- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.137
- 598
- Konu Sahibi persephone__
-
Arkadaşlar dediklerinizde haklısınız ama kocamı tanısanız oturulup düzgünce konuşulup anlayışla karşılayacak biri değilyani dövmez falan ama her dediğini yaptrır bi şekilde hele ki onun gelip özür dilemesi o kadar imkansız ki onun özür dileyeceği bişey ne bileyim yanlışlıkla kafamdan aşağı kızgın yağ dökerse falan özür diler yoksa böyle şeyler asla onun özür dilemesi için yeterli değildir
Cok aradin mi esini evlenmek icin? Nerede aradin bir de soyle oralardan bir daha gecmeyecegim tirstim. Gozum ne ya, hapishanede sanki volta atarken tanidiga selam veriyor gibi. Eyvallah gozumm..Aradım açtı "NE VAR GÖZÜM NEE NEEE NEEEEE" diye bağırdıya cidden yalan söyledim falan ama haklı olduğumu düşünüyorum bakar mısınız şu hareketlere ya ben de akşam gelcek misin dedim "BİLMİYORUM" dedi kapattı sanki 13 yaşında
Sor a ya hep ya gözüm der ya gülüm der o an romantik olmak istiyorsa da çiçeğim derCok aradin mi esini evlenmek icin? Nerede aradin bir de soyle oralardan bir daha gecmeyecegim tirstim. Gozum ne ya, hapishanede sanki volta atarken tanidiga selam veriyor gibi. Eyvallah gozumm..
Arkadaşlar dediklerinizde haklısınız ama kocamı tanısanız oturulup düzgünce konuşulup anlayışla karşılayacak biri değilyani dövmez falan ama her dediğini yaptrır bi şekilde hele ki onun gelip özür dilemesi o kadar imkansız ki onun özür dileyeceği bişey ne bileyim yanlışlıkla kafamdan aşağı kızgın yağ dökerse falan özür diler yoksa böyle şeyler asla onun özür dilemesi için yeterli değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?