Kendinize güvenin hem lohusasiniz psikolojiniz iyi değil büyük ihtimalle bir sinir haliyle kendinize beğeninize bile zarar verebilirsiniz . Hemen bulunduğunuz ilde adliyeye gidin kadin haklari bolumleri oluyor birimin adini tam bilemiyorum durumunuzu anlatin size her turlu desteği vereceklerdir. Çaresiz değilsiniz işiniz var , yalniz değilsiniz anneniz ve bebeginiz var. Bu adam bir süre sonra bebeginize de şiddet uygulayınca ne yapacaksınız. Böyle bir yaratının yanında topluma hayırlı bir birey yetistiremezsiniz lütfen önce o küçük canı düşününBabam yok zaten biraz da bundan cesaret alıyor
İnşallah böyle şeyler yaşamazsınız!2 cümle sonra okumayı bıraktım, tutmaz bu senaryo çok kasvetli
Yaşayan siz, katlanan siz, hala o evi terketmeyen siz.İnşallah böyle şeyler yaşamazsınız!
Babam yok zaten biraz da bundan cesaret alıyor
Ya yapmayinKocasına bıçak çekecek kadar psikolojisi çökmüş zaten. Ya kocası yüzünden bebeğini öldürmeye kalkışırsa.
Bakin babaniz da yok siz o annenin kiymetlisisiniz.cok uzulmustur emin olun.belki onun yuzunden oldu diye dusunuyor bile olabilir bilmiyorum siz onun canisinizBabam yok zaten biraz da bundan cesaret alıyor
E olsun baban olsa onuda döverdi senin o eş musfeddesi anneciginle sakin bir hayat varken dayakli kotekli bir hayatımı olurBabam yok zaten biraz da bundan cesaret alıyor
Sanırım mı??? Ya o bebek eşiniz olacak hayvan vurunca zarar görseydi. Sakat kalsaydı. Size bunları yapan adamı, birde çocuğunuzu dövsün diye mi baba yaptınız. Ne demek anneye vurmak? Siz koşarak adliyeye gitmek varken ne yapsam diye sorduğunuza göre eşinizi iki gömüp sonra ikinci çocuğu yapacaksınız.Merhaba arkadaşlar, evleneli 10 ay oluyor. Eşim ve ben öğretmeniz. 20 günlük bebeğim var lohusayım, annem kırkımız çıkana kadar yanımızda kalıyor. Eşim bana her tartışmada ya şiddet uygular ya da sesi yeri göğü inletir komşulara rezil oluruz. Yine bugün ufak bir tartışmayı büyüttü ve balkonda bağırmaya başladı. Annem de rezil oluyorsunuz sessiz olun deyince hem anneme hem bana vurmaya başladı. Yüzümüze tükürdü. Bebeğim de annemin kucağındaydı. Bu olay beni çok etkiledi. Kendime yapılanları hazmettim bugüne kadar ama anneme yapılanı hazmedemiyorum. Aralarında hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen her zaman anneme küfür etmiştir her tartışmada. Bugün de bunu yaptı. Sanırım bu sefer boşanacağım. Bana akıl verir misiniz konuşacak kimsem yok.
O masum yavru iki dengesizin arasinda ziyan olmaz insallah.Bi mahkememiz var zaten. Pandemiden dolayı ertelendi. Darp raporu almıştım. Ama ben bıçak çektiğim için ben suçlu duruma düştüm. Bu yüzden ikimiz de ilk duruşmada geri çektik. Kamu davası görülecek. Ama durum benim aleyhime döndü. Kendimi korumak istemiştim sadece. Bir de hamileliğimin ilk zamanlarıydı çok gergindim. Yaptığım yanlıştı biliyorum
1/4 kırk, 1/3 kırk, 1/2 kırk diye diye 2. Çocuk gelir ben deyim. Bu devirde söven döven adam kıymetli baksanıza. Adam hamile kadını dövüyğr. Kadın bebeğim sakat kalır bile demiyor. Çünkü koca çok kıymetli. Aman boşandı derler mazallah. Kendisine yapılanı sineye çekmişmiş... ya o evlada yapılanlar. Anne karnında başlamış zavallı da şiddet görmeye. Allah ım böyle koca delisi pısırık kadınlar anne olmasa keşke. Eğer aileniz, maaşınız olmasa bunları demezdim ama böyle kadınlara müstehak. Ben çocuğa acıyorumKonunuz gerçekçi gelmedi bana yani böyle birseyi aklım almıyor.
Eğitimli meslek sahibi bir kadın kocasından dayak yiyip anasına kadar küfür duyup hala evli kalacak????
Bunlara rağmen annenizi evinize çağırıp birde kadın bu şiddetten ve küfürden nasipleniyor!!!
Siz hala yarı kırk peşindesiniz.Yari kırk ne yâda kırk ne?
Bir insanın kendine ettiği zulmü başkası etmezmiş doğru da annenize çok üzüldüm.
Hanimefendi lohusayim kanamam var diyor neden anlamiyorsunuz.1200 km yol ya kaza yapti vicdan azabi cekmeyecek misiniz??Meslekle ne alakasi oldugunu aciklamak istiyorum.dayaga ragmen bosanmayan.. İlkeli yasamayi bilmeyen.. cocugun kırkı çıksın diye bekleyebilen cahil zihniyetin, annesini koruyamayan bi kadinin ogretmen olmasi ve bu ilesizlikle bu cahillikle cocuk yetistirmesi zayıflık olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?