Kocam bana hediye aldı ama ben sinirden ağlamak üzereyim!

Burada eşi hiç sürpriz yapmayan kadınlar varken,eşinden bir tane gülle yetinmeyi bekleyen kadınlar varken onlara sanırım nispet yapıyosun.. Adam seni mutlu etmek için,kendini özel hissetmen için ne güzel jestler yapmış,sen bu kadar para verilir mi derdindesin..O çiçeği aldı diye açlıktan ölmeyeceksen sorun yapmanı gerektirecek bir durum yok ortada bence.. Romantik ve jest yapmayı bilen bir kocan var daha ne istiyosun..

Belki gercekten ihtiyaciniz var haklisiniz ama bu para konusunu eminim oda dusunuyordur sadece sizmi dusunuyosunuz ve size jest yapmis para stresini belkide biraz unutmak istemis para yerine gelir ama arkadasinda dedigi gibi kirilan kalp zor onarilir ki bence helal olsun bazilari para icinde yuzuyo ama koca odun hic biseyden cakmiyo onlarda odun diye agliyo yazik ne heveslerle sizin nasil mutlu oldugunuzu gormek icin yapti belkide ben agzimla soyledigim halde almaz bide boyle dusunun yeri degildi demeyin hersey zamaninda guzel

Benim eşim geçen gün şu malum sitede nostalji paketi var ondan göndermiş, içinde Leblebi tozundan tut eski yumi yum şekerlemelerden falan var :) En azından dagıttım milletin agzı tatlandı
39 lira sudan ucuz, yok yaaa biz erkeklere diyoruz ama bizde de var bir odunluk

şu borçtan kurtulma konusunda senle kafa yapımız birebir aynı ama ne bilim ben yinde böyle düşünmezdim hediyesi için eşimin sonuçta beni düşünmüş incelik yapmak istemiş

ben senin yerinde olsam tüm parasını bırakayacak şekilde restorant yer içerdim yine hiç düşünmez mutfak masrafları parasını herşeyi isterdim bi gelsin zora hele bakalım bütçeyi tutmak gerekiyormuş

benim eşim beni götürmüyor etmiyor diye şikayet ediyorum sizde götürüyorda kazık yer diye bunların ayarı yok vallahi neyseki biz barışmaları çikolatlarla hallediyoz halley

bugün 350 TL yi herşeye verebiliyoruz sakın böyle bir konu için eşinin kalbini kırma. Biraz sıkılırsın ama ne güzel adam senin gönlünü almış. Şahsen benim eşim aynı şeyleri düşünecek çok kırılırdım

eğer maddi olarak sıkışık bir dönemdeysek, ben de açıkçası bunu -ince bir jestten ziyade- düşüncesizlik olarak görür çok kızardım. jest yapmanın başka ucuz yolları da var. illa çiçek yollayacaksa 40 50 liralık çiçekler de var. gidip de iki gün sonra solup gidecek birşeye 350 lira veriyor üstelik yok zamanda. valla ben de delirirdim. ben seni çok haklı buldum ama yapacak bişey yok, almış gitmiş artık. sana tavsiyem azarlar gibi değil de tatlı tatlı konuş. fiyatını bilmiyor ama tahmin ediyor gibi davran. hayatım jestin beni çok mutlu etti ama bu son derece pahalı bişeye benziyor, borcumuz çok, keşke daha ekonomik bişey seçseydin vs şeklinde ifade edebilirsin.

S
sakin yapma Oyle birsey. Eger yaparsanda ciceklere, buketlere tatli romantik suprizlere omur boyu bye bye de. Adamin icinden gelmis yapmis. Daha ne istiyorsunuz. Eger birsey yapmasaydi ve cok ucuz bir hediye alsaydi gene burada konu aciyor olurdun bana deger vermiyor, nelere layik goruyor diye :)

sen onu diyon benim nişan çiçeğimde canlıdı ya en napimkurudu gitti 15 güne resimlerde kaldı sadece

Bence yaptığınız şımarıklıktan başka bir şey değil. Burada insanların çoğu eşlerinin ilgisizliğinden bahsederken siz beyefendi!! şunu almış, bunu almış, şu kadar para harcamış" diyorsunuz. Söyleyin bir daha almasın o zaman!!

Konu sahibi bana rahmetli teyzemi hatirlattin
Valla bak dalga gecmiyorum cok ciddiyim
Teyzem de boyleydi aman borcu odeyelim aman ona para verilir mi aman su aman bu
Ev aldi ev aldi ev aldi yani sayisiz
Hep borcla
Odedi essekler gibi calisti delikli kurus olmazdi cuzdaninda, ogretmenlerdi kari koca
Evlerinde sampuan olmazdi, peynir olmazdi o derece
Simdi teyzem sizlere omur, eniste ve kizlar catir catir teyzemin kiyip da yiyemediklerini yiyor sefasini suruyorlar

Sen oyle olma, caninizdan kiymetli degil ya
Yiyin icin gezin yepyeni taptaze evlisiniz, nasil baslarsaniz oyle de gidersiniz

off bak bu fena olmuş işte

Pahalılık konusunda haklısın, evet ama kırk yılın başında yapılan bir jestin arkasındaki iktisadi gerçeklik yüzünden kalp kırmaya değmez. Konuşacaksan da tatlı bir üslupla, kırmadan falan konuş. Ağzıma geleni saydırmak falan hoş değil yani. Kırma adamı.

Sakın eşine kızma . Benim eşim bana pırlanta 5 taş almıştı . Ama 600-700 gibi bişi . İnanılmaz küçük ve inceydi o fiyata o kadar olur çünkü . Ben de dedim ki bu kırılıverecek gibi bunu verelim yerine normal taşlı bi yüzük alalım daha bile ucuz olur . Neyse yüzük geri verildi ve eşim bana bi daha bişi almadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…