Kocam bana küstü :(

naptınız avm de
Gittik istediklerimi aldı watsons'da o kadar kuyruk vardı normalde onu görür görmez çıkarırdı beni ama hiçbişey demedi makyaj malzemesi falan da çok almamdan hoşlanmaz hiçbişey demedi ama hiç konuşmadı yemek yicez mesela "ne yenek istiyosun" dedi ama dövcek gibi. Farketmez sen ne istiyosan dedim "söyle işte delirtme adamı" dedi. Yemek yerken de hiç konuşmadı hep gergin bi şelilde "iyi, tamam, anladık" gibi tek kelime cevaplar. Gece de hiç konuşmaadan uyudu bugün de aynı geçti. Normalde onun patlayıp bağırıp çağırıp sonra yatışması gerekir hbişeyi böyle uzatmaz ama bu sefer böyle oldu ne kadar sürecek bilmiyorum

Trip atıyor işte.
Bir kaç güne normale döner merak etme.

Bence keşke gizlice korunmak yerine ona sabırla anlatsaydın istediklerini.
Eşinin anlayacağı dili en iyi sen bilirsin.

Mesela çok zayıfım hazır değilimden anlamaz bu adam ama hayatım ilgimiz bölünmesin, birbirimize daha çok doyalım
ben sana doyamadan annelik telaşına düşmek istemiyorum diye kekleyebilirsin bence

Ahahab bu cok iyi ya. Cok cin varliklariz biz

Gece uyumadan önce barıştık kızlar ama benim zorlamamla Sanırım çocuk fikrini ertelemiş olduk hiç açmadı çünkü ama bilmiyorum valla akşam puset almış olarak da gelebilir belli olmaz benim kocamın biraz tuhaf huyları vardır

yakında normale döner boşver

erkek bı tek kendı ıstemesıyle olacak sanıyor galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…