Kocam bana kotu davraniyor ;(

Niye fake olsun ki yok mu boyle seyler cok mu utopik geldi

Konu sahibi darp raporu al bosanma davasi ac koruma talep et tazminat davasi da ac hatta
Bide ruh sagligi yerinde degil de ugrassin dursun

biraz bekleyecek misin bekle bekle keske sizi ihbar etsemde cocugu alsalar sizden... Birde hani cocuk için ayrılmayan zihniyetlere hitafen katiller ,ruhsal sapkınlıkları olanlar ,siddete egilimli insanlar genel anlamda kökenlerine bakıldıgında aile içinde şiddet görmesi aile kavramı olmaması sevgi içinde büyümemesi küçükken yaşadığı travmalar vs.. sebeb oluyo öyle iyi birsey yaptıgınızı zannetmeyin yani agır sonuçlar ile karsılasabilirsiniz.

Boşanma davası açmak için ölmeyi mi bekliyorsun ? Öyle seviyorum ,ölüyorumlara da bel bağlama ..seven adam sevdiğinin yere düşen saç teline bile kıyamaz ...kaldı ki kocan el kaldirmayacak kadar sevme zahmetine bile girememiş

Erkek dediğin döver de sever de diyen yaşlı teyzeler var. Ben onlara sinir oluyordum. Kitap olup basılacağını hic tahmin etmemiştim o da oldu.
Rabbim sonumuzu hayır etsin.

hem de daha 1.5 senelik evliyken ! Allah yardımcın olsun canım. eşinin psikolojik sorunları oldugunu düsünüyorum. benim bir yakınım böyle evlendi, ikizileri oldu adam bir anda bunalıma girdi cocuk olunca. çocukların sesine bile tahammül edemiyormuş, karısına kötü davranıyormus -ki onlar da severek evlendiler. gayet de okumus kültürlü insanlar bunlar. sonra adamı karısı ikna edip doktora götürdü ilaç tedavisine başlamıştı.

eşin evlenmeden önce de böyle sinirli miydi, direkt olmasa da böyle biri olma ihtimalinin sinyallerini almıs mıydın bilmiyorum da, evlilik ve baba olmak bazı erkeklere agır geliyor, evlendikten sonra o hale geldigini düşünerek tüm bunların suclusu olarak eşini görüyor. onun yüzünden özgürlügü kısıtlandı, onun yüzünden baba oldu ve yükü arttı diye düsünüyor, sakinleşince de pişman oluyor. dengesiz ruh hali anlayacagın.

eger su an ayrılacak durumda degilsen mutlaka bir yolunu bulup eşini doktora götür. hatta kendin gidecekmişsin gibi yapabilirsin. benim psikolojim çok bozuldu doktordan randevu aldım kendim için, beni götürür müsün dersin sakin bir anında. birlikte gidersiniz, doktora da izah edersin durumu eşinle de senin için görüşecekmiş gibi onu içeri alır, dinler.

Valla ben gazetelerdeki katledilen kadın kaberlerini okuyunca çok üzülüp korkuyorum. acaba bu kadında kk da derdini anlatıpta genede doğru yolu bulamadı diye. Polise gidin,darp raporu alın,boşanın. Başka çıkar yol yok bence size. Tv deki kadını ısırırım dedi diye ağlıyorsunuz ama kendi kaderinize ağlamıyorsunuz. Halen sevgi kırıntıları var yani sizde. Yakında bir çocuk daha yaparsınız iyice batarsınız. Lütfen silkelenip bir çıkar yol bulun kendinize.

Yemin ederim fake degilim bu saatte derdimi paylastim sizinle kardeslerim yardimci.olun diye suan canim cok yaniyo az once gine sıktı bigazimi ;(
Bu herif keyiften de sıkıntıdan da boğazını sıkıyo anlaşılan. Ne boğazmış.. Nasıl bir acizliktir bu anlayamıyorum yahu insansın sen insan kendine de yavrusuna da neden yapar ki bunu bir İnsan. Yapman gerekenler yazılmış eee Allah da beyin vermiş kullan onu tozlanmış epey!

Gün geçmiyor ki şurada " aksam haberlerine malzeme olmak icin ısrar eden " kadın profili görmeyelim
Çocuğun için katlandığınız sey ya çocuğunuza da zarar verirse
Bunun vebalini verebilecek misiniz ?

Ya bu devirde hala bir erkek pardon erkek musvettesi nasıl el kaldırır bi kadın aklım almıyor !! Devir değişti artık kadınların suklum puklum oturup kocam dır severde döverde mantığının artık değişmesi lazım. Bu yüzden işte ekonomik özgürlüğe sahip olmalı her kadın ki bu hakarete maruz kalmasın. Kapıyı çekip çıkabileceğini anlasın o pislikler.

Şiddet gören , aldatılan , psikolojik şiddet gören kısacası mutsuz bir evliği olan insanlar çocuk için evliği sürdürmeye çalışıyor bence bu çok yanlış.
Mutsuz ,sağlıksız , huzursuz bir ortamda çocuk büyütmek kendi evladınıza kötülük yapmaktır.
İleride sana demez mi keşke boşansa idin beni mutsuz edeceğine.

Bu olaylar sasirtmasin çünku böyle sesimiz çıkmadığı için olacak olmayada devam edecek

bu konunun fake olduğuna çok eminim çünkü dalga geçiyor belli.

ancak fake olmayan ama çocuğum için katlanıyorum,dövüyor ama seviyor da,ona aşığım diyen binlerce kadın var.

bu kadınlara önerim çekin çilenizi oturun hak ettiğiniz hayatı yaşıyorsunuz.sizlere acımıyorum.

keşke o çocukları sizlerin ellerinden alıp anneliği-babalığı sonuna kadar hak eden bir çocuk sesi bir gülüşü için canını vermeye hazır olan kişilere verseler.

Ne güzl söyledin içimdekileri yazdın yemin ederim...

Bide böyle kadınlardan olan erkek çoçuklar büyüyünce normal gördükleri dayağı onlarda atıyorlar karılarına... demek istediğim çok şey varda susayım bari

Biz napalim nasıl yardım edelim? Buraya yazmayı akıl ettiğin gibi polise gitmeyi de akıl ediyorsundur diye düşünüyorum. Ya da boşanmayı...

Kocanın sana insan gibi davranması için akıl istiyorsan burda kimsenin merhemi yok. "1.5 yıllık evliyim, severek evlendim, dayak küfür hakaret yardim edin." Bu ne be. Gel de sinirlenme şimdi. Boğazını sıkıyormus, annene babana git, onlar yoksa polise kadın sığınma evine git yaani buraya yazana kadar gerçekten bisiler yap.

Bosanmiycaksan omur boyu kahrini çekmeye varmisin adam hep bunlari yapsin mi bebeği alip terket. Korkuyon yapamiyon sanirim gidemiyon sen kal o zaman orda

Ya bir kisi de cikip benim kocam beni dovdu, cocugum bunlari daha fazla yasamasin diye bosanicam demiyor yaa..
Boyle giderse cocugun da zarar gorecek. Cocugunun zarar gormesini cok onemsemiyorsan bosanma kardesim ne gerek var. Dayak yiye yiye buyusun o yavrucak..

Bebegin büyüyünce onada sana yaptıklarını yaparsa çocuğun neden zamanında bizi bu işkenceden kurtarmadın anne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…