Kocam başka kadınlardan mı hoşlanıyor?

sen dedigin gibi sen sakrak guzel alimli ve bir de becerikliysen, esin ben bu kadina sahip olduysam diger kadinlar da bana gelir diye dusunuyordur. yani biraz kaldirmissin bi tarafini. indirmek lazim

sen dedigin gibi sen sakrak guzel alimli ve bir de becerikliysen, esin ben bu kadina sahip olduysam diger kadinlar da bana gelir diye dusunuyordur. yani biraz kaldirmissin bi tarafini. indirmek lazim

Evet bu da olabilir. Şaka gibi bir keresin de cinsel beraber olurken, gülmeye başladı afalladım ben de Neden gülüyorsun dedim bana ne dese beğenirsiniz. Senin gibi bir kadın benim ve ona ben sahip oluyorum O an da böyle dondum kaldım. Sanki ben herkesin almak isteyipte alamadığı arabayım ve bu almış biniyor gibi kendimi tuhaf hissettim.

Yorum harika bayıldım tamda düşündüklerim

Söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum.
Böyle kadınlar hep aldatılıyo!!
Nerde biçimsiz sevimsiz dengesiz gözü dışarda kadın varsa hepsi el üstünde tutuluyo
Erkeklerin de hoşuna gidiyo macera

benim arkadaşın eşi de aynı karısına yapmadığı hakaret,şiddet,dış görünüşünü aşağılamalar ev içinde huzurları yok ama gel gör ki başka kadınlarla konuşurken sanırsın çok kibar bir nazik bir nazik ki sormayın o karısına hakaret eden adam gitmiş sanki yerine bir prens gelmiş dışarıda gözü olanlar yapıyor bunu .Ama bazı erkeklerde karısına alışmış artık her nazını çekiyor karısı tabi içerde başka dışarda başka davranıyorlar.

aynen katılıyorumm cevab budur

Dış görünüşüme bir şey demez de, beceriksizmişim gibi davranır ve konuşur. Aynen bizim ki de sarylı soyu oluyor bir an da

benim kocada böyle mikrobun biridir anlıyorum seni...bende kibar sanıp evlenmiştim ama tam kıro çıktı..insanın yaratılışında olacak nezaket sonradan olmuyor...nazik oluyorlar ama canlarının istediği hatunlara karşı maksat onların ilgisini çekmek karşılık görmek..

Son düzenleme:

evet yaa..
Gerçi ben de karşılaşmıştım tersi şekilde. Bir Kazım ağabey dediğim birisi vardı.Eşide o kadar iyi bir kadındı ki anlatamam. 1 çocukları vardı kadıncağız eşi memur olduğu halde kocasından para görmez el işi yaparak geçinirdi.

Birgün ben eşi ile otururken bu da eve uğramış biz de çay içiyorduk eşi sen de 1 bardak iç öyle git dedi. Tv açıktı adam tv bakarken eşi gülerek '' İçine düşeceksin az bak'' dedi ve güldü. Adam da '' Sen de kendine bak biraz sünepe gibisin bak xxxx ( ben) o da çocuk doğurdu ama kendine bakıyor, genç kız gibi daha'' dedi. Nasıl utandım, kadın nasıl üzüldü anlatamam :26: Kendimi suçlu gibi hissettim, kadın desen gözü doldu

Öküz bunlar vallahi öküz

bunlar böyle içerdekiyle dışardakini kıyaslarlar..karısı dünya güzelide olsa erkeğin,yinede çöplüktedir gözü..elalemin karısı kızı gözüne hoş görünür..çünkü evdeki nikahlısından helalinden bıkıyorlar..heyecan istiyorlar heyecanları batasıcalar...kadın geçim derdine düşmüş kendine bakmaya fırsatmı bırakmış..çok düşüncesiz erkekler ...karım üzülürmü onuru kırılırmı diye hiiç düşünmezler..senin derdin sana onun derdi ona..

o odun kırdığı baltayla eşini doğrayasım geldi.

adam aslında evlenmeden önce vermiş sinyali. adamın yapısı bu değişeceğini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…