- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.886
- 598
Yani gerçekten şuan seni bende dövmek istedimMerhaba arkadaşlar, evleneli 10 ay oluyor. Eşim ve ben öğretmeniz. 20 günlük bebeğim var lohusayım, annem kırkımız çıkana kadar yanımızda kalıyor. Eşim bana her tartışmada ya şiddet uygular ya da sesi yeri göğü inletir komşulara rezil oluruz. Yine bugün ufak bir tartışmayı büyüttü ve balkonda bağırmaya başladı. Annem de rezil oluyorsunuz sessiz olun deyince hem anneme hem bana vurmaya başladı. Yüzümüze tükürdü. Bebeğim de annemin kucağındaydı. Bu olay beni çok etkiledi. Kendime yapılanları hazmettim bugüne kadar ama anneme yapılanı hazmedemiyorum. Aralarında hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen her zaman anneme küfür etmiştir her tartışmada. Bugün de bunu yaptı. Sanırım bu sefer boşanacağım. Bana akıl verir misiniz konuşacak kimsem yok.
ya piskopat filandir belki korkuyordur tamam mutlaka bir caresine bakmalida yani bilmiyoruz ki adami baksana bicak cektim dedi kendimi korumak icin o derece yani vallah Allah hata konusturmasinda iste insan bilemiyorSanırım mı? Biri anneme vuracak yeri göğü inletirim boşanmakta neymiş. Cidden kafanız mı iyi . Hala bu adamla aynı evde mi yaşıyorsun ?
Ne alakası var, siz regl olunca evden dışarı adım atmıyor musunuz? Lohusalık da çok mu farklı durum, yapmayın bunu bebeğinize yapmayın!Kanamam var ve 1200 km araç kullanmam gerekecek açıkçası çaresizim
Aaaa haayır hayııır yapma lutfeeenMerhaba arkadaşlar, evleneli 10 ay oluyor. Eşim ve ben öğretmeniz. 20 günlük bebeğim var lohusayım, annem kırkımız çıkana kadar yanımızda kalıyor. Eşim bana her tartışmada ya şiddet uygular ya da sesi yeri göğü inletir komşulara rezil oluruz. Yine bugün ufak bir tartışmayı büyüttü ve balkonda bağırmaya başladı. Annem de rezil oluyorsunuz sessiz olun deyince hem anneme hem bana vurmaya başladı. Yüzümüze tükürdü. Bebeğim de annemin kucağındaydı. Bu olay beni çok etkiledi. Kendime yapılanları hazmettim bugüne kadar ama anneme yapılanı hazmedemiyorum. Aralarında hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen her zaman anneme küfür etmiştir her tartışmada. Bugün de bunu yaptı. Sanırım bu sefer boşanacağım. Bana akıl verir misiniz konuşacak kimsem yok.
Aaaa haayır hayııır yapma lutfeeenMerhaba arkadaşlar, evleneli 10 ay oluyor. Eşim ve ben öğretmeniz. 20 günlük bebeğim var lohusayım, annem kırkımız çıkana kadar yanımızda kalıyor. Eşim bana her tartışmada ya şiddet uygular ya da sesi yeri göğü inletir komşulara rezil oluruz. Yine bugün ufak bir tartışmayı büyüttü ve balkonda bağırmaya başladı. Annem de rezil oluyorsunuz sessiz olun deyince hem anneme hem bana vurmaya başladı. Yüzümüze tükürdü. Bebeğim de annemin kucağındaydı. Bu olay beni çok etkiledi. Kendime yapılanları hazmettim bugüne kadar ama anneme yapılanı hazmedemiyorum. Aralarında hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen her zaman anneme küfür etmiştir her tartışmada. Bugün de bunu yaptı. Sanırım bu sefer boşanacağım. Bana akıl verir misiniz konuşacak kimsem yok.
Vallahi pes.Şu an evden çıkıp gitmeme annem engel oluyor. Rahatsız olduğum için ve kendisini suçlu hissediyor. Ben unuturum benim için sorun değil diyor. Sen kendini ve çocuğunu düşünerek karar ver diyor.
Herkese teşekkür ederim. Gerekeni yapacağım Allah’ın da izniyle. Acımasızlaşmaya başladı yorumlar artık. Kaldırabilecek psikolojide değilim. Herkes bana yükleniyor, haklılar da benim suçum çok ama şu an bunları duymayı kaldıramıyorum. Ama lütfen kınamayın büyük konuşmayın. Teşekkür ederim tekrardan.
Hayir yasamadim.kanamam var deyince ben cok kaniyo diye dusundum dikis yerleri vs kaniyordur kipirdamamasimlazim gibi dusundum.lohusalık yaşadınız mı ? regl kanaması gibi.
20 güne normal regl kanaması gibi bile kalmıyor.
eh velevki bahane değil bu. çağır polisi evden uzaklaştır adamı.
Destekler miyim ya hu bi onceki mesajimi okuaaniza ayrolin dedim kac defaGitmesin öğretmen evinde kalsın belediyenin misafirhanesinde kalsın yada darp raporu alıp adamı evden yollasın bu kadar alternatif var allah allah desteklemeyin yoksa kadın zaten ölecek yada çocuk ölecek ha yolda ölse kader denir adamın elinde kuzu kuzu ölmesinden iyidir.
Hala sanırım mı diyorsun?Merhaba arkadaşlar, evleneli 10 ay oluyor. Eşim ve ben öğretmeniz. 20 günlük bebeğim var lohusayım, annem kırkımız çıkana kadar yanımızda kalıyor. Eşim bana her tartışmada ya şiddet uygular ya da sesi yeri göğü inletir komşulara rezil oluruz. Yine bugün ufak bir tartışmayı büyüttü ve balkonda bağırmaya başladı. Annem de rezil oluyorsunuz sessiz olun deyince hem anneme hem bana vurmaya başladı. Yüzümüze tükürdü. Bebeğim de annemin kucağındaydı. Bu olay beni çok etkiledi. Kendime yapılanları hazmettim bugüne kadar ama anneme yapılanı hazmedemiyorum. Aralarında hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen her zaman anneme küfür etmiştir her tartışmada. Bugün de bunu yaptı. Sanırım bu sefer boşanacağım. Bana akıl verir misiniz konuşacak kimsem yok.
Ne yaparsanız yapın ama bu kez hazmetmeyin,belli ki sizinle bir sorunu var ve bunu yakinlariniza da yansıtıyor size dair olan hiçbir şeye tahammülü yok,Allah korusun yarın öbür gün kendi çocuğu demez evladını da aynı zulmü yapabilirHerkese teşekkür ederim. Gerekeni yapacağım Allah’ın da izniyle. Acımasızlaşmaya başladı yorumlar artık. Kaldırabilecek psikolojide değilim. Herkes bana yükleniyor, haklılar da benim suçum çok ama şu an bunları duymayı kaldıramıyorum. Ama lütfen kınamayın büyük konuşmayın. Teşekkür ederim tekrardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?