- Konu Sahibi Ruyadangercege
-
Anladım canım.Yerinde olsam sabırla beklerim ve o sürede de kafamı dinlemiş olurum hem bıraz araya özlem girmesi iyi olur belkı bu dönemde o da durur bır düşünür pişman olur belki...Bu süreçte annem rahatsizdi ona yormuslardir zaten 10 günde 1 anca ararlar herkes kendi aleminde yani
Gidisat o yöndeGuclu ol boşan
Nasiptir yasayip girmekten başka çare yok gibi zatenAnladım canım.Yerinde olsam sabırla beklerim ve o sürede de kafamı dinlemiş olurum hem bıraz araya özlem girmesi iyi olur belkı bu dönemde o da durur bır düşünür pişman olur belki...
Ayrı huzurluysa yolu açık olsunKarşılıklı birbirinizi bıktırmışsınız demek ki ayrılık adama daha çok huzur vermiş. Anlamış yani bu evliliğin olmayacağını. Benzerini kuzenimiz yaşadı. Kadın kızdıkça valizini hazırlayıp adamı evden kovuyordu. Şimdi üç yıl oldu kadın yalvarmaktan perişan oldu adam eve dönmedi. Annesinin yanında kalıyor, kadının telefonlarına bile çıkmıyor.
Azıcık kıymet bilin saçma sapan davranmayın.
Aklıma şey geldi. Doğum kontrol hapına yeni başlamıştım ve ilk kutu bitmek üzere, ben de regl olmak üzereydim. Hormonlar tavan, en ufak şeye ağlıyorum ama öyle böyle değil. Tv'de biri ağlasa onlarla ağlıyorum, tv'de biri bağırsa gözlerim doluyor vs. Öyle saçma derecede. Erkek arkadaşımla ayrı yaşıyorduk o zaman, tartıştık ve kendi evine gitti, 4-5 gün görüşmedik. Kedim de erkek arkadaşıma aşıktı, inanılmaz düşkündü, öyle böyle değil. Apartmanda ayak sesi duydukça kapıya gidip ağlıyordu. Sevgilim geldi sanıp mutlu oluyordu, kapı çalmayınca ağlıyordu falan. Ben de onu öyle gördükçe ağlıyordumBen de her seferinde eve gidip özür ve yalvarma bekleyen birine yeter artık derim yani. Cocuk oyuncağı mı bu? Şimdi cocuk var beklesem mı diyorsunuz ama çocuğunuzu alıp alıp giderken çocuğun düzeni bozulur mu kavgadan etkilenir mı şimdi kafasında bir şey kurar mı demiyorsunuz. Bir tek boşanmaya gelince mı ama cocuk var oluyor. Kusura bakmayın ama bazıları bunun arkasına saklanıyor.
Sizin kedi aslan çıkmışAklıma şey geldi. Doğum kontrol hapına yeni başlamıştım ve ilk kutu bitmek üzere, ben de regl olmak üzereydim. Hormonlar tavan, en ufak şeye ağlıyorum ama öyle böyle değil. Tv'de biri ağlasa onlarla ağlıyorum, tv'de biri bağırsa gözlerim doluyor vs. Öyle saçma derecede. Erkek arkadaşımla ayrı yaşıyorduk o zaman, tartıştık ve kendi evine gitti, 4-5 gün görüşmedik. Kedim de erkek arkadaşıma aşıktı, inanılmaz düşkündü, öyle böyle değil. Apartmanda ayak sesi duydukça kapıya gidip ağlıyordu. Sevgilim geldi sanıp mutlu oluyordu, kapı çalmayınca ağlıyordu falan. Ben de onu öyle gördükçe ağlıyordum. Arkadaşıma, "biz saçma sapan bir şeyden tartıştık, olan Gece'ye oldu, garibim özledi X'i baya" demiştim. O da "aman Delfino, kocasıyla kavga edip edip çocuk var bahanesiyle boşanamayan kadınlara döndün iyice" demişti. Ha şimdi ne oldu, o sevgilime aşık kedi şimdi bana düşkün, sevgilimi görse tanımıyor. Çünkü o atandığı için uzak mesafe yürütüyoruz, yılda 1 kere anca görüyorlar birbirlerini .
Bu üst kısmı geyik, komik bir anıydı. Gerçek şu ki çocukları bu tarz kavgalar, dediğiniz gibi alıp alıp gitmeler düzenini bozmalar çok daha büyük bir şekilde yaralar. Boşanma, ayrı yaşama durumları düzgün bir şekilde yönetilirse bu durumdan çok daha az yara alarak hayatına devam edebilir çocuk. Benim balık hafızalı kedim gibi unutmasa da, alışırlar bu duruma.
Yok ayrıyız ama evet duysalar onlara gün dogarbacım hatanın en büyünü yapmışın... ev bırakılırmı???? birlik yaşıyonuz belli amaki olmaz....aylesi ile yaşıyan adamlar umursamaz oluyo... bizde ilk yıllarda birlik yaşadık çekmediim kalmadı... evden gidince kaynanan görümcen sevinir olan sana olur sen kalırsın ortada bebende varmış.... konuş barış kocanla
Belkide ondan artık umursamıyor ama ben cikmasam oda çıkmıyo kavga büyüyo cocuk var etkilenmesin diyip lanet edip çıkıyorum bikac gün sakinleşince düzelirdi bu kez düzelmedi
Kendimce dalgaya vurup biraz esprili bir yorum yaptım, umarım sizin de küçük de olsa gülümsemenizi sağlamışımdır.Sizin kedi aslan çıkmışcocuk nasılsa alışır ama işte kim için ne için bu durumlara geldik yazık hep mevzu 3.şahıslar
Otelere giderim birakmazki arar ailemi otelde diye asla bırakmaz öyle.cafe falan bu süreçte evet olmuyoda sitede çıkar gezerim ufak tefek şeyleri çözerim bende oda ama işte bu sefer is cok büyüdü saçma sapan bi hal aldi
Mutsuz bir evliliği bitirmekle çocuğunuza kötülük etmiş olmuyorsunuz.Merhaba hanımlar benim sorunum eşimle uzun bir süre flört ardından evlendik çok şükür evladimizda oldu ancak sorun bitmiyor benim ailem hep arkamda çok kavgalar ettik her seferinde baba evime geldim hepte gelip beni 2 3 gün üstüne aldı eve geri götürdü kavga sebepleri 2 gorumcm ve kaynanam kayınbaba sorunları olurdu bizim özel kavgamız olmazdı bu seferki kavga yine kardeşi yüzünden alevlendi gorumcem hamileymis bende eşime bunu soyledim kıyamet koptu eşim gorumcemin evlendiği çocuğu pek sevmez olay buyudu çocuğa bağırdı bana bağırdı bende ciktim evden 15 gündür baba evimdeyim heryerden engelledim çünkü birbirimize ağza alınmayacak laflar ettik oda beni boşa diye yalvardi bende cocuk olmasa gozumu kirpmam falandi filandi kavga çok büyüdü sendne biktim dedi tiksindim bende aynı lafları benzer lafları ettim anama babama saydırdı derken 2 haftadır babamın evinde olmama rağmen ne eve don dedi nede cabaladi bende hafta sonu hariç çocukla görüşemezsin alışsın dedim sadece hafta sonu gelip çocuğu gorup gidiyo ne özür ne bi girişim onada bu lazimmis evde yan gelip yatmak çocuğum küçük issizim boşansam ailem arkamda çocuğuma kiyamiyorum ayrı yasayalim istiyorum oda ders olmuyo canına minnetmis ne yapacagimi şaşırdım kaldım hiç arkama bakmadan davayı acayimmi yoksa çocuğum için bir süre daha ayrımı yasamaya devam edeyim bir akıl veriverin can dostlar bana soklardayim çünkü hiç böyle olmazdi pişman olurdu çoktan olmadi bu kez bitti belkide anlamıyorum dusunemiyorum saglikli
Başka bi iliskisi olabilir mi. Gorumcen hamile diye seninle şiddetli kavga etmesi ailanin evine dönmen falan. Normal değil ki bunlar. Sanki bahane arıyor. Sen vazgeç boşan yolunu aç istiyor. Bilemedim. Ya adam narsist falan. Yada suç bastiriyo gibiMerhaba hanımlar benim sorunum eşimle uzun bir süre flört ardından evlendik çok şükür evladimizda oldu ancak sorun bitmiyor benim ailem hep arkamda çok kavgalar ettik her seferinde baba evime geldim hepte gelip beni 2 3 gün üstüne aldı eve geri götürdü kavga sebepleri 2 gorumcm ve kaynanam kayınbaba sorunları olurdu bizim özel kavgamız olmazdı bu seferki kavga yine kardeşi yüzünden alevlendi gorumcem hamileymis bende eşime bunu soyledim kıyamet koptu eşim gorumcemin evlendiği çocuğu pek sevmez olay buyudu çocuğa bağırdı bana bağırdı bende ciktim evden 15 gündür baba evimdeyim heryerden engelledim çünkü birbirimize ağza alınmayacak laflar ettik oda beni boşa diye yalvardi bende cocuk olmasa gozumu kirpmam falandi filandi kavga çok büyüdü sendne biktim dedi tiksindim bende aynı lafları benzer lafları ettim anama babama saydırdı derken 2 haftadır babamın evinde olmama rağmen ne eve don dedi nede cabaladi bende hafta sonu hariç çocukla görüşemezsin alışsın dedim sadece hafta sonu gelip çocuğu gorup gidiyo ne özür ne bi girişim onada bu lazimmis evde yan gelip yatmak çocuğum küçük issizim boşansam ailem arkamda çocuğuma kiyamiyorum ayrı yasayalim istiyorum oda ders olmuyo canına minnetmis ne yapacagimi şaşırdım kaldım hiç arkama bakmadan davayı acayimmi yoksa çocuğum için bir süre daha ayrımı yasamaya devam edeyim bir akıl veriverin can dostlar bana soklardayim çünkü hiç böyle olmazdi pişman olurdu çoktan olmadi bu kez bitti belkide anlamıyorum dusunemiyorum saglikli
Arada çocuk var aile konuları yüzünden kavgalar etmek üstüne sürekli babanızın evine gitmek pek mantıklı değil .Siz belki burnu sürtsün diyorsunuz ancak bu sürekli olduğunda erkeğe soğukluk gelir .Ailesiyle mesafe koyabilir onların ilişkilerine karışmayabilirdiniz.O belkide şimdi kendi ayağıyla gitti kendi dönecek gözüyle bakıyor .Şayet öyle yaparsanızda bu defa sizi iyice ezecektir .Davayı açın açmayın diyemem bırakın o napacak bakalım .Hakkınızda hayırlısı olsun .Merhaba hanımlar benim sorunum eşimle uzun bir süre flört ardından evlendik çok şükür evladimizda oldu ancak sorun bitmiyor benim ailem hep arkamda çok kavgalar ettik her seferinde baba evime geldim hepte gelip beni 2 3 gün üstüne aldı eve geri götürdü kavga sebepleri 2 gorumcm ve kaynanam kayınbaba sorunları olurdu bizim özel kavgamız olmazdı bu seferki kavga yine kardeşi yüzünden alevlendi gorumcem hamileymis bende eşime bunu soyledim kıyamet koptu eşim gorumcemin evlendiği çocuğu pek sevmez olay buyudu çocuğa bağırdı bana bağırdı bende ciktim evden 15 gündür baba evimdeyim heryerden engelledim çünkü birbirimize ağza alınmayacak laflar ettik oda beni boşa diye yalvardi bende cocuk olmasa gozumu kirpmam falandi filandi kavga çok büyüdü sendne biktim dedi tiksindim bende aynı lafları benzer lafları ettim anama babama saydırdı derken 2 haftadır babamın evinde olmama rağmen ne eve don dedi nede cabaladi bende hafta sonu hariç çocukla görüşemezsin alışsın dedim sadece hafta sonu gelip çocuğu gorup gidiyo ne özür ne bi girişim onada bu lazimmis evde yan gelip yatmak çocuğum küçük issizim boşansam ailem arkamda çocuğuma kiyamiyorum ayrı yasayalim istiyorum oda ders olmuyo canına minnetmis ne yapacagimi şaşırdım kaldım hiç arkama bakmadan davayı acayimmi yoksa çocuğum için bir süre daha ayrımı yasamaya devam edeyim bir akıl veriverin can dostlar bana soklardayim çünkü hiç böyle olmazdi pişman olurdu çoktan olmadi bu kez bitti belkide anlamıyorum dusunemiyorum saglikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?