Kocam başka kadınlardan mı hoşlanıyor?

Tipik Türk erkeği sendromu...
Sizinle evlenmeden önce daha kibar bir adammış ama herşey demekki elde edinceye kadarmış.
Ama üzülmeyin her erkek böyle emin olun.Kendi karısı sevgilisi nişanlısı dışında bütün kadınlara ayrı bi zaaf bi kibarlık gösterirler.Bende çevremde hep gördüm bunu ne yazıkki...
Şu saatten sonra bence yapacağınız en doğru hareket ağırlılığınızı koymak..Ezilmeyin o adamın elinin altında lafına cevap verin falan.Susunca bu erkek milleti tepene biniyolar çünkü...Eşiniz düzelmese bile en azından siz içinizdeki öfkeyi atın bi şekilde.Size böyle davranmaya hakkı yok.İyi al gel sen elinin altında bir kadın işini yapsın yemeğini koysun önüne ütünü yapsın çocuğuna baksın sen de kalk dışarda laylaylom takı.Acaba o kakarakikiri yaptığı hatunlar sizin verdiğiniz emeği verebilir mi? Tabiki asla...
Evlenince ayrılması daha zor olur ablamdan biliyorum helede çocuk varsa...O yüzden yinede karar sizin.Ben bu adamla ömrümü çürütemem derseniz de karar sizin hayat sizin...Ama şu da bir gerçek bizim Türk erkekleri eşlerinin değerini dışarıdaki o cilveleştikleri kızlardan darbe alınca anlıyolar

böyle kadınların yanında kasılmalar yapar bazen benim eşimde hiç acımam bozarım ....boza boza bayağı düzeldi ...hiç alttan almam bu tür konularda ...ama genelde çoğu erkekte olan bir durum ...öyle iltifat falan edemez ama yüzü yumuşacık olur evdeki suratsız o değilmiş gibi....ben yanında yokken ediyorsa bilemem ...helede bankada ki kızlara hava atıyor resmen bak benim maaşım bu kadar der gibi....sert bir şekilde hesabı boşaltalım der böyle gayet ciddi...ama içindeki yılışık heran fingirdemeye hazır..ben ordaysam kızlar bişiy diyemiyor ben yoksam belki birlikte fingirdiyolardırçokta umrumda de geç kardeş

ben de eşimin arkadaşı ile muhabbete geçsem ben kötü kadın olurum ama kendi ederse abartma olur

canım sen iltifat etme sadece dostça muhabbet...o kadarı da abartmış madem kötü kadın oluyon da neden seni onun yanına götürüyor o zaman ayrıca o zaman eşinin arkadaşlarının karıları da kötü kdın..eşine de bakalım bu erkeklerin karıları mı kötü kadın oluyor senle konuşunca o zaman senin ilggi alanın kötü kadınlar beni yanlış almışsın de bakalım

Kusura bakmayin ama evli bir erkek flortoz olamaz, ben kisaca boyle tiplere y.vsak diyorum. Gozume inanilmaz itici geliyorlar, igrenclik .

Evli barkli adamsin, baska kadinlarla mesafeli ve saygili olmalisin kardesim.

Kadinlara zaafi oldugunu bile bile evlenerek bence buyuk bir riske gitrmissiniz.

Bence konusun. Bu ne kardesim, senin y.vsakca davranislarina ben sahit olmak zorunda miyim, sen evli ve cocuk babasi bir adamsin, boyle sirnasikca davranislar sana hic yakismiyor diyin. Kendine ceki duzen ver, evliligin icin caba goster yoksa ben de caba gostermicem artik kusura bakma diyin. Bu adam evliliginiz icin cabalamiyor gibi geldi gozume, size de yazik, niye tek tarafli emek veriyorsunuz?

2 çocuk var 9 sene oldu. İlgilenilmediği zaman daha da canavarlaşıyor ama

hayır canım öyle cevap vermemezlik yapma ama..... mesela çocuklarını al odaya gir kapa kapıyı bak bakalım hemen 1 saate sıkılır yada çocukları uyut al eline pc geç bi odaya o gelene kadar çıkma çağırırsa git e istiyorsa yap geri hemen gel pc ye..gözünün önünden 1-2 saat kaybol hemen aramaya çıksın biraz uzak uzak takıl..herkesin kendi dünyası olsun belli saat daha sonra takibi unutma ama( gizli gizli )

evlliği bitrecek kadar büyük sorun göremedim ben aysa

gereksiz her nezaketin altında bir çapkınlık arayışı olduğunu düşünürüm
yani bu insan herkese karşı nazik değil
erkeklere yada eşine karşı kaba
oysa yabancı bayanlara bu nezaket bir beklentinin sonucu gibi
bir bayan olarak
eşimin sürekli fırsat arayışı içinde olmasına
sinir sistemim tahamül edemezdi
bugün değilse yarın
bu kadın değilse başkası
buna akıl dayanmaz

bile bile bu şekilde yaşamak
çekilmez dert gibi geldi bana
ama tabi saygı duyarım
belkide abartıyorum

kesinlikle...tavrını koy

yaaa bı gun erkek arkadaşımın kas yapayım derken goz cıkardıgı var.. Herkesın ıcınde çocukluk arkadaşıma ıltıfat edıyor, seslı bır sekılde bana donup dıyor ki '' Utan utan kadınlık ogren Z.. deden.. '' gülümsemek yok mımık yok

Ben ne yapaydım

neler neler konuşsam da adam yine aynı. Ama çok zaman çıkıyor acısı ondan ve çok bozuluyor. mesela arkadaşları bazen '' oğlum evlat olsan sevilmezsin, yengenin kıymetini bil, onun yerin de olsam yüzüne bile bakmam yaşlandın artık yenge kardeşin gibi duruyor. Sen daha bık bık bık konuşuyosun '' falan diyorlar. adamlar da görüyor cinsliklerini hıı bunu diyenler gözleri ben de olan kişiler değil. Artık onlara da gına getiriyor çünkü

Biz bu tür insanlara elalem iyisi deriz. Benim babamda tipik bir elalem iyisidir. Annemin,benim,kardeşimin yaptığı hiçbir şeyi beğenmez hep bir kulp takar. Ama dışarıdaki insanlar onun için becerikli,güzel,iyi falandır. Bizim fikirlerimiz saçmadır ama dışarıdaki insanlar birer dahidir. Onlara öyle davranır onları över. Biz salak beceriksiz oluruz. Başkasının işine koşturur biz bir şey isteriz kök söktürür. Babam yıllardır böyle ne yapalım bizde onu öyle kabul ettik. Sonuç babamla sohbet edemem planlarımı anlatamam fikir alamam.

kesinlikle haklısınız. Çok sert çıkınca da ağlamalar sızlamalar ama tabi ki inanmam. Ağlayacağına çaba göster daha etkili olur diyorum. kadınlara zaafını duydum ama görmemiştim. Eski de kaldı vs. dedi ve yanımda bir falsosu olmadı beni alana kadar. eğer bir falsosu olsa zaten evlenmezdim.

Dediğiniz gibi tek taraflı yürümüyor.

bence sorununuz fazla ilgi..bırak ne halt yerse yesin günlük ihtiyaç konuşması hariç fazla ilgilenme aman onun başı ağrısın genç yaşta senim ağrıyacağına..sen ilgi ile düzeltebilirmyim diye çab aharcamışssın herşey aynı tas aynı hamam ..sende sal gitsin herkesin belli hayatı olsun muhabbeti uzatma mesela kısa cvp ver ve al eline kulaklık tlf aç müzik dinle git odaya kendinle ilgilen..al arkadaşını ara odadayken ama farklı olacak muhabbet et sonra kapat git biraz dinlen kendinezle başbaşa kalın

bu onun daha çok işine gelir ki. Adam boş bulununca uyuyor ev de. Çocukları uyuturum bir bakarım o da kanepe de uyumuş.

Bir dönem ben bundan uzaklaştım iyice 8-9 ay kadar İstanbul a gittim. ( Anne tarafı o tarafta) Ara da bir geldim 2-3 gün işlerimi halledip geri döndüm. O zaman akıllanmış gibiydi. uçağa bindirirken gözlerinden akan yaşın o defa gerçek olduğunu gördüm. Mesela o dönem sürekli arardı, şarkılar göndermeler, dön ne olur demeler vs. Geldiğim de sarılmalar elimi tutmalar Sadece o dönem değişmişti geldim şimdi yanındayız ama yine aynı.

Değişsin diye sürekli evden de gidemem ki

eşiniz kompleksli,kıskanç,doyumsuz biri .sizin ondan daha genç,daha hareketli daha canlı olmanızı hazmedemiyor aslında farkında değil.kendini, başka kadınlara yakınlık göstererek ispatlamaya çalışıyo.zaten bu tiplere sorsan tüm kadınlar onlara hayrandır.onun iltifat ettiği kadınların güzelliği kalitesi hiç önemli değil.bütün kadınların dilinden anladığını falan sanıyo o herkesi etkiler en mükemmel erkek.sizde onunla evlenen dünyadaki en şansli kadınsınız !!!zaten onun gözünde.Birde size ilgi göstermekle niye uğraşsın.ben böyle düşünüyorum.boyle adamlar yıllar içinde karısının özgüvenini de alıp götürürler ve siz farknda olmazsınız o yüzden eşinizin tavrından dolayı kendinizide suçlamayın sakın.yaptıkları onun eksikliğinden kaynaklanıyor çünkü.

Valla bire bir doğru, çok güzel tarif ettiniz

Aynen ben de sohbet edemiyorum

güzelim evden gitme bırak kanepede uyusun hiç gitme yanına uyansın ne yaparsa yapsın gir şunu yap şöyle yap deme uyansın yanına gitme diyorum ya gözünün önünde olma başka odada kendin yanlızca kapı kapalı kalsın ve pc olur tlf olur ilgilen ve o seni arayıp sorana kadar gitme çocuklar için odadan çık sonra çocuğunu al tekrar pc tlf başına yanidışarıyla bağlantı kurulacak şeylerin yanına merakındn çatlasın o gelince de kapat pc yada tlf yüzün gülsün işine bak mutfakda falan

Aynen böyle özgüvenimi yitiitmeye çalışıyor. Kendi kendimi sorgulatmaya. Çevremde ki insanlardan övgü duyarken bu adam tepkisiz kalınca. Herkesin dediği bir kenara sıyrılıyor ve kendi kendime? neremi değiştirsem? parfümü mü beğenmedi? daha da bakımlı mı olsam? Ses tonum mu iyi değil? yemekler de mi eksiklik var? karakterim de mi sorun var? var da var. düşüne düşüne bir hal oluyorum.

Tamam bu yolu da deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…