Kocam başka kadınlardan mı hoşlanıyor?

ResimdekiHayalet

Bir sen, bir ben, bir de kelek...
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2014
996
825
78
Merhaba arkadaşlar...

Eşim, bana ve çocuklara karşı son derece kaba ve saygısızdır. Evlenmeden önce kadınlara büyük zaafı vardı, evlendikten sonra da ufak tefek girişimleri oldu.

Benimle evlenmeden önce de bana karşı da bu kadar kaba ve saygısız değildi ve daha heyecanlıydı. Evde ki sorunlar büyük ölçüde onun yüzünden çıkar, suratsızın da teki.

Ben de aksine güler yüzlü, daha hareketli, daha sevecen bir yapıdayım. Arkadaşlarım olsun, ailede ki insanlar olsun bana '' Senle insan yaşlanmaz maaşallah'' vs. derler.

Eşim, dışar da her hangi bir bayanla muhattap olurken daha heyecanlı ve kibar, güleryüzlü. Şakalaşarak konuşmalar, takdir etmeler vs.

Mesela bir gün bir arkadaşına odun kırmada yardım ediyor. Eşi geldi ben de deneyim dedi. Eşim de tabi dedi. Kadın odunu kıramadı eşim de '' olsun denemen, başarmaya çalışman bile güzel'' dedi Ben olsam '' Beceriksiz, sen de istek yok vs.'' derdi.

Sosyal biri olsa hani derim ki benle sorunları var ama adam sosyal dışarda ki ilişkileri daha iyi. Ama gel gelelim erkeklere karşı öyle değil hemen kavga çıkarır kaba davranır.

Ben eşimden 10 yaş kadar küçüğüm ve yaşımı göstermem. Bayanlar bile çok güzel olduğumu söylerler. Konuşmaya çalıştığı bayanlara bakıyorum son derece salas ve itici tipler. ( Yanlış anlaşılmasın benden güzel kadınlar da var kadınları yermek babında değil) yalakalık yaptığı kadınlar benden daha iddialı olsa diyeceğim ki. Benden güzel buldu o da değil.

Kadınlık vazifelerimi elimden geldiğince yaparım yıpratma girişimlerine rağmen. Cinsellikte de baskın bir tipim. Elbette dört dörtlük değilimdir mutlaka ama üstüne basa basa söylüyorum o kibar davrandığı tipler elime su dökemez.

Ev de bize kök söktüren, çevresinde sevilmeyen, bana buzdolabı gibi davranan bu adam dışarda ki kadınlara neden bu kadar kibar ve anlayışlı?

valla güzelim seninkisi evlilik rahatlığından oluyor.kocalar evlenince herşey tamam gibi göriyor bundan 2,buçuk hafta önce eşimle bu kıskançlık yüzünden tartıştık iş farklı boyutlara geldi en sonunda annemleri radım ve ayrılacam dedim herkesi topladım kesin kararlıydım ama bizimkini babm aramış kızımı senden ayıracam demesiyle eşimin salya sümük ağlaması bir oldu yolda herkesin içinde...yoldayız bana yalvarıyor gitme öldürürüm vs saçmalıkları aynı ağlamalr..bir daha yapmayacam dedi ve kuran üstüne yemin etti şans verdim şuan artık ben lafımı sakınmıyorum

ama sana ayrıl yada ayrılmak için numara yap diyemem eşinin tepkisi ne olur bilinmez ama sende baskın karakter olmaya çalış..herşeye göz yumma...lafını uslubuyla çekinmeden söyle ve sen dışarıda kibar olunca gerçek halini sakladığını mı düşünüyorsun de bana göre ben eşime neler sayarım onlar nasıl biz bi hata yapsak burnumuzdan gelene kadar çeneleri kapanmıyorsa sende gereğince laf salatası yapmadan lafları konduruver aıcık hak ediyor kocan

Ayran gönüllü de ondan. Bazı erkeklerin mayasında bu var. Kadınlarla flörtleştikçe kendilerini daha değerli görüyorlar. Konuşmayı deneyin ve rahatsız olduğunuzu söyleyin.

Valla bizim ki de aynı. Ben de ayrılmak istediğim de vs. hüngür hüngür ağlar, ben seni çok seviyorum, 32 sene de bir buldum ( O zaman otuzikiydi yaşı) der ama boş... Timsan göz yaşları. Kaç kere konuştum sen abartıyorsun dedi bağırdı çağırdı

Ayran gönüllü de ondan. Bazı erkeklerin mayasında bu var. Kadınlarla flörtleştikçe kendilerini daha değerli görüyorlar. Konuşmayı deneyin ve rahatsız olduğunuzu söyleyin.

Aynen dediğiniz gibi. Konuştum kaç kere evde de böyle davransan çok şey yoluna girer dedim ama yok adam huy edinmiş. Birgün o kadınlarla bunun kafasını bir birine çarpacağım o olacak vardın ondan sonra adım çirkefe çıksın

benim bi arkadaş vardı aynen sizin eşiniz gibi....bayan arkadaşlarına karşı çok kibar vs ama eşiyle pek öyle değildi....arada dertleştiğimiz olurdu eşimi seviyorum ama yapı olarak farklıyız derdi...normalde evine çocuklarına bağlı bi baba ...sonra sonra düzeldiler ama ...tabi kadın bu yönde çaba sarf etti gözle görülür şekilde

Bazı adamlar böyledir. Çift karakterli diyorum ben bunlara. Evinde şeytan, dışarda melek. Belli ki eşinin flörtöz bir yapısı var. Böyle adamlar genelde aldatmaz ama dediğim gibi genelde. Bu eşinin karakterine bağlı ve onu en iyi sen analiz edersin. Biz ne desek boş. Ama bu tavırları düzelir mi dersen hiç sanmıyorum olur cevabım. Belki yaşlanınca.

evet biz abartırız hep öyle olur...
valla ben açık açık dedim senden tiksiniyorum o eski konular geliyor aklıma ama ben kuran üstüne yemin ettim birşey daha olursa ayrılacam herkesin içinde dedim..babamda son şansı verdi kızım beni birdaha ayrılmak istiyorum diye ararsa hiç sormadan alıp götürecem dedi..
bende şuan ara ara sorarım yapıyon mu bişeyler diye yapmıyorum der ve birine yorum yapsa hemen söyler haber verir dedim ister söyle ister söyleme ister ne yaparsan yap son şansın kesin kararlıyım diyip tavrımı koyuyorum burada tvrınızı koymanız önemli ben soğuduğumu belli ettim ve 2.si olmayacağını...artık kuzu gibi ama diyorum huylu huyundan vazğeçmez ve ben yakalarsam ne olursa olsun en ufak demeden tekmeyi basacamd diyorum eşimde hemen vazğeçer diyor bakalım sorun yok gibi inş düzelir sende kesin tavrını kou yada o öyle yaparken hiç bozmadan sende diğerinin eşi ile muhabbete geç bak bakalım hemen gözü senin üstüne çöker

Hııı bir de şu var. O, odun kırma mevzusunda ki bayanla daha sonra onlarda otururken. xxxx sen ne kadar kafa dengisin keşke yakınlarda otursaydın. ama şu suratsız eşinle gelme kız bu adamın neresine baktın valla alınma ama yanında çok sönük ve çirkin dedi. Orda bastım kahkahayı Zavallı kocam kadınlarda etki yaptığını düşünüyor. O kadın da öyle gevşek biri de değildir kocamdan fazla güvenirim o derece.

çok byük bir sıkıntı bu
sindirmek kabullenmek zor
sürekli etrafına kur yapan bir adamdan bahsediyorsun
üstelik sana karşı da saygısız
bu evlilik için niçin bu kadar ısrarlısın
aldatılmayı kabul etmeyecek bir kadın
bunları da kabullenemezki

komşunun tavuğu komşuya kaz gelirmiş

ayrıca ikinci kadının hiçbir zaman daha üstün özelliklere sahip olduğunu görmedim

aldatılan kadınların geneli çok güzel,kariyerli,sempatik,iyi kalpli olur :))

mantıklı açıklamasını bilen varsa bana da söylesin lütfen :)

İnanın ona gösterdiğim çabayı bir başkasına göstersem başında tac ederdi

evet kadının çabası önemli

ben de eşimin arkadaşı ile muhabbete geçsem ben kötü kadın olurum ama kendi ederse abartma olur

evlliği bitrecek kadar büyük sorun göremedim ben aysa

sizde çaba göstermeyin ters etki yapın bundan sonra belli mesafe koyun..günlük ihtiyaçlar hariç hiç ilgi göstermeyin çocuk var mı ve kaç yıl oldu

evet...sana katılıyorum...çok üstüne düşmüş bu hale getirmişte olabilir konu sahibi....

olacağı yokta işte umut dünyası. Ama tabi zamanı gelince gerekli olanakları sağlayınca çekmem tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…