Kocam arabasına bindigimde para istiyor

Ona para vereceğime şerefimle otobüse binerim.

Daha gençsiniz neden sürdürüyorsunuz? Bu evlilik gçrücü usulü mü yapıldı?

Ayrılın.

Asıl siz kendinizi rezil etmişsiniz bunu boşamamakla. Brad Pitt olsa sevilmez.

Sırf bu sebepten daha çok boşanılır. Çünkü kadını kullanıyor..
Daha uç şeyler okuduğum için bu konu bana ufak bir mesele göründü. Böyle görünmesi de çok normal değil de işte açılan konular mâlum...

Bir de " boşan" denilince inatla boşanmayanlar oluyor. O yüzden bu sefer öyle bir yorum yapayım dedim ama beğenmeyen çok olmuş. :)

Konu sahibi öyle yapsa belki eşinin aklı başına gelir. Ha gelmezse de her şey inceldiği yerden kopar. İki türlüsü de kötü olmaz bence.

Erkeklerin evlilikte parayı gündemde tutması ciddi bir sorun. Özellikle eşin de giderlere katılıyorsa ve çıta artıyorsa erkek bu vahimlik boyutuna çıkıyor demek.

Yahu ben arkadasimdan 500 liralık benzin parasini almiyorum beraber bir yere gidiyorsak. Insan esinden nasil ister? Cok acayip gercekten.

Siz de bisikletle niye gidiyorsunuz, bu kadar ezdirmeyin kendinizi.

Daha neler okuyacağız, tövbeler olsun.

23 yaşında 31 yaşındaki adamla evlenirken kafanız nerelerde acaba. Birkaç ay sonra da oturup boşansam mı diye düşünmeye başlıyorsunuz.
Adam her şeyi size ödetiyor, kendine para biriktiriyor, her yaşananı akrabalarına anlatıyor, arabadan para kesiyor. Sizce boşanmalı mısınız?

Size kim, ne zaman feminist dedi tam olarak?

3 çocuğun manevi bütün yükünü sırtlanıp araç yükseltmek için eşiyle pazarlığa oturan, elden borç alır gibi şu kadar olur mu ya da bu kadar verir misin vermez misin hesabı yapan, bunu normal gören ama adamın yatırım adı altında hiçliğe bir ton para gömmesini sineye çeken siz değil misiniz?

Konuda kadın haksız değil yani konu fake değilse.
Başta emin olamadım ben, ama böyle adamları koca sayan siz gibileri görünce "ulan fake değil mi acaba ya bunun da alıcısı varmış demek" falan diyor insan.

Konudaki koca gerçekse haksız ve çapsız.
Aile içinde para hesaba yapılmaz. Aile olamayan insanlar bu tatili sen ödedin, bu çubuk krakeri ben aldım hesabı yapar ancak.
Çocuk yokken ciddi bir konuşma yapın, evlendiğini idrak edemiyorsa boşanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…