Kocam arabasına bindigimde para istiyor

Hic bir baska yoruma bakmadim: Daha cok gencsiniz, bu adam sizinle evlenmemis, maasiniza bakip imza atmis. Es olmak böyle bir sey degil ve olamaz. Ömrünüzü bu adamla gecirmeyin derim. Cok yanlis, cok sacma. Ailenizin haberi var mi? Onlar demiyorlar mi bu nasil bir sacmalik diye? Üstelik her seyi akrablarina anlatmak nedir? Kesinlikle ayrilma nedeni. Kendinizi ezdirmeyin lütfen.

Şaka gibi gerçekten. Rabbim sabır versin. Siz de o zaman yemek yapma parasi, çamaşır yıkama parası ve temizlik paralarınin tahsilini isteyin. Bakalım kim daha karlı / zararlı çıkacak? Belki böylelikle bu davranışının ne kadar yanlış olduğuni anlar..

İlk teklif ettiğinde boşanırdım tereddütsüz millet çalışmayan eşini bile sırtında taşıyor siz her şeye o kadar ortak olduğunuz halde sizden getir götür ucreti alıyor.Arkadasimin esi böyleydi çocuğu kreşe götürdüğü için benzin parasini kadından istiyordu bosadi kurtuldu.

Millet sasirmis iyice daha neler duyacağız göreceğiz acaba, çocuk adamın değil üvey falan heralde, gerçi üvey olsa da yapılır mı vicdanen ama... Neyse...

Şaka mı? Cidden taksi gibi para mı istiyo?

Siz ev arkadaşı olmuşsunuz şu muameleyi kendinize nasıl hak görüyorsunuz o zaman siz de gece yatağa girince para isteyin bunu hakaret olarak söylemiyorum çok ciddi yazıyorum

Sizce yolun başındayken bosanmali miyim
Evet boşanmalısınız, eşiniz kendi maaşından birikim yaparken sizin tüm maaşınızı hiç edecek çünkü, ayrıca her şey için para isteyen adam yarın kendisine sarılmak öpmek istediğinizde de para isteyecek, eşinizin benzeri bir akrabam var erkek, eşi çalışkan bir kadın yıllarca çalışmış çabalamış evini almış, bizim akraba kadının evinde yaşıyor karısından az maaşı var onun da, evin maddi manevi tüm yükü kadının üzerinde ve bu utanmaz akraba karısı onu öpmek istediğinde bile para istiyor, kadını eşi olarak görmüyor onun için karısı para makinesi, ailece dolandırdılar da kredi çektirip ödemediler mikroplar.

Bunların egolarını şişirmeyin, kendilerini padişah gibi görmelerine, her şeyi yalnızca kendilerine hak görmelerine izin vermeyin, yol yakınken boşanın.

Babamı görüyorum şuan yazdıklarınızdan.. Bizi her arabaya aldığında annemden benzin parası istiyordu.. sonuç annemi geçen sene öğrendik ki benim yaşımda yani kızı yaşında biriyle aldattığını ve onun çocuğuna maddi destek sağladığını…

Ben böyle bi kadına üzülmem mesela. Yesin dayağını otursun o halde. Kendisine acımayana başkası mı acır. Çocuklarım bahane olduğuna da yemin edebilirim ama kanıtlayamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…