öfke kontrolsüz damadı. Bu konu unutulamaz ve önür boyu affedilemez( siz ikiniz bir olup adama ve ailesine sinkaflı küfür edip saldırdıysanız onu bilemiycem) hemen çıkın o evden ne 40 ından bahsediyorsun 4 ü olsa durulmaz.

Olaylar Çin çin mahallesinde geçiyor sanırım. Zira davranışlar küfürler şiddet iki öğretmenin arasında geçen bir ilişkiye benzemiyor.
Dünyayı yazasım var ama yok yazmayacağım.
Acayip sinirlerimi bozdu bu konu

Neden hemen çocuk yaptınız bilmiyorum konu bu da değil. Bu kadar şiddet var bir de annenize el kaldıran biriyle nasıl mideniz alıyor aynı evde olmayı. Hep caresiz kadınların başına gelir sanırdık bir de öğretmensiniz. Biraz aklınızı başınıza alın. Ha devam ediyorsanız annenizi bir daha cagırmayın bu yaşta damat dayağı mı yiyecek kadın. Ayıptır yahu.

Hanimefendi lohusayim kanamam var diyor neden anlamiyorsunuz.1200 km yol ya kaza yapti vicdan azabi cekmeyecek misiniz??

lohusalık yaşadınız mı ? regl kanaması gibi.
20 güne normal regl kanaması gibi bile kalmıyor.

eh velevki bahane değil bu. çağır polisi evden uzaklaştır adamı.

Bebeğinin ve kendi canının, aklının selameti için AYRIL. Ayrılırım giderim vs diye tehdit savurmadan, al bebeğini git. Ve muhakkak sen de annen de Darp raporu almalısınız. Şu an belki şoktasın ondan böyle cvplar (yarı kırkı falan) ama planlı olman lazım.
Darp raporu alın çünkü iki gün sonra bu adam sana musallat olabilir, annesi bıçak çekti bana diyerek bebeği almaya çalışabilir, kendi elini güçlnedirmen lazım.
memleketine gidecek enerjin yoksa eşinin evde olmadığı bir zaman dilimini ayarla hızlıca yanına gerekli şeyleri al ve yakın bir şehirdeki otele falan gidebilirsin ancak darp raporu alman lazım.
dava işlerini erteleme, bu adam ya tehditle ya da pişmanım ayağına çekip seni eve döndürmeye çalışacak. kanma kardeşim. ilk günden beri dayak atan, anne karnındaki anne kucağındaki bebeğini bile gözü görmeyen adam değişmez. kendini kandırma.
babam yok diye kendine acıma, çocuk değilsin üstelik maaşın var. ayaklarının üstünde dur ve çocuğuna güçlü bir anne ile büyüme şansını ver. bunu yapmazsan söven ve döven bir babası, sesini çıkaramayan bir annesi olacak. ya ezilmemek için susmayı ya da ezmeyi öğrenecek. çocuğunu düşün, harekete geç.

Kanamam var ve 1200 km araç kullanmam gerekecek açıkçası çaresizim
Hanımefendi şu an yuvam dağılmasın kafasında hala sanırım boşanacağım diyorsunuzda bebeğiniz bu şiddet ortamında büyümeyi hakediyor mu ? Ya anneniz dayak yemeyi ? Madem böyle evli kalacaktınız ne bebek yapsaydınız ne annenizi çağırsaydınız. Oturup dayak yiyin. Başka insanların da hayatını mahvetmeyin.

Polis olaylarına girmek istemiyorum. Dediğim gibi en son ben suçlu çıktım. Bıçak işin içine girdiği için olan bana olacak. Bu yüzden sakince boşanmaya çalışacağım. Şu an evden çıkıp gitmeme annem engel oluyor. Rahatsız olduğum için ve kendisini suçlu hissediyor. Ben unuturum benim için sorun değil diyor. Sen kendini ve çocuğunu düşünerek karar ver diyor. Konu sahtedir diyenlere de bir şey diyemiyorum. Bekarken bana da uçuk gelirdi. Ya da şöyle as kes derdim haklılar. Keşke hepsi yalan olsaydı

Boşanman için daha ne yapmasını bekliyorsun? İleride çocuğun da şiddet görecek farkında mısın?
Konunuz yeterince dramatik, ancak bir eğitimci olarak bu hallere düşmeniz daha da dramatik.

Boşanın, akabinde de mahkemede bir eğitimcinin bu tavırlarından dolayı şikayetçi olun, öğretmenliği düşürülsün. Bu insanların eğitim verdiği her bir çocuğa ve bundan habersiz çocuklarını emanet eden velilere borçlusunuz bunu, bir eğitimci olarak.

kocan boşanmaya yanaşacak mı? yanaşana kadar sana vurmaya devam edecek mi? annenize vurması size ağır gelmiş ama bu annenizin meselesi değil, sizin ve çocuğunuzun istikbali.
(ben de evliyim, as kes demiyorum, asılmayın kesilmeyin. kendinizi koruyun diyorum)

Akıl vermesi mi kalmış maaile dayak yemişsiniz hala akıl soruyor olmak yerine avukat önerisi istemek için konu açmış olmalıydınız

Allah düşman başına vermesin böyle eş... Allah kurtarsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…