- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
-
Böyle biriyle neden evlenilir ki?
Rol yapınca anlamıyorsun. Yoksa neden evleneyim ki?
sen dedigin gibi sen sakrak guzel alimli ve bir de becerikliysen, esin ben bu kadina sahip olduysam diger kadinlar da bana gelir diye dusunuyordur. yani biraz kaldirmissin bi tarafini. indirmek lazim
Rol yapmamış ki evlenmeden önce zaafı olduğunu siz söylediniz.
eşiniz kompleksli,kıskanç,doyumsuz biri .sizin ondan daha genç,daha hareketli daha canlı olmanızı hazmedemiyor aslında farkında değil.kendini, başka kadınlara yakınlık göstererek ispatlamaya çalışıyo.zaten bu tiplere sorsan tüm kadınlar onlara hayrandır.onun iltifat ettiği kadınların güzelliği kalitesi hiç önemli değil.bütün kadınların dilinden anladığını falan sanıyo o herkesi etkiler en mükemmel erkek.sizde onunla evlenen dünyadaki en şansli kadınsınız !!!zaten onun gözünde.Birde size ilgi göstermekle niye uğraşsın.ben böyle düşünüyorum.boyle adamlar yıllar içinde karısının özgüvenini de alıp götürürler ve siz farknda olmazsınız o yüzden eşinizin tavrından dolayı kendinizide suçlamayın sakın.yaptıkları onun eksikliğinden kaynaklanıyor çünkü.
komşunun tavuğu komşuya kaz gelirmiş
ayrıca ikinci kadının hiçbir zaman daha üstün özelliklere sahip olduğunu görmedim
aldatılan kadınların geneli çok güzel,kariyerli,sempatik,iyi kalpli olur :))
mantıklı açıklamasını bilen varsa bana da söylesin lütfen :)
eşiniz kompleksli,kıskanç,doyumsuz biri .sizin ondan daha genç,daha hareketli daha canlı olmanızı hazmedemiyor aslında farkında değil.kendini, başka kadınlara yakınlık göstererek ispatlamaya çalışıyo.zaten bu tiplere sorsan tüm kadınlar onlara hayrandır.onun iltifat ettiği kadınların güzelliği kalitesi hiç önemli değil.bütün kadınların dilinden anladığını falan sanıyo o herkesi etkiler en mükemmel erkek.sizde onunla evlenen dünyadaki en şansli kadınsınız !!!zaten onun gözünde.Birde size ilgi göstermekle niye uğraşsın.ben böyle düşünüyorum.boyle adamlar yıllar içinde karısının özgüvenini de alıp götürürler ve siz farknda olmazsınız o yüzden eşinizin tavrından dolayı kendinizide suçlamayın sakın.yaptıkları onun eksikliğinden kaynaklanıyor çünkü.
Dış görünüşüme bir şey demez de, beceriksizmişim gibi davranır ve konuşur. Aynen bizim ki de sarylı soyu oluyor bir an dabenim arkadaşın eşi de aynı karısına yapmadığı hakaret,şiddet,dış görünüşünü aşağılamalar ev içinde huzurları yok ama gel gör ki başka kadınlarla konuşurken sanırsın çok kibar bir nazik bir nazik ki sormayın o karısına hakaret eden adam gitmiş sanki yerine bir prens gelmiş dışarıda gözü olanlar yapıyor bunu .Ama bazı erkeklerde karısına alışmış artık her nazını çekiyor karısı tabi içerde başka dışarda başka davranıyorlar.
Antropoza girmistir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba arkadaşlar...
Eşim, bana ve çocuklara karşı son derece kaba ve saygısızdır. Evlenmeden önce kadınlara büyük zaafı vardı, evlendikten sonra da ufak tefek girişimleri oldu.
Benimle evlenmeden önce de bana karşı da bu kadar kaba ve saygısız değildi ve daha heyecanlıydı. Evde ki sorunlar büyük ölçüde onun yüzünden çıkar, suratsızın da teki.
Ben de aksine güler yüzlü, daha hareketli, daha sevecen bir yapıdayım. Arkadaşlarım olsun, ailede ki insanlar olsun bana '' Senle insan yaşlanmaz maaşallah'' vs. derler.
Eşim, dışar da her hangi bir bayanla muhattap olurken daha heyecanlı ve kibar, güleryüzlü. Şakalaşarak konuşmalar, takdir etmeler vs.
Mesela bir gün bir arkadaşına odun kırmada yardım ediyor. Eşi geldi ben de deneyim dedi. Eşim de tabi dedi. Kadın odunu kıramadı eşim de '' olsun denemen, başarmaya çalışman bile güzel'' dediBen olsam '' Beceriksiz, sen de istek yok vs.'' derdi.
Sosyal biri olsa hani derim ki benle sorunları var ama adam sosyal dışarda ki ilişkileri daha iyi. Ama gel gelelim erkeklere karşı öyle değil hemen kavga çıkarır kaba davranır.
Ben eşimden 10 yaş kadar küçüğüm ve yaşımı göstermem. Bayanlar bile çok güzel olduğumu söylerler. Konuşmaya çalıştığı bayanlara bakıyorum son derece salas ve itici tipler. ( Yanlış anlaşılmasın benden güzel kadınlar da var kadınları yermek babında değil) yalakalık yaptığı kadınlar benden daha iddialı olsa diyeceğim ki. Benden güzel buldu o da değil.
Kadınlık vazifelerimi elimden geldiğince yaparım yıpratma girişimlerine rağmen. Cinsellikte de baskın bir tipim. Elbette dört dörtlük değilimdir mutlaka ama üstüne basa basa söylüyorum o kibar davrandığı tipler elime su dökemez.
Ev de bize kök söktüren, çevresinde sevilmeyen, bana buzdolabı gibi davranan bu adam dışarda ki kadınlara neden bu kadar kibar ve anlayışlı?
benim kocada böyle mikrobun biridir anlıyorum seni...bende kibar sanıp evlenmiştim ama tam kıro çıktı..insanın yaratılışında olacak nezaket sonradan olmuyor...nazik oluyorlar ama canlarının istediği hatunlara karşı maksat onların ilgisini çekmek karşılık görmek..
41 yaşın da giriliyor mu ki? :44:
evet yaa..
Gerçi ben de karşılaşmıştım tersi şekilde. Bir Kazım ağabey dediğim birisi vardı.Eşide o kadar iyi bir kadındı ki anlatamam. 1 çocukları vardı kadıncağız eşi memur olduğu halde kocasından para görmez el işi yaparak geçinirdi.
Birgün ben eşi ile otururken bu da eve uğramış biz de çay içiyorduk eşi sen de 1 bardak iç öyle git dedi. Tv açıktı adam tv bakarken eşi gülerek '' İçine düşeceksin az bak'' dedi ve güldü. Adam da '' Sen de kendine bak biraz sünepe gibisin bak xxxx ( ben) o da çocuk doğurdu ama kendine bakıyor, genç kız gibi daha'' dedi. Nasıl utandım, kadın nasıl üzüldü anlatamam :26: Kendimi suçlu gibi hissettim, kadın desen gözü doldu
Öküz bunlar vallahi öküz
Merhaba arkadaşlar...
Eşim, bana ve çocuklara karşı son derece kaba ve saygısızdır. Evlenmeden önce kadınlara büyük zaafı vardı, evlendikten sonra da ufak tefek girişimleri oldu.
Benimle evlenmeden önce de bana karşı da bu kadar kaba ve saygısız değildi ve daha heyecanlıydı. Evde ki sorunlar büyük ölçüde onun yüzünden çıkar, suratsızın da teki.
Ben de aksine güler yüzlü, daha hareketli, daha sevecen bir yapıdayım. Arkadaşlarım olsun, ailede ki insanlar olsun bana '' Senle insan yaşlanmaz maaşallah'' vs. derler.
Eşim, dışar da her hangi bir bayanla muhattap olurken daha heyecanlı ve kibar, güleryüzlü. Şakalaşarak konuşmalar, takdir etmeler vs.
Mesela bir gün bir arkadaşına odun kırmada yardım ediyor. Eşi geldi ben de deneyim dedi. Eşim de tabi dedi. Kadın odunu kıramadı eşim de '' olsun denemen, başarmaya çalışman bile güzel'' dediBen olsam '' Beceriksiz, sen de istek yok vs.'' derdi.
Sosyal biri olsa hani derim ki benle sorunları var ama adam sosyal dışarda ki ilişkileri daha iyi. Ama gel gelelim erkeklere karşı öyle değil hemen kavga çıkarır kaba davranır.
Ben eşimden 10 yaş kadar küçüğüm ve yaşımı göstermem. Bayanlar bile çok güzel olduğumu söylerler. Konuşmaya çalıştığı bayanlara bakıyorum son derece salas ve itici tipler. ( Yanlış anlaşılmasın benden güzel kadınlar da var kadınları yermek babında değil) yalakalık yaptığı kadınlar benden daha iddialı olsa diyeceğim ki. Benden güzel buldu o da değil.
Kadınlık vazifelerimi elimden geldiğince yaparım yıpratma girişimlerine rağmen. Cinsellikte de baskın bir tipim. Elbette dört dörtlük değilimdir mutlaka ama üstüne basa basa söylüyorum o kibar davrandığı tipler elime su dökemez.
Ev de bize kök söktüren, çevresinde sevilmeyen, bana buzdolabı gibi davranan bu adam dışarda ki kadınlara neden bu kadar kibar ve anlayışlı?
Merhaba arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?