- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
Mevzu uzun hikaye
Onemsiz bsy aslında sadece o farklı ben farklı düşünüyoruz
Ama ne olursa olsun denmez insana
Yokya ben söylediği laftayimCanim sakin seyi yapma bak. Ya ben o kadar uzulurken beni birakip yatmaya gittin. Asil odaktan sasarsin. Cogu boyle pasalarin. Uzulme biraz kendine guven adam gibi ozur dilesin oyle affet. Bir sarilmaya tav olma. Her lafi ettirmeyin kendinize bugun bunu diyen yarin agirini der.
Canim ne olursa olsun zaten kimse kimseyi aşağılayamaz ki.Eğitimiz aynı ikimizde üni.
Islerimiz farklı ama 2mizde 4yillik lisans mezunuyuz
Zaten farklı dusundgumz için dediDediği hoş değil de ben mevzuyu merak ettim gerçekten.
Bu aralar bu ıq olayına zaten takığım. Bildiğm bir tip var ne anlatsa ıq su yüksek olan bu konuyu anlar diye başlıyor cümleye.
Insanların ıq konusunda idrak edemediği bir durum var. Bir cok konuda iki tarafın düşüncesi aynı olmayabilir. Ama farklı duşünenin ıq su düşüktür denemez ki. Iq su yuksek2insanlar zaten normal insanlardan farklı düşünüp farklı sorgular olayları. Beyinede söyle bunu
Tam olarak böyle yap, belki kırdığının farkında bile değil. Bazı insanların ıq seviyesi karşısındakinin kırılma eşiğini ölçemeyecek kadar düşük olabiliyor..!Yallah güle güle. Evin hiç bir işini yapma, yan odada kitabını oku, sorarsa iq seviyemi yükseltiyorum evliliğimiz için dersin.
Bu adamlara en güzel cevap onları hiiiiç takmamak, kendi hayatına bakmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?