Kocam annemin yanında bana beddua etti

şakalarınız hep böyle mi? kayınvalideniz sizi ziyarete geldiğinde de eşiniz mi tükürtüyor çocuğu size doğru? eşiniz ne güzel anlatmış çocuklara yaptıklarının yanlış olduğunu, su bitiyor, hepimiz daha tasarruflu olmak zorundayız. çocuklarımızıda bu konuda duyarlı yetiştirmek zorundayız. bu bir seçenek değil artık. beddua etti diyorsunuz benim eşim kendi ailesinin yanıda böyle bir şey yapsa küfrü yer oturur yerine, rüzgar eken fırtına biçer. ne bekliyordunuz.

Kardesinizin nesesi yerine gelsin diye kendi nesenizi kaçirmissiniz. Esiniz hakli el yikama konusunda sonucta kuraklik var siz de kiskirtmissiniz. Esiniz de abartmis annenizin yaninda bide yani . Suan konussaniz kendini hakli gorucek konusmasaniz hem haksiz hem konusmuyo diyecek bence aciklama yapip kirildiginizi soyleyin

Şakanız çok komikmiş (!) Önce çocuklara nasıl davranmanız gerektiğini öğrenseniz karı koca. Kocanız öyle ölmezdi bide füze atsaydınız. Siz lama ailesi misiniz? Ara ara tükürür müsünüz???

demin gördüm enayi kocam falan diyormuş. çocuklarına üzüldüm, hayata 5-0 geride başlamış böyle saygısız bir anne ile.
Ben bu yüzden adama suç bulamıyorum niyeyse.
Hiç saygı görmüyor ki eşine saygı gösterebilsin.

Kimin Enayi olduğu ortada ama neyse. Okullarda yere tüküren, küfür eden, devletin suyunu sabununu annesinin malı gibi kullanan neslin yetiştiricileri belli işte. Yazık valla. Enayı dediği evli adamla evli kalan kişinin de karakterinden şüphe ederim. Ki durum ortada zaten. Tükür kızım... saç, savur kızım ajahsgwhshshs

Valla baba bana gayet bilinçli geldi.
Adam bu kadar dakika el yıkanmaz diyip kapattırmış. İyi de yapmış.
Kadın babanız/enişteniz haklı çocuklar diyeceğine Yarenciği üzüldü diye tükür kızım babanın suratına diyor. Çocuğuna bile bile bilinçsizliği öğretmek nasıl bir yapı anlamıyorum. Demek ki bu bahsettiğiniz yapıda olan çocukları çocuklarına böyle davranan aileler yetiştiriyor. Sonra gelip okulda terör estiriyor çocuklar akfjdjf

Perihan kutmanla şener şen, in bir filmi vardı kocası karısını aldatıyor, her dafasinda karısı yakalıyor oğluna, tükür oğlum Baba'nın suratına derdi onu hatırlattınız bana ikinizinde konuşması yanlış olmuş çocuğa karşılıklı özür dileyin birbirinizden..

Kizim babana tukur ne demek ya sakasi bile hos degil. Saygi ve seviye yerlerde. Ben keisnlikle sizi haksiz buldum

evet ben de adamı haksız bulamıyorum. yani sürekli ezmeye çalış, çocuğuna tükür babana de..
çok çirkin davranışlar.
böyle insanların yetiştirdiği çocuklar geleceğimiz olacak bir de.

Orada kızmış tamam kalkınca niye bağırdın diyorsunuz eşiniz orada birşey öğretiyor siz tam tersi herşey serbest kardeşime diyorsunuz onun dediğini çiğnemiş oluyorsunuz kız unutmuştur bile iki kızdı diye incinecek değil ve tükür babanın suratına diyorsunuz sizce bu saygısızlık değil eşinizin dediği sorun. Siz 2.5 saat yatmışsınız sonuçta ilgilenmiş anneniz oralı olmamış sinirle o da onu söylemiş eşinizi hiçe sayıp konuşan sizsiniz

Haksızsınız. Gitmiş yatmışsınız oh keyif keşke hiç kalkmasaydınız birde üstüne kalkıp şaka yapıyorsunuz. Ne gereksiz şakalar kızım tükür babanın yüzüne neşesi yerine gelsin heee sormayın pek yerine geldi neşemiz gelsin bizede tükürsün kızınız
Eşiniz zaten sinirli şakanın yerimi
Valla ben o halde hiç şaka kaldıramazdım
Eşiniz sinirliylen birdaha yaptığınız esprilere dikkat edin

Sadece tek bir şeyi merak ediyorum. Dürüstçe cevap verin.

Siz bu konuyu açarken ciddi ciddi haklı olduğunuzu düşünerek mi açtınız? Yani siz masum miniminicik bir şaka yaptınız ve eşiniz size Allah belanı versin diyerek beddua etti diye mi düşünüyorsunuz?

Haklı olduğunuzu düşünmeniz daha vahim. Üstelik yetişmekte olan her şey mübah Yaren'in psikolojisini de ileride merak ediyorum.

Haklı olduğunu düşünüyor bence çünkü eşiyle konuşmama kararı almış özür dileyeceğine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…