Kocam anneme vurdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani gerçekten şuan seni bende dövmek istedim
Nasıl hazmettin nasıl hazmettin nasıl hazmettin ....
Al işte hazmettigin için günü geldi annene vurdu annene tükürdü

Allah yarattı demem ekmek kuran çarpsın bicaklarim ha o an o kocayi

Sanırım mı? Biri anneme vuracak yeri göğü inletirim boşanmakta neymiş. Cidden kafanız mı iyi . Hala bu adamla aynı evde mi yaşıyorsun ?
ya piskopat filandir belki korkuyordur tamam mutlaka bir caresine bakmalida yani bilmiyoruz ki adami baksana bicak cektim dedi kendimi korumak icin o derece yani vallah Allah hata konusturmasinda iste insan bilemiyor

Kanamam var ve 1200 km araç kullanmam gerekecek açıkçası çaresizim
Ne alakası var, siz regl olunca evden dışarı adım atmıyor musunuz? Lohusalık da çok mu farklı durum, yapmayın bunu bebeğinize yapmayın!

seni döven adamdan niye çocuk yaptın ablacım? bi de öğretmenmişsin yani cahil, görmemiş de değilsin. umarım trollsündür diyorum ve "boşan" diye ekliyorum. git darp raporu al adama da uzaklaştırma kararı çıkar defolsun gitsin nereye gidiyosa. daha fazla vakit kaybetme.

Bunu kimseye söylememiştim ama sen ruh hastaları için hayır kurumu musun kardeşim? Bir insan bir anda değişmiş olamaz bu kadar. Bir de çocuk yapmışsın bu adamdan. Allah akıl fikir versin

Herkese teşekkür ederim. Gerekeni yapacağım Allah’ın da izniyle. Acımasızlaşmaya başladı yorumlar artık. Kaldırabilecek psikolojide değilim. Herkes bana yükleniyor, haklılar da benim suçum çok ama şu an bunları duymayı kaldıramıyorum. Ama lütfen kınamayın büyük konuşmayın. Teşekkür ederim tekrardan.

Aaaa haayır hayııır yapma lutfeeen
Gel otur soyle canım
Yuvanı yıkma aaaa nereden bulursun bır daha boyle bir adam,yapmış işte bir hata,bir kazadır olmuş
Bak iyi ki bize sordun,biz hepimiz şimdi bunu ne kadan da normal oldugunu,hepimizin evinde yasannndıgını anlatacagız,nasıl rahatlayacaksın

SEN NE DIYORSUN YAA,AKLIN BASINDA MI SENİİN

Aaaa haayır hayııır yapma lutfeeen
Gel otur soyle canım
Yuvanı yıkma aaaa nereden bulursun bır daha boyle bir adam,yapmış işte bir hata,bir kazadır olmuş
Bak iyi ki bize sordun,biz hepimiz şimdi bunu ne kadan da normal oldugunu,hepimizin evinde yasandıgını anlatacagız,nasıl rahatlayacaksın

SEN NE DIYORSUN YAA,AKLIN BASINDA MI SENİİN

Şu an evden çıkıp gitmeme annem engel oluyor. Rahatsız olduğum için ve kendisini suçlu hissediyor. Ben unuturum benim için sorun değil diyor. Sen kendini ve çocuğunu düşünerek karar ver diyor.
Vallahi pes.
Bence sizin konunuza daha fazla yorum yapmamamız lazım. Böyle bir şeyi bile sineye çeken bir zihniyetiniz varsa analı-kızlı,kusura bakmayın hakkediyorsunuz o zaman size iyi dayak yemeler

Mune 'den konunuzun kapanmasını isteyebilirsiniz.

lohusalık yaşadınız mı ? regl kanaması gibi.
20 güne normal regl kanaması gibi bile kalmıyor.

eh velevki bahane değil bu. çağır polisi evden uzaklaştır adamı.
Hayir yasamadim.kanamam var deyince ben cok kaniyo diye dusundum dikis yerleri vs kaniyordur kipirdamamasimlazim gibi dusundum.

Simdi biz size memleketine git falan diyoruzda maas kartin insallah esinde degildir.genelde evlenince kocasina veren kadinlar cok var.ekonomik durumunuz iyiyse diyeyim gidin.boyle yasanmaz be kardesim yazik etme kendine.cocugun buyudugunde babasindan utanacak keske bu adamla evlenmeseydin bile diyecek..raporunu al ve bosan.ya da sessizce bosan esinden korkuyorsan ama orda kalma

Nabzım yükseldi. Benim anneme bırak vurmayı el kaldıracak onun ayağındaki yeri kaydırır mezardaki ölüsünü bile yerinden çıkartırım . Tam şer... eşiniz katıksız hemde.

Destekler miyim ya hu bi onceki mesajimi okuaaniza ayrolin dedim kac defa

Hala sanırım mı diyorsun?
Allahım büyük lafımı ayağıma dolamasın ama hadi seni de geçtim sen bi şekilde kabullenip oturmuşsun annene vurmuş ötesi varmış haaa ötesi şu ki yarın öbür gün evladını öldüresiye döver bu pislik
Yeni üyesin umarım fakesindir çok öfkelendim

Ne yaparsanız yapın ama bu kez hazmetmeyin,belli ki sizinle bir sorunu var ve bunu yakinlariniza da yansıtıyor size dair olan hiçbir şeye tahammülü yok,Allah korusun yarın öbür gün kendi çocuğu demez evladını da aynı zulmü yapabilir

Tüm yorumları okumadım ama konu sahibinin mesajı bana troll olduğu düşüncesini verdi nedense. Çünkü gözümde canlanmıyor balkonda eşimin bana ve anneme vurmaya başlaması kucağımda da 20 günlük bebeğim varken. 10 a gibi bir sürede zaten oldukça ağır şeyler yaşamış boşanmayı düşünmek için annesine de vurulmasını mı bekliyormuş. Hesap gerçek hesap mı ya

Okumaz olsaydım dediğim konu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…