Kocam bana küstü :(

Erkeğin yedisinde neyse yetmişinde de odur spermleri her daim çocuğun olmasına imkan vardır. Yaşım geçiyor kadınların bahanesidir söyleyin kocanıza... :)))

Ben eski konularınızı falan bilmiyorum , o yüzden sadece bu yazdığınıza verebileceğim cevap ; kandırılamak hoş değil.

Evet baskı da hoş değil , sonuçta çocuk kararı çiftlerin beraber alacağı bir karar .

Ama siz fikrinizi kabul ettirmek yerine , adamı ayakta uyutmayı seçmişsiniz . Bana da yapılsa kendimi aptal yerine konulmuş hissederdim .

Henüz hazır olmadığınızı , bu şekilde hamile kaldığınızda ''psikolojisi iyi bir anne'' olamayacağınızı düşündüğünüzden bahsedin .

İşte böyle biri çocuk yetiştirmemeli o yüzden
Ekstra korunmanız lazım

Eski konunuzdan bahsetmiş olgunlaşmasını bekliyorum demissiniz ama onu yapan adam senelerce olgunlaşmaz gibi.Ayrıca çocuk tek basına alınacak bir karar olmadığına göre istemediğinizi bilsin

Aradım açtı "NE VAR GÖZÜM NEE NEEE NEEEEE" diye bağırdı ya cidden yalan söyledim falan ama haklı olduğumu düşünüyorum bakar mısınız şu hareketlere ya ben de akşam gelcek misin dedim "BİLMİYORUM" dedi kapattı sanki 13 yaşında

Hiç suratıma tel kapatmazdı en nefret ettiği şey surata tel kapatılmasıdır bu sefer çok kızmış sanırım normalde gelir bağırır çağırır sonra yatışırı

Son düzenleme:
Bence şimdi hazırlanın eşinize msj atın beraber bi yerde buluşalım bu konuyu güzelce ciddi ciddi konuşalım diyin.

Buluşup önce sizin onu kandırmanızın doğru olmadığını bunu sonucunu düşünmeden yaptığınızı ve neden çocuk için hazır olmadığınızı uygun ve sakin dil ile anlatın kendi eksikleriniden ve onun yanlışlarından eşit bahsederseniz sorunsuz bi konuşma olabilir

Cok aradin mi esini evlenmek icin? Nerede aradin bir de soyle oralardan bir daha gecmeyecegim tirstim. Gozum ne ya, hapishanede sanki volta atarken tanidiga selam veriyor gibi. Eyvallah gozumm..

Cok aradin mi esini evlenmek icin? Nerede aradin bir de soyle oralardan bir daha gecmeyecegim tirstim. Gozum ne ya, hapishanede sanki volta atarken tanidiga selam veriyor gibi. Eyvallah gozumm..
Sor a ya hep ya gözüm der ya gülüm der o an romantik olmak istiyorsa da çiçeğim der

Senin bi hatan yok ki, çok da arayıp burnunu kaldırma. Hazır değilsen saygı duyması gerekirdi. Benim eşim de çocuk diye diye psikolojimi bozmuştu rüyamda hep kendimi hamile görüyordum. Hiç hamilelik korkusu olmayan ben, ciddi anlamda hamilelikten korkuyorum galiba psikolojik destek alıcam. Tamam çok isterim çocuk ama şimdi değil şartlarım uygun değil dedim anlamadı. Çocuk deyince bacaklarım kaskatı kesiliyor bir iki ayılıp bayıldım sustu şimdilik

Kendisini kötü hissetmesine sebep olmuşsun.
Kendisinde mi bir sorun var diye hemen telaşlanmış.
Bir şekilde özrünüzü dile getirin. Bundan sonra yalan söylemeyeceğinizi ifade edin. inşaallah anlar sizi

Bence yaş gençken bi tane yap 30'una geldiğinde çıtır anne olursun.. ama sadece bi tane..ikinciyi yapmak genelde evlilikleri zora sokuyor burdaki dertlerden anladığım kadarıyla..

Konu sahibi zahmet eder ne gerek var ki kızgın yağ için özür dilemesine senden.

Son düzenleme:
çocuk ıstememenızı anlıyorum esınızın ısrarı da yersız sızın yalan soylemenız de yersız olmus ama mecbur bırakmasaymıs o da kusura bakmasın siz de kendınızı alıstırın esınızden zaman ısteyın tıpıs tıpıs gelcektır o merak etmeyın

Cnm esinin karakteri kesinlikle oturmamis
İstemedigini soyledigin halde oyuncagi elinden alinmis gibi bir tavir sergiliyor suanda
Sen isteyene kadar yapma kesinlikle ben bu tip bir erkegin bakim konusunda en ufak bir faydasi olacagini dusunmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…