- 23 Eylül 2012
- 2.115
- 1.127
- 373
- Konu Sahibi PammukSeker
-
ay acaba aslan burçlarının karakteristik özelliği mi bu. Benimki de aslan ve ben daha önce de çok uyardım. Uyarmasam, bu ilk olsa bu kadar sert tepki vermezdim ama işte..
Ya ben 350 liralık çiçek neye benziyor diye netten bi bakayım dedim(Hiç 350 liralık çiçek almayınca insan merak ediyor)
350 liralık hiç çiçek yok piyasa da bulamadım.
En son ünlü sitede şunu buldum buda 420 lira
Şimdi bir çiçege baktım, bir de fiyatınaaa kafam karıştıııı
Eki Görüntüle 1757981
Kızlar bu çiçek cansız, bari bunu alsaydı en azından evimde süs ve hatıra olarak kalırdı ömür boyu. Bir de canlı çiçek. Şu an bile solmaya başlamış yavaştanYanında çikolata hediyesi olanlara bak :) Onlardanmış.
Maydanoz bile almaz artık bence :) aramissin madem artık rastlayabilirsiniz bu huylarindan vazgececektir emin ol sen de biriktirdigin paralarınla yada karsiladigin ihtiyaclarinla mutlu olursun. Ama kocam değişti diye şikayet etme sakınSu kkda ilk kez duzgun bir adam duydum onu da digerlerine benzetecekler, o cicek arajmaninin yerini bir demet maydanoz alacak sonunda o olacak yani
Sakın yapma. Saydırdığın herşey yarın sana aynen geri döner.Herkese merhaba kızlar.
Dün de bizim 7. tanışma yıldönümümüzdü. Neyse tam 00:00'da kocam sağolsun elinde minik bir pastayla odaya girip bana sürpriz yaptı. Ve gerçekten bu benim hayatımda yaşadığım en güzel kutlamaydı çünkü 7 yılın sonunda birlikte aynı evde, evimizde ilk kez bir kutlama yapıyorduk. O mumları birlikte üflemek bana en büyük hediyeydi.
Ama eşim sağolsun işleri abartmış.
Şimdi arayıp ağzıma geleni sayacağım ona!!
Aman Allah'ım sonunda beni noktası virgülüne anlayan bir insan. Evet işte anlatmaya çalıştığım şey tam olarak bu. Ben özel günlerimizi kutlamasın bana çiçek almasın demiyorumki. Bana sokaktan 10 tl'lik gül de alsa. Bir not, bir şiir yazarak da kutlasa ben mutlu olurum zaten.sanırım öyle, babam da öyle çünkü, o da aslan ve gösterişe bayılır, hediye vs sözkonusu olunca hiç parayı düşünmez.
eşimle 15 yıldır birlikteyiz eskisine göre yine daha iyi ama hala çok sinirlendiğim zamanlar oluyor.
en son doğum günümde yaptı, ben üç beş liranın hesabını yapmak için market market dolaşırken adam bana 500 liralık hediye aldıkeza yıldönümüzde öyle süpriz yapacağım diye aylık mutfak giderimizin yarısını hesaba bıraktığımız bir mekana götürdü, ben menüdeki en ucuz şeyi arıyorum, o pahalı şarap açtırıyor...
bazı arkadaşlar parası var ki almış jest yapmış diyorlar ama bizim bütçeyi zorlamamak için yaptığımız fedakarlıklar karşısında eşlerimizin yaptığı bu savurganlığa kızmamız, sonradan sıkıntısını bizim çekmemizden kaynaklanıyor. ben neyse ki çiçek olayını bitirdim artık sadece yol üstündeki çiçekçilerden birer demet alıp geliyor, ona da şükür
yok kızlar hiç merak etmeyin ben bu adama 7 yıldır çiçeğe para vermemesi gerektiğini öğretemedim. Hatta ters tepiyor. bundan sonra da öğretemeyeceğim sanırım. Maydanoz alsa sevinecek hale geldim artık.Maydanoz bile almaz artık bence :) aramissin madem artık rastlayabilirsiniz bu huylarindan vazgececektir emin ol sen de biriktirdigin paralarınla yada karsiladigin ihtiyaclarinla mutlu olursun. Ama kocam değişti diye şikayet etme sakın
Paraya çok değer veriyorsun diyor eşim ve buradaki bazı kadınlar. Çok paracı bir insan olsam eşimden pahalı hediyeler isterdim ve pahalı hediyeler alınca sevinirdim değil mi? Ben sadece haklı olarak bir an önce borçlarımızdan kurtulmak istiyorum. Başkalarına borcumuz varken bir çiçeğe o kadar para vermek haksızlık geliyor bana. Ve ben onu bu konuda daha önce de uyarmışken...
Ne bilim kız bana da hiç gelmediO kadar aramışsın diye dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?