Kocam bana hediye aldı ama ben sinirden ağlamak üzereyim!

Su kkda ilk kez duzgun bir adam duydum onu da digerlerine benzetecekler, o cicek arajmaninin yerini bir demet maydanoz alacak sonunda o olacak yani

Ya ben 350 liralık çiçek neye benziyor diye netten bi bakayım dedim (Hiç 350 liralık çiçek almayınca insan merak ediyor)

350 liralık hiç çiçek yok piyasa da bulamadım.
En son ünlü sitede şunu buldum buda 420 lira
Şimdi bir çiçege baktım, bir de fiyatınaaa kafam karıştıııı

Yanında çikolata hediyesi olanlara bak :) Onlardanmış.

Belki de celenktir kiz damdan yeni ciktim valla bu konu beni bozacak

Yorumları okuyamadım haklısın belki ama adam gidip kendi keyfine harcamamış senin yüzün gülsün, birden çiçeği çikolatayı görünce mutlu ol diye yapmış Evet belki abartı olmuş ama senin verdiğin tepki de fazla sert değil mi? Parayı değil seni mutlu etmek istemiş tatlı bi dille uyarırsınız bi süre sonra bi daha bu kadar abartmamasını...

abartmıyorsun kesinlikle onaylamıyorum böyle harcamaları.

adamı arayıp ağzına geleni söylersen,gelecekteki açaçacağın konun başlığı benden; KOCAM BANA YILDÖNÜMÜMÜZDE VEYA DOĞUM GÜNÜMDE HİÇBİRŞEY ALMADIIII olacaktır

ah canım ah sakın yapma akşam al karşına oturt tatlı dille konuş
para her şekilde bulunur ama kırılan kalp edilen laflar unutulmuyor
sakın kavga etme neden istemediğini tatlı dille sakın şekilde anlat
ayrıca yaptığın çok hoşuma gitti ve mutlu ettiğini söyle
ben eşime hediye almak için para biriktirmiştim
birden öyle çektirdiğimi görünce şaşırdı
nasıl ödeyeceğiz dedi ben biriktirdim dedim
kesinlikle sormadan adama sarma
senin yaptığın hatayı ben çok kez yaptım hem de çooook
sonuç mu kocaman bir umursamaz adam oldu kendim yaptım
adam gibi alıp karşıma konuşsaydım kesinlikle bunlar yapmazdı

Paraya çok değer veriyorsun diyor eşim ve buradaki bazı kadınlar. Çok paracı bir insan olsam eşimden pahalı hediyeler isterdim ve pahalı hediyeler alınca sevinirdim değil mi? Ben sadece haklı olarak bir an önce borçlarımızdan kurtulmak istiyorum. Başkalarına borcumuz varken bir çiçeğe o kadar para vermek haksızlık geliyor bana. Ve ben onu bu konuda daha önce de uyarmışken...

Yapma sakin ne guzl r iste geldiginde sadece soyle ama tatli dille cicek yerine bir ihtiyacimizi karsilasaydin daha iyi olabilirdi de daha giden gitmis adami uzme

Aslında sen haklısın canım.. Bende açıkcası bir çiceğe o kadar para verilmesini istemem.. ama bunu bir kereliğine mazur gör demek istedim.. içinden gelmiş.. bak ikramiye almış.. ama güzellikle bu konuyu ona anlatabiilrisin.. bir çiçeğe o kadar para vermemesi gerektiğini tatlılıkla normal bir şekilde izah edebilirsin..Ya da illa bir çicek alacak ise tek bi kırmızı gülle bile mutlu olabileceğini söylersin olur biter..

Bana öyle çiçek çikolata gelse çiçeği yer çikolatayı suya koayarım

Şaka bir yana daha uygunları var erkek arkadaşım kalp şeklinde camda güller almıştı çok uygunada almıştı ona da annem kek kalıbı olur bundan demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…