Kocam bana senin iq seviyen kaç dedi

Ay kocacıgıım Iq seviyem senin aklının anlamaya yetemeyecegi kadar yükseklerde, bu da soru mu simdi deseydiniz. Size laf etmeden önce bi kendisinin seviyesine baktırsın, tabi Iq seviyesi dedigimiz olaydan birkac gram kendisinde mevcutsa..

Aynen bunu söyledi
Zoruma gitti
Genel meselelerden bahsediyorduk haberlere bakarken
Alakasiz bir mevzuya döndü is
En sonunda senin iq seviyen kaç
Nasıl üni.okudun sen dedi ve gitti yattı
Çok sinirim bozuldu

gerçekten kaç :) (şaka yapıyorum tabii ki :) )

bu gerçek bir sorun değil, yani demek istediğim şu.... tabii ki bu bir hakaret ama yine de hani öldüm bittim, ağlayayım sendromu yaşatacak kadar değil... .... gerçekten...

ancak asla taviz vermeyin.. hatasını anlasın... bir daha yapmasın... şimdi alttan alırsanız, 2. yapar...3 . takip eder... ve bir bakmışsınız saygı kalmamış...

sıkmayın canınızı.... sakın... buna alınabilecek çok önlem var...

seninkinden biraz fazla deseydin

Şakası olmaz çok ayıp ama üniversitede eski sevgilim benzer bir şey söylemişti, internette o zamanlar iq testi yapan bir site vardı yabancı bir kaynak ücretliydi de. Bastırdım parayı gittim öğrenci evine yapacağız bunu dedim hodri meydan. İkimiz de yaptık ve çıkan sonuçtan sonra bir daha ağzını açamadı

Ben olsam takmazdim saniyorum, yani bu cumle benim sinirlenecegim turden degil. En fazla iq mun yarisi bile seni sollar gecer falan derdim. 2 gundur konulara yazdigim cevaplarla anladim ki, ben sinirlenmiyorum hicbir seye

Benim kuzenimin eşi kuzenime derdi böyle. Derken kuzenim eşine einstein lakabını taktı. Hani sen her şeyi biliyorsun çok akıllısın diye dalga geçmek manasında. Adam biraz olsun duraklığında "vay einstein aklın ermedi mi" der patlatır kahkahayı. Bir daha da öyle laf söyleyemedi hiç kuzenime. Siz de öyle yapabilirsiniz bu akşam kapıyı hoşgeldin einstein diye açın bence.

Seninle evlenecek seviyedeymiş ne yazık ki... deseydiniz.
başka söze gerek yok

Mevzu nasıl oraya geldi birden bire pat diye mi dedi bunu
Bı destursun önce munasebetsizlik etmiş

Iq mu zorlıcak biri henüz cıkmadı karşıma deseydin. Koca şok.
Arada onu şaşırtacak şeyler yap Iq sunu zorla adamın.. odun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…