Kocam başka kadınlardan mı hoşlanıyor?

Evlenmeden önce adam kısa bi fragmanını göstermiş aslında.
Bir insan 7 sinde neyse 70 inde de odur.
Huylu huyundan asla vazgeçmez.
Keşke en başından noktayı koysaydınız şuan bu kadar yıpranıyor olmazdınız ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok ya hoşlandığından değildir o, kadınlarla çekinmeden sohbet etmesi öyle bir durum değil, şeytan vesvese vermesin
içiniz rahat olsun

Son düzenleyen: Moderatör:

Gözümle görmedim ama kulağımla duydum ve kabul etmiş sen varsın o eskidendi demişti tek bir falsolu hareketi olmadı evlenene kadar. Olsaydı zaten asla evlenmezdim

Benim çevremde gözlediğim kadarıyla erkeklerin % 80i diğer kadınlara karşı eşine olduğundan daha kibar nazik.

Bir aile dostumuzda sizinkine benzer bir durum söz konusu idi. Elbette bu bir sebep değil sizin de eksiğiniz değil fakat Eşinizin yanında çocuk gibi kalıyor olabilir misiniz?
Belki esiniz daha kadınsı tiplerden hoşlanıyordur? Sizi güzel gene buluyordur ama kadinsi gelmiyorsunuz belki de...

Az önce de gelmiş '' Ben kötü biri değilim aslında kendimi iyi ifade edemiyorum sadece. Mesela seni çok beğeniyorum ama söyleyemiyorum '' diyor

Ben de '' Beni boşaa 2 yabancı olalım o zaman belki söylersin. Çünkü sen nikahında olmayan kadınlara kendini şahane ifade edersin '' dedim ortalık buuuuuuz

seni çantada keklik olarak gördügü için
dışardakilere daha kibar davranıyordur
millet diyecekki ne kadar kibar ne kadar ince
he he oldu siz onu bide konu sahibine sorun

Yaş 31 ama görünüm 21-22 ben de. görünüm itibarı ile de genelde yabancı uyruklu sanarlar. Aramız da yaş farkı normal de 10 ama dışardan bakınca çok daha fazla gözüküyor. Kadınsı tip nasıl bilmiyorum ama, vücut hatları falan çocuksu değil. Aksine kendisi de Tuhaf bir çekimin var, normal dursan bile sexi bir havan var der. Bazen bu sözlerine kızıyorum boş boş otururken bile dışarda falan böyle bakma kimseye der. nasıl baktığımı bile anlamıyorum, farkında değilim.

La havleee... Madem baştan çıkarıcı bir duruşum var sen neden yerinde durmuyorsun diyesim var

Evet canım yaa... Aslında bana da kibar-mış (!)

Başkası bir bardak su verse '' Teşekkür ederim elinize sağlık''

Aynı suyu ben versem çıkan ses gluk gluk gluuuuuuuk ooohh ??? :84:

bence çogu erkek böyle
yani adamlar bizlere gerek görmüyorlar ama
karşıdaki yabancı kırılmasın yanlış anlamasın diye
asena gibi kıvırıp dururlar

bence çogu erkek böyle
yani adamlar bizlere gerek görmüyorlar ama
karşıdaki yabancı kırılmasın yanlış anlamasın diye
asena gibi kıvırıp dururlar

Ama bana da kibar davranır. Ahhh... Nasıl da kaçırdım
Mesela kavga edersek '' Bu mudur yani? Hmm öyle mi? Hakkım da düşüncen bu yanii İyi sağol allah razı olsun''

Eşin seni acımasızca eleştiriyormuş.Merak ettim sen hiç eleştiriyor musun ?
Veya dışarıdaki davranışlarını ikaz ediyor musun ? O kadına ne gereksiz iltifat ettin gibi... Acaba bunu gereksiz kıskançlık olarak mı görüyorsun ?

İkaz da ettim, konuştum da, kavga da ettim ama huylu huyundan vazgeçemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…