- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
-
sizde çaba göstermeyin ters etki yapın bundan sonra belli mesafe koyun..günlük ihtiyaçlar hariç hiç ilgi göstermeyin çocuk var mı ve kaç yıl oldu
ben de eşimin arkadaşı ile muhabbete geçsem ben kötü kadın olurum ama kendi ederse abartma olur
2 çocuk var 9 sene oldu. İlgilenilmediği zaman daha da canavarlaşıyor ama
evlliği bitrecek kadar büyük sorun göremedim ben aysa
Kusura bakmayin ama evli bir erkek flortoz olamaz, ben kisaca boyle tiplere y.vsak diyorum. Gozume inanilmaz itici geliyorlar, igrenclik .
Evli barkli adamsin, baska kadinlarla mesafeli ve saygili olmalisin kardesim.
Kadinlara zaafi oldugunu bile bile evlenerek bence buyuk bir riske gitrmissiniz.
Bence konusun. Bu ne kardesim, senin y.vsakca davranislarina ben sahit olmak zorunda miyim, sen evli ve cocuk babasi bir adamsin, boyle sirnasikca davranislar sana hic yakismiyor diyin. Kendine ceki duzen ver, evliligin icin caba goster yoksa ben de caba gostermicem artik kusura bakma diyin. Bu adam evliliginiz icin cabalamiyor gibi geldi gozume, size de yazik, niye tek tarafli emek veriyorsunuz?
canım sen iltifat etme sadece dostça muhabbet...o kadarı da abartmışmadem kötü kadın oluyon da neden seni onun yanına götürüyor o zaman ayrıca o zaman eşinin arkadaşlarının karıları da kötü kdın..eşine de bakalım bu erkeklerin karıları mı kötü kadın oluyor senle konuşunca o zaman senin ilggi alanın kötü kadınlar beni yanlış almışsın de bakalım
Kusura bakmayin ama evli bir erkek flortoz olamaz, ben kisaca boyle tiplere y.vsak diyorum. Gozume inanilmaz itici geliyorlar, igrenclik .
Evli barkli adamsin, baska kadinlarla mesafeli ve saygili olmalisin kardesim.
Kadinlara zaafi oldugunu bile bile evlenerek bence buyuk bir riske gitrmissiniz.
Bence konusun. Bu ne kardesim, senin y.vsakca davranislarina ben sahit olmak zorunda miyim, sen evli ve cocuk babasi bir adamsin, boyle sirnasikca davranislar sana hic yakismiyor diyin. Kendine ceki duzen ver, evliligin icin caba goster yoksa ben de caba gostermicem artik kusura bakma diyin. Bu adam evliliginiz icin cabalamiyor gibi geldi gozume, size de yazik, niye tek tarafli emek veriyorsunuz?
neler neler konuşsam da adam yine aynı. Ama çok zaman çıkıyor acısı ondan ve çok bozuluyor. mesela arkadaşları bazen '' oğlum evlat olsan sevilmezsin, yengenin kıymetini bil, onun yerin de olsam yüzüne bile bakmam yaşlandın artık yenge kardeşin gibi duruyor. Sen daha bık bık bık konuşuyosun '' falan diyorlar. adamlar da görüyor cinsliklerini hıı bunu diyenler gözleri ben de olan kişiler değil. Artık onlara da gına getiriyor çünkü
Evlenmeden önce kadınlara büyük zaafı vardı, evlendikten sonra da ufak tefek girişimleri oldu.
hayır canım öyle cevap vermemezlik yapma ama..... mesela çocuklarını al odaya gir kapa kapıyı bak bakalım hemen 1 saate sıkılır yada çocukları uyut al eline pc geç bi odaya o gelene kadar çıkma çağırırsa git e istiyorsa yap geri hemen gel pc ye..gözünün önünden 1-2 saat kaybol hemen aramaya çıksın biraz uzak uzak takıl..herkesin kendi dünyası olsun belli saat daha sonra takibi unutma ama( gizli gizli )
Merhaba arkadaşlar...
Eşim, bana ve çocuklara karşı son derece kaba ve saygısızdır. Evlenmeden önce kadınlara büyük zaafı vardı, evlendikten sonra da ufak tefek girişimleri oldu.
Benimle evlenmeden önce de bana karşı da bu kadar kaba ve saygısız değildi ve daha heyecanlıydı. Evde ki sorunlar büyük ölçüde onun yüzünden çıkar, suratsızın da teki.
Ben de aksine güler yüzlü, daha hareketli, daha sevecen bir yapıdayım. Arkadaşlarım olsun, ailede ki insanlar olsun bana '' Senle insan yaşlanmaz maaşallah'' vs. derler.
Eşim, dışar da her hangi bir bayanla muhattap olurken daha heyecanlı ve kibar, güleryüzlü. Şakalaşarak konuşmalar, takdir etmeler vs.
Mesela bir gün bir arkadaşına odun kırmada yardım ediyor. Eşi geldi ben de deneyim dedi. Eşim de tabi dedi. Kadın odunu kıramadı eşim de '' olsun denemen, başarmaya çalışman bile güzel'' dediBen olsam '' Beceriksiz, sen de istek yok vs.'' derdi.
Sosyal biri olsa hani derim ki benle sorunları var ama adam sosyal dışarda ki ilişkileri daha iyi. Ama gel gelelim erkeklere karşı öyle değil hemen kavga çıkarır kaba davranır.
Ben eşimden 10 yaş kadar küçüğüm ve yaşımı göstermem. Bayanlar bile çok güzel olduğumu söylerler. Konuşmaya çalıştığı bayanlara bakıyorum son derece salas ve itici tipler. ( Yanlış anlaşılmasın benden güzel kadınlar da var kadınları yermek babında değil) yalakalık yaptığı kadınlar benden daha iddialı olsa diyeceğim ki. Benden güzel buldu o da değil.
Kadınlık vazifelerimi elimden geldiğince yaparım yıpratma girişimlerine rağmen. Cinsellikte de baskın bir tipim. Elbette dört dörtlük değilimdir mutlaka ama üstüne basa basa söylüyorum o kibar davrandığı tipler elime su dökemez.
Ev de bize kök söktüren, çevresinde sevilmeyen, bana buzdolabı gibi davranan bu adam dışarda ki kadınlara neden bu kadar kibar ve anlayışlı?
Biz bu tür insanlara elalem iyisi deriz. Benim babamda tipik bir elalem iyisidir. Annemin,benim,kardeşimin yaptığı hiçbir şeyi beğenmez hep bir kulp takar. Ama dışarıdaki insanlar onun için becerikli,güzel,iyi falandır. Bizim fikirlerimiz saçmadır ama dışarıdaki insanlar birer dahidir. Onlara öyle davranır onları över. Biz salak beceriksiz oluruz. Başkasının işine koşturur biz bir şey isteriz kök söktürür. Babam yıllardır böyle ne yapalım bizde onu öyle kabul ettik. Sonuç babamla sohbet edemem planlarımı anlatamam fikir alamam.
bu onun daha çok işine gelir ki. Adam boş bulununca uyuyor ev de. Çocukları uyuturum bir bakarım o da kanepe de uyumuş.
Bir dönem ben bundan uzaklaştım iyice 8-9 ay kadar İstanbul a gittim. ( Anne tarafı o tarafta) Ara da bir geldim 2-3 gün işlerimi halledip geri döndüm. O zaman akıllanmış gibiydi. uçağa bindirirken gözlerinden akan yaşın o defa gerçek olduğunu gördüm. Mesela o dönem sürekli arardı, şarkılar göndermeler, dön ne olur demeler vs. Geldiğim de sarılmalar elimi tutmalarSadece o dönem değişmişti geldim şimdi yanındayız ama yine aynı.
Değişsin diye sürekli evden de gidemem ki
eşiniz kompleksli,kıskanç,doyumsuz biri .sizin ondan daha genç,daha hareketli daha canlı olmanızı hazmedemiyor aslında farkında değil.kendini, başka kadınlara yakınlık göstererek ispatlamaya çalışıyo.zaten bu tiplere sorsan tüm kadınlar onlara hayrandır.onun iltifat ettiği kadınların güzelliği kalitesi hiç önemli değil.bütün kadınların dilinden anladığını falan sanıyo o herkesi etkiler en mükemmel erkek.sizde onunla evlenen dünyadaki en şansli kadınsınız !!!zaten onun gözünde.Birde size ilgi göstermekle niye uğraşsın.ben böyle düşünüyorum.boyle adamlar yıllar içinde karısının özgüvenini de alıp götürürler ve siz farknda olmazsınız o yüzden eşinizin tavrından dolayı kendinizide suçlamayın sakın.yaptıkları onun eksikliğinden kaynaklanıyor çünkü.
güzelim evden gitme bırak kanepede uyusun hiç gitme yanına uyansın ne yaparsa yapsın gir şunu yap şöyle yap deme uyansın yanına gitme diyorum ya gözünün önünde olma başka odada kendin yanlızca kapı kapalı kalsın ve pc olur tlf olur ilgilen ve o seni arayıp sorana kadar gitme çocuklar için odadan çık sonra çocuğunu al tekrar pc tlf başına yanidışarıyla bağlantı kurulacak şeylerin yanına merakındn çatlasın o gelince de kapat pc yada tlf yüzün gülsün işine bak mutfakda falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?