Kocam anneme vurdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 cümle sonra okumayı bıraktım, tutmaz bu senaryo çok kasvetli

Kanamam var ve 1200 km araç kullanmam gerekecek açıkçası çaresizim

2 öğretmen, ilk aydan hamilelik, biri diğerini ve anasını dövüyor, diğeri bıçak çekmiş, kadınlar dayak yerken kucakta bebek...
Konunun fake olmasını diliyorum.

Ne çaresizliği ayrıca? Polis çağırıp hastaneye gitmek, darp raporu alıp adamın evden uzaklaştırılmasını sağlamak dayak yiyip oturmaktan daha mı zor?
Maaşınız var, anneniz yanınızda. Defolup gitmesi gereken kişi gitsin.
Bekleyecek bir şey yok. Sizin boşanmaya gönlünüz yok.

Kirkini cikarmak ne ya.. ne cahilce bi tutum.. şaşırmadım o psikopatla evlenip cocuk yapmana.. yapma kuzum.. yalin ayak karakola git iki polis onu evden cikaracak.. sende guzel guzel toparlanip terketmelisin orayi.. sinir basti.. adam hasta .. karakola git..

boşarım lan ona mı kalmışım o pisliğin koynuna gireceme boşarım
Bide sanırım deme defol git onun yanından
Eş bulunur. Annne bulunmaz

Ya siz ne anlatıyorsunuz Allah aşkına.
Eşinizin annenize vurmasından sonra gelip buraya konu açmak, yarı kırk beklemek ( her ne demekse o da ) hala o evde durmak vs. Nasıl kafalar yaşıyorsunuz siz. Ne yapıyorsunuz o evde şuan ? Anneniz ne yapıyor ? O pislikle nasıl yan yana durabiliyorsunuz ? Kanamam var falan yazmışsınız da sürüne sürüne çıkarım yine çıkarım o evden. Eşinizden bir halt olmaz zaten insan da değil kendisi ama Allah size akıl fikir verir umarım.

Sanırım mı ? Bu olay öyle sanırımlık bi durum değil farkındasınız kararsızlık yaşayacak kadar mı seviyorsunuz o şeroyu ?

Eşini kayinvalidesini döven adam! çocuğunu da döver çok rahat. İki eğitimci! Bebek kucaklarındaymis zaten olay olduğunda. Psikopat herif.
Kocasına bıçak çekecek kadar canı yakan kadın bebeğine de zarar verir.
Zaten kocasında da o potansiyel var.

Ayaklari yere basan, okumuş, kültürlü kadınların evlenir evlenmez hamile kalmalarini kabul edemiyorum. Etmeyecegim de. En bastan beri size siddet uygulayan adamla nasil sevişiyorsunuz? Niye siddeti hazmediyorsunuz? Daha fazla bu zulmü çekerseniz gunahsiz yavrunuzun hakkina gireceksiniz. Lutfen akillica davranin artik.

Siz nereye gidiyorsunuz derhal rapor alın uzaklaştırma alın o .iktirsin gitsin kan beynime sıçradı rabbim sen beni böyle bir şeyle sınama yeminle ben öldürurdum

baban yoksa polis var jandarma var kanun var hukuk var ..bi saniye bile durma ya da adamı eve sokma NOKTA

Sanırım bu sefer bosanacagım ne ya ben senin annenin yerinde olsam o adamı boşamadıgn sürece yüzüne bakmam şok oldum anneme de vurdu cümlesini okuyunca anne ya o kim kopek ki elini kaldırabiliyo mesleğinde var elinde al bebeginide cık git annenle adii anlasin hatasini

Kesinlikle aynı yerde durmayın siz durdukça ve sessiz kaldıkça her geçen gün daha fazlasını yapacak. böyleleri asla düzelmez ne gebeye ne lohusaya saygı duymuş kaçarak uzaklaşin ya o ayrılsın ya da siz ayrılın o evden. size de evladiniza da annenize de yazık

Sanırım boşanacağım nedir ya? Kesinlikle bosanmalisin kimseden akıl alınacak durum yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…