Kocam arabayı kullandırmak istemiyor

Yaşadıklarında resmen kendimin ilk hallerini gördüm. Benim eşimde aynıydı ben çözümü kayınpederimle çalışarak buldum. Onunla bir hafta on gün kadar çalıştık sonra kendim çıkmaya başkadım. Şuan gayet iyi istanbulda heryere gidebilmeme rağmen eşimin yanında mümkün olmadıkça kullanmamaya çalışırım karışacak bişey bulur çünkü. Ayrıca otomatiğin neyini çalışacaksın diyen arkadaşlarada şaşırdım açıkcası. Şerit takip edip dümdüz gitmeyle malesef olmuyo bu işler. Aynaları iyi takip edebilmek iyi parkedebilmek ve başkalarının yaptığı hatadan kendini kurtarabilmekte en azından istanbul trafiği için çok önemli bence. Sende pes etme sakın vazgeçme arkadaşım. Eşin olmadan çıkmaya çalış ki hevesin kırılmsın.

Sanki otomatik araba kendisi gidiyor :) bende otomatik kullanıyorum,manual arabadan daha konforlu kesinlikle ama bilmeden pat diye trafiğe de çıkılmaz yani.

Konu sahibi kocadan ders alınmaz. Eşimle arabada 200 metre gitsek mutlaka eleştirecek bir şey bulur iyi bir hocadan ders al mutlaka. Kesinlikle vazgeçme. Araba özgürlük vallahi.

Aynen hele ki İstanbul'da kullanabilmek. Bas gaza gitsin, bas gaza dursun dan mi ibaret otomatik araç kullanmak? Direksiyon hakimiyeti var, kurallari var, kurallara aldirmayana gore kendini ayarlama durumu var, parkı var, dar yolları var, yokuşta kaydıran triptonikleri var, var da var yani.

arabayı nasıl tarif etsem bilemedim...
bu durum size özel olmayabilir.. sevgilimin arabası var o koltuğa kim oturursa otursun aklı gidiyo aklı.. kırk yıllık şoför babası otursa bile.. arabası kıymetli malesef ikinci aşkı gibi birşey :S Sizde benim gibi bu kurbanlardan olabilirsiniz

Bi kere öğretmeye çalıştı.. bende ilk kez şoför koltuğuna oturmuşum tabi hemen istop ettirdim malesef hemen bağırdı çağırdı "ettin arabanın içine" diye :'(

bende kullanmak istiyorum ama nerden öğrencem ehliyet kursuna gitsem ordaki dersler yeterli olurmu gerçekten arabayı kullanabilirmiyim yoksa param mı boşuna gider herşey bi soru işarreti

tek bildiğim onun arabasında öğrenemem ben birşey...

Benim ki de buyurun şöför hanım der devamlı sür derdi. .
Ama genel erkekler senin eşin gibi. .
Kendine araba alabilir misin?
Sakın yılma. .
Devam . .

Kızlar msjlarınızla bana destek oldunuz,tabiki yılmayacağım.İstanbul'da araba kullanmak o denli zor ki bir arkadaşımız F.b.t.l çok iyi özetlemiş,burda kullanabilirsem her yerde kullanabiliceğimi düşünüyorum.Teşekkürler

hatanız aşağıdaki gibidir;
,arabasına bişey olucak diye korkuyorum

ne kıymetli malı varmış

anahtarı al ve çık ehliyetin varsa,yola çıkmadan tecrübe edilemez (-ben öyle yaptım ve şu an araba bende :) )

O araba onun olduğu kadar sizinde istediğiniz gibi kullanabilmelisiniz vazgeçmeyin

Hem ehliyetin var hem çalışıyorsun arabanın yarısı senin ama kullanmayacaksın öyle mi ? Araba kullanmayı tek basına yapmadan öğrenemezsin bence bende öyle oldu.eşimle sürekli kavga ediyorduk nerdeyse anahtar çevirmeme kadar laf ediyordu bi gün kayınbabam la sürdüm adam hayran kaldı o kadar kısa sürede daha neyi beğenmiyor sun dedi eşime. Kesinlikle pes etme derim işe kendin git gel kendi Can'ına ve başkasının canına zarar vermediğin sürece kullan. Bence bizi kıskanıyorlar

Yan koltukta oturmak daha rahat etrafı izleye izleye gitmek :)
bu fikre katılmıyorum yaşlılıkta kadınada araba gerekecek. hastalık vAr ; eşinin ölümü var o esnada da çocuklar çoktan yuvadan ayrılmış oluyor her kadın kendi çaresine bakmak zorunda birine bağlı olmadAn bu tecrübede gençken olur cünkü etrafımda. ööğrenmetipte pişman olan çok insan var

Zaten biliyomuş araba kullanmayı. Ben öğrenmesin demiyorum ki.

Araba kullanmaktan asla vazgeçmeyin. Eğer korkularınız varsa da özel bir hoca tutun korkunuzu yenecek kadar ders alın. Araba artık bir ihtiyaç ve dünyanın binbir türlü hali var. Yeni yeni öğrenen biri olarak sizi destekliyorum :) Gerekirse her gün kaçırın arabayı bırakın eşiniz de takdir etmesin ama öğrenin.

Benim eşimde aynı
arabayı mı beni mi kıskanıyor bilmiyorum .
Yatırıyoruz kapı önünde

bu işler birazda destekle cesaretlenmeyle olur.biri yanınızda sürekli bağırıp çağırırsa olmaz öyle.imkan varsa bir hocadan ders alabilirsiniz.yoksa da pes etmeyin.siz isterseniz olur.eşiniz öğrenmenizi istemiyor.ama trafiği tek başınıza öğrenemezsiniz birilerinden yardım almak lazım ne seviyedesiniz bilmiyorum ama hatalı öğrenirseniz o hatalar kemikleşir.sizin cesaretinizi kırmayacak birinden yardım alın

Böyle konulara bayılıyorum ya. Herseye ortak ama arabaya değil. Kapınını önünde sıfır araba duracak ben işe güce hastaneye postaneye otobüsle dolmuşla gidicem :)

bir erkek arakdaşım araba almama çok şidettli karşı çıkmıştı,kıskanıyor sandım ve çok üzüldüm,nasıl olur dedim,sonra tatlı tatlı sordum,endulus razı değilim,kaza yaparsan sana bişey olursa kendımı suçlarım,izin verdım,destek oldum dıye dedi,ben senın bütün taxi paranı vercem,her yere taxi ile git,ve o kadar ağlamaklı sölediki,sonra ben utandım neden öle düşündüm diye,sonra ama taxi ilede kaza olur,otobüs beklerken araba çarpsa üzülmıcekmısın dedim,haklısın dedi,düşündü tamam dedi,alamadım,ayrıldık ama bence çok fesat düşünmemek lazım,cidden kıskançlık fılan değilde,inceden sana bırşey olursa korkusuda olabılır

Valla arabayı vermemesinden önce ben size sık sık bağırıp, azarlamasına takıldım. İlk olarak bu kısmı halletmenizi öneriyorum,ailesinin yanında küheylanlığı ağır basmış. Araba konusuna gelince bence yolu bulmuşsunuz kaçırın arabayı gidin hiiiç duymayın baktınız konuşuyor "yav he he" deyip kapıdan çıkın heralde susması gerektiğini bi yerden sonra anlar

Aileniz yok mu onlar size alsın koca evinde görmek bunlara sebep oluyor işte ben bu yüzden araba alıp evlendim babama aldırdım ve evlendim arabamla geldim şimdi onun arabası yok benim var ama benim senin demiyoruz ortak kullanıyoruz. Bana evinde görmek önemli belki benim eşim de ben görmüş olmasaydım vermezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…