Kocam anneme vurdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babam yok zaten biraz da bundan cesaret alıyor
Kendinize güvenin hem lohusasiniz psikolojiniz iyi değil büyük ihtimalle bir sinir haliyle kendinize beğeninize bile zarar verebilirsiniz . Hemen bulunduğunuz ilde adliyeye gidin kadin haklari bolumleri oluyor birimin adini tam bilemiyorum durumunuzu anlatin size her turlu desteği vereceklerdir. Çaresiz değilsiniz işiniz var , yalniz değilsiniz anneniz ve bebeginiz var. Bu adam bir süre sonra bebeginize de şiddet uygulayınca ne yapacaksınız. Böyle bir yaratının yanında topluma hayırlı bir birey yetistiremezsiniz lütfen önce o küçük canı düşünün

Bazıları destek olacagına köstek olmuş. Bunların agzına kürekle vurasım var ! Yaşadıklarının meslekle ne ilgisi var o da bir İNSAN . Hatalarıda olur, gün gelir şaşar doğruyu bulmakta bocalar. Ve gelip buraya fikir danışır. Haberlerde de görüyoruz ne doktorlar, şanatcılar ,polisler eşlerine şiddet uygulayan, boğazını kesen vs. İnsanlık meslekle olmuyor maalesef. Adama ne dersen hak ederde mağdur olan kadını ne şuçluyosun !

Sana gelecek olursam lütfen değişir diye falan düşünme ki öyle bi şey olmayacak bu sınırını çoktan aşmış arsız herif annenin yanında dahi yapıyorsa bu iş bitmiş hatta anne vurmak ne demek !!!!!! Mesleğin varmış 1 dk bile durma . Darp raporu al. Biri daha yazmıştı TAKSİ tut memleketine git. Orda polise şikayet et, avukat tut. Yani işi ehli olan kişilere bırak ki zararlı cıkmayasın.

Elbette gönül ister ki mutlu olalım ,yuvamız yıkılmasın ama yapacak hiçbir sey yok bundan bir cacık olmaz. BOŞAN çocuğunuda yanına al. Bu piskopat rahatta durmaz şiddet uyguluyorsa uzaklaştırma al. Daha geç olmadan ,keşke demeden ,lütfen o evden çık git. Ve de belli etmeden ,habersiz gidin bu bırakmaz gibi .

Severek mi evlendin, hiç mi tanıyamadın bunu .10 ayda bu hale nasıl gelmiş, hiç mi belli etmedi.

ALLAH YARDIMCIN OLSUN.

Darp raporu alin sikayetci olun

Sizin yerinizde olsam gece ellerini baglar agzini burnunu kirardim. Anneme siddete asla sessiz tepkisiz kalamam

Kocasına bıçak çekecek kadar psikolojisi çökmüş zaten. Ya kocası yüzünden bebeğini öldürmeye kalkışırsa.
Ya yapmayin
Babam yok zaten biraz da bundan cesaret alıyor
Bakin babaniz da yok siz o annenin kiymetlisisiniz.cok uzulmustur emin olun.belki onun yuzunden oldu diye dusunuyor bile olabilir bilmiyorum siz onun canisiniz
Evladinizin biricik annesisiniz...o kadinin evladisiniz.degerlisiniz...kendinize bu adami reva gormeyin.siz bu dunyada iki insan icin cok degerlisiniz.bu zamana kadar hata yapmissiniz artik yapmayin.bosverin kim ne der ne yapar baskalari icin o hasta adam cekilmez.adam surekli bagiriyorsa belli ki hasta kafadan.birakin baskasi ceksin o akil hastasini.siz anneniz ve evladinizla mutlu olun
Gideceginizi belli etmeyin ki zorluk cikarmasin.uygun zamanda gidin asla kalmayin.bosanin.bu adam icin degmez hayatindan 1 sn bile harcamaya.

Son düzenleme:
Sanırım mı??? Ya o bebek eşiniz olacak hayvan vurunca zarar görseydi. Sakat kalsaydı. Size bunları yapan adamı, birde çocuğunuzu dövsün diye mi baba yaptınız. Ne demek anneye vurmak? Siz koşarak adliyeye gitmek varken ne yapsam diye sorduğunuza göre eşinizi iki gömüp sonra ikinci çocuğu yapacaksınız.

Bir ogretmen olarak cocuklara nasil hak aramayi adaleti ogretiyorsunuz. Adam annenize vurmuss daha neyi bekliyorsunuz arayin polisi. Gidin darp raporu alin hastaneden iz olup olmamasi onemli degil veriyorlar. Komsularinizdan varsa siddet uyguladigina sahit vardir. Bu ruh hastasi herifi uzaklastirin hemen. Korkmayin bu tipler korktukca cesaret aliyor. Lohusasiniz zor biliyorum ama bu psikopatlada yasanmaz.

O masum yavru iki dengesizin arasinda ziyan olmaz insallah.

Evlenir evlenmez bebek olmasaydı keşke
Size şiddet uyguluyor
Annenize şiddet uyguluyor
Annenize küfrediyor
Bu davranışları nasıl yakistiriyrosunzj kendibize annenize.

Kusura bakmayında haketmişsiniz. Bide eğitimci olacaksınız sizin yetiştirdiğiniz çocuklara da üzülüyorum. Adam sizi dövüyor süper olan evliliğinizi bebek ile taçlandırmışsınız aferin.
Annenize küfür ederken bi höst diyemedi mi anneniz? Neyin sinmişliği bu? kusura bakmayın üzülemiyorum haketmişsiniz.

1/4 kırk, 1/3 kırk, 1/2 kırk diye diye 2. Çocuk gelir ben deyim. Bu devirde söven döven adam kıymetli baksanıza. Adam hamile kadını dövüyğr. Kadın bebeğim sakat kalır bile demiyor. Çünkü koca çok kıymetli. Aman boşandı derler mazallah. Kendisine yapılanı sineye çekmişmiş... ya o evlada yapılanlar. Anne karnında başlamış zavallı da şiddet görmeye. Allah ım böyle koca delisi pısırık kadınlar anne olmasa keşke. Eğer aileniz, maaşınız olmasa bunları demezdim ama böyle kadınlara müstehak. Ben çocuğa acıyorum

Yok bıde bosanma bodanmazsan bu adam musvettesı herseyı yapar cunku artık onun gozunde gurursuz bı ınsansın. Ben olsam varya onu parcalardım gıdın darp raporu alın meslegınızde var bosanın.

Hanimefendi lohusayim kanamam var diyor neden anlamiyorsunuz.1200 km yol ya kaza yapti vicdan azabi cekmeyecek misiniz??

Allah'ım cildiricam gene bir devlet memuru kadın, kocasından annesiyle birlikte şiddet görüyor ve hala "sanırım bosanacagim" diyor. Ben artık boyle konulara ılımlı yaklasamiyorum, yeter artık ya. Ananiz babaniz okula gönderiyor, ayaklarınızın üzerinde durun meslek sahibi olun diye, o kadar çalışıp didinip kpss idi atanması idi uğraşıp meslek sahibi olup sonra gidip bu hanzolarla evleniyosunuz. Niye çocuk yaptınız demiycem isteyerek yaptığınıza ihtimal vermiyorum çünkü (umarım). Mesleği olmayan kadın asgari ücretle iş buluyo, çocuğunu alıp ailesinin yanına sığınıyo da öğretmen kadın kocasından şiddet goruyo bosanmiyo. Memurluğu, öğretmenliği sizin gibi insanlara yaptıracaklarina Karpuzlu araba gibi kadınlara yaptırdılar da onların da mücadeleleri hafiflese keşke.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…