Boşanma davası açmak için ölmeyi mi bekliyorsun ? Öyle seviyorum ,ölüyorumlara da bel bağlama ..seven adam sevdiğinin yere düşen saç teline bile kıyamaz ...kaldı ki kocan el kaldirmayacak kadar sevme zahmetine bile girememişSeverek evlendik1 bucuk senelik evliyiz bebegimiz bile var 4 aylik kocam yapmadıgını bırakmadi dovuyo hakaret ediyo salak aptal gerizekali diye ruh hastasi oldugunu dusuniuorum yardim edin bogazimi sıkıyo. En ufak seyde vurup beni sucluyo bagiriyo kapilari yuzume carpiyo hem seni seviyorum diyo iki dakka sonrada bisey olmamis gibi davraniyo ;( aci cekiyorm
Erkek dediğin döver de sever de diyen yaşlı teyzeler var. Ben onlara sinir oluyordum. Kitap olup basılacağını hic tahmin etmemiştim o da oldu.Kadın fake olur olmaz önemli değil şiddet ülkemizin en önemli sorunlarındanmıdır
hergün kadın cinayetleri okuyormuyuz
Kadına şiddeti meşrulaştırmaya çalışan birzihniyet bir ideoloji var mı
Umarım azınlıkta kalıp Birgün yok olup giderler de bizde fake gibi önemsiz meseleler için canımızı sıkarız
;( az once televizyondaki kadina onu ısırırim dedi o kadar zoruma gittiki agladim diyede bogazimi sıktı ;( zoruma gitti dedim hayvan gibi güldü hemde seni seviyorum diyo anlamadim
Bu herif keyiften de sıkıntıdan da boğazını sıkıyo anlaşılan. Ne boğazmış.. Nasıl bir acizliktir bu anlayamıyorum yahu insansın sen insan kendine de yavrusuna da neden yapar ki bunu bir İnsan. Yapman gerekenler yazılmış eee Allah da beyin vermiş kullan onu tozlanmış epey!Yemin ederim fake degilim bu saatte derdimi paylastim sizinle kardeslerim yardimci.olun diye suan canim cok yaniyo az once gine sıktı bigazimi ;(
Şakamısın sen;( az once televizyondaki kadina onu ısırırim dedi o kadar zoruma gittiki agladim diyede bogazimi sıktı ;( zoruma gitti dedim hayvan gibi güldü hemde seni seviyorum diyo anlamadim
Ne güzl söyledin içimdekileri yazdın yemin ederim...bu konunun fake olduğuna çok eminim çünkü dalga geçiyor belli.
ancak fake olmayan ama çocuğum için katlanıyorum,dövüyor ama seviyor da,ona aşığım diyen binlerce kadın var.
bu kadınlara önerim çekin çilenizi oturun hak ettiğiniz hayatı yaşıyorsunuz.sizlere acımıyorum.
keşke o çocukları sizlerin ellerinden alıp anneliği-babalığı sonuna kadar hak eden bir çocuk sesi bir gülüşü için canını vermeye hazır olan kişilere verseler.
Evet ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?