- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
-
Merhaba arkadaşlar...
Eşim, bana ve çocuklara karşı son derece kaba ve saygısızdır. Evlenmeden önce kadınlara büyük zaafı vardı, evlendikten sonra da ufak tefek girişimleri oldu.
Benimle evlenmeden önce de bana karşı da bu kadar kaba ve saygısız değildi ve daha heyecanlıydı. Evde ki sorunlar büyük ölçüde onun yüzünden çıkar, suratsızın da teki.
Ben de aksine güler yüzlü, daha hareketli, daha sevecen bir yapıdayım. Arkadaşlarım olsun, ailede ki insanlar olsun bana '' Senle insan yaşlanmaz maaşallah'' vs. derler.
Eşim, dışar da her hangi bir bayanla muhattap olurken daha heyecanlı ve kibar, güleryüzlü. Şakalaşarak konuşmalar, takdir etmeler vs.
Mesela bir gün bir arkadaşına odun kırmada yardım ediyor. Eşi geldi ben de deneyim dedi. Eşim de tabi dedi. Kadın odunu kıramadı eşim de '' olsun denemen, başarmaya çalışman bile güzel'' dediBen olsam '' Beceriksiz, sen de istek yok vs.'' derdi.
Sosyal biri olsa hani derim ki benle sorunları var ama adam sosyal dışarda ki ilişkileri daha iyi. Ama gel gelelim erkeklere karşı öyle değil hemen kavga çıkarır kaba davranır.
Ben eşimden 10 yaş kadar küçüğüm ve yaşımı göstermem. Bayanlar bile çok güzel olduğumu söylerler. Konuşmaya çalıştığı bayanlara bakıyorum son derece salas ve itici tipler. ( Yanlış anlaşılmasın benden güzel kadınlar da var kadınları yermek babında değil) yalakalık yaptığı kadınlar benden daha iddialı olsa diyeceğim ki. Benden güzel buldu o da değil.
Kadınlık vazifelerimi elimden geldiğince yaparım yıpratma girişimlerine rağmen. Cinsellikte de baskın bir tipim. Elbette dört dörtlük değilimdir mutlaka ama üstüne basa basa söylüyorum o kibar davrandığı tipler elime su dökemez.
Ev de bize kök söktüren, çevresinde sevilmeyen, bana buzdolabı gibi davranan bu adam dışarda ki kadınlara neden bu kadar kibar ve anlayışlı?
o odun kırdığı baltayla eşini doğrayasım geldi.
belki de kocan 'evlilik adamı' değildir?
Evlenmeden önce adam kısa bi fragmanını göstermiş aslında.
Bir insan 7 sinde neyse 70 inde de odur.
Huylu huyundan asla vazgeçmez.
Keşke en başından noktayı koysaydınız şuan bu kadar yıpranıyor olmazdınız ..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim çevremde gözlediğim kadarıyla erkeklerin % 80i diğer kadınlara karşı eşine olduğundan daha kibar nazik.
Az önce de gelmiş '' Ben kötü biri değilim aslında kendimi iyi ifade edemiyorum sadece. Mesela seni çok beğeniyorum ama söyleyemiyorum '' diyor
Ben de '' Beni boşaa 2 yabancı olalım o zaman belki söylersin. Çünkü sen nikahında olmayan kadınlara kendini şahane ifade edersin '' dedim ortalık buuuuuuz
Bir aile dostumuzda sizinkine benzer bir durum söz konusu idi. Elbette bu bir sebep değil sizin de eksiğiniz değil fakat Eşinizin yanında çocuk gibi kalıyor olabilir misiniz?
Belki esiniz daha kadınsı tiplerden hoşlanıyordur? Sizi güzel gene buluyordur ama kadinsi gelmiyorsunuz belki de...
seni çantada keklik olarak gördügü için
dışardakilere daha kibar davranıyordur
millet diyecekki ne kadar kibar ne kadar ince
he he oldu siz onu bide konu sahibine sorun
aaa tabi kibardır benim kocamGelip burda konuşsa, ne kadar nezih, ne kadar kültürlü dersiniz.
Evet canım yaa... Aslında bana da kibar-mış (!)bize karşı kesin kibardır
ama sorsan herkese aynı
sana öyle geliyordur
Evet canım yaa... Aslında bana da kibar-mış (!)
Başkası bir bardak su verse '' Teşekkür ederim elinize sağlık''
Aynı suyu ben versem çıkan ses gluk gluk gluuuuuuuk ooohh ??? :84:
bence çogu erkek böyle
yani adamlar bizlere gerek görmüyorlar ama
karşıdaki yabancı kırılmasın yanlış anlamasın diye
asena gibi kıvırıp dururlar
Ama bana da kibar davranır. Ahhh... Nasıl da kaçırdım
Mesela kavga edersek '' Bu mudur yani? Hmm öyle mi? Hakkım da düşüncen bu yanii İyi sağol allah razı olsun''
Eşin seni acımasızca eleştiriyormuş.Merak ettim sen hiç eleştiriyor musun ?
Veya dışarıdaki davranışlarını ikaz ediyor musun ? O kadına ne gereksiz iltifat ettin gibi... Acaba bunu gereksiz kıskançlık olarak mı görüyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?