Kocam arabayı kullandırmak istemiyor

Kanadali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
8
2
86
35
Off içim şişti yemin ediyorum,çok ağladım bugün gözlerim acıyor.Nerden başlasam...
Geçen sene manuel araba aldık sıfır sen bu trafikte kullanamazsın zaten satıcam dedi ve bana bir iki öğretmeye çalıştı sonra akrabaları varken arabada geç deri öğreteyim ve bana onların yanında bağırdı.Beni sürekli ailesinin yanında rezil etme huyu ilk defa olmuyor.Annesinin yanında özellikle kişilik değiştiriyor.Her neyse döndük eve tatilden otomatik yine sıfır bir araba aldı güya benim için yine aynısını yaptı kaç ay kendisi kullandı ben yine zorla ne Zaman öğreteceksin diyip durdum sonunda geçtim direksiyona.
Gel gelelim araba öğrenme sürecime bazen çok agresif,bazen de çıt çıkarmadan geçiyordu dersler.Bir hafta babam geldi memleketten işe giderken ben kullanıyodum bana öyle bir bağırdı ki sanki babam yokmuş ve ben ölümden dönen bir kaza atlatmışım gibi ben de refleks olarak bacağına vurdum napıyosun sus ne bağırıyorsun dedim.ondan sonra genelde arabada bana bağırır oldu.Kaç kez al anahtarı ben artık kullanmıcam desem de vazgecemedim bu hevesimden.
En son ki olayda ben anahtarı alıp kaçtım işe baktım bana vermiyo daha önce belirtmek isterim aracı ben kullanıyorum ama yalnız değil hiç bir zaman,eşim hep home ofis çalışıyo araba garajda yatıyo.Döndüm eve dedim ki anlamamış anahtarı aldığımı ben bugün işe tek başıma gittim geldim dedim,sevindi kızmadı naptın nettin nereye park ettin falan gayet güzel sohbet ettik.Sonra benim doktor randevum vardı çıkıcam evden nereye dedi?Hastaneye dedim ben olmadan gidemezsin dedi?Artık o kadar sıkıldım ki bu kısır döngüden sürekli bu konuda tartışıyoruz,arabasına bişey olucak diye korkuyorum resmen.Sıfır araba almasaydın o Zaman ben mi al dedim ya kafayı yicem ne kıymetli malı varmış iyice soğudum bencillik resmen.Napıcağımı bilmiyorum artık.Bir fikri olan var mı?Ya da normal mi bu davranış ben mi büyütüyorum var mı aynı problemi olan

Eşiniz yıldırma politikası uyguluyor bence.
Vazgeçmeyin.
Açık açık konuşun ya bu konuyu kapatıp size güvenmesini ya da bi daha hiçbişeyini istemediğinizi söyleyin bence.

Yan koltukta oturmak daha rahat etrafı izleye izleye gitmek :)

Erkeklerin en kıymetli varlıkları arabaları

Bende eşinizin yıldırma politikası uyguladığını düşünüyorum eğer bütçe durumunuz varsa ikinci el acemiliginizi atabileceğiniz ucuz bir araba alabilirsiniz
Hem laf etmez hemde kendi güveniniz yerine gelir

Eşiniz arabaya değil size bir şey olur diye korkuyordur belki. Eşten direksiyon eğitmeni olmaz orada hatalısınız. Anlaşacaksınız bir hocayla 5-6 derse tamamdır. Eşler trafikte sakin kalamıyorlar. Sonra böyle aile faciaları çıkıyor.

Eşim bana hep "çok korkuyorum kaza yaparsan ya.. Hep o anı canlandırıyorum beni aramışsın kaza yapmışsın vs" derdi gülerdim. Nitekim geçen Nisan ayında korkunç bir kaza yaptım. Araba pert :). Eşimin umrunda bile olmadı. Sana bişey olmadı ya dedi geçti. Şimdi belediyeyle mahkemeliğiz kaza dolayısıyla.

Ehliyetiniz yok mu? Ne ogretmesi? Bu kadar cile cekcegine ders al duzgun biyerden. Otomatik arabaninda öğrencek neyi olabilir bilmiyorum gerci ben araba kullanmadim hic. Ama otomatik ne kadar zor olabilir ki bunca bagris cagris

Maddi durumunuz iyiyse alın kendinize küçük bi araba. Bazısının mali çok kıymetli olur.

Bir de ders alsaniz gerçekten süper olur. Ben esimle bir yere giderken kullanmam çok mecbur kalmadıkça. Çok kasiyorum kendimi onun yanında. Tek daha rahat kullanıyorum. Ve tek başıma çıka çıka daha kolay öğrendim.

bizim araba benim olmasına, babam biz evlenmeden almasına rağmen benzer bir muhabbet bizde de var, hele şimdi hamileyim diye hiç kullandırmıyor, her yere taksiyle git diyor, başım dönermiş, biri ters bi hareket yaparmış üzülürmüşüm, paniklermişim, bilmemnerde park yeri yokmuş, bilmemnerde park ücretliymiş arabayla gideceğime taksiye binseymişim... araba daha 4000 kmde sayesinde:)))))

Ehliyetim var tabiki ama beş senelik o Zaman kolaydı sınavdan geçmek,pratik yapma şansını evlendikten sonra buldum.Ayrıca evli olanların beni daha iyi anlayacağını düşünüyorum kızlar,bekarken ben de çok ahkam keserdim ama başa gelince daha yapıcı oluyorsun.Eşimle sinirler yatışınca bir daha konuştum bana bişey olmasından korkuyormuş ben de yedim İstanbul'da yaşıyorum,bu trafikte kaçla gidebilirim ki işe Çok komik ya ah bu erkekler inanın ben kocama empati duygusunu kazandırana kadar ömrüm bitecek.Bu arada arabayı kullanabiliyorum ama eşime göre hazır değilim o yüzden yalnız vermiyo.bugün kazasız belasız kendimi ispatlamak için gittim geldim çok şükür

Evin kredisi bitmeden arabayı aldık bu arada borçluyuz ikinci araç zor.Bir de zaten çok saçma olur elim home ofis çalışıyo

Ben zaten arabada eşim varsa ben sağda yer alıcam,bu arada kullanabiliyorum ama ona göre hazır değilim bu ne ya ergen çocuk gibi araba anahtarı kaçırıyorum

Erkeklerin canını al arabasını alma
Kocamın 93 model hurda ladası var bana diyor al kullan diyor:) iyi bişey olsa el sürdürmez

arabayı kullanmaktan vazgeç boşver amaaaaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…