Kocam & Bebeğimiz

Merak etme eşin anlik gaflete dusmus,yakında kendini toparlar,kızını öyle çok seferki kiskanmaya bile başlarsin,baba kiz aşkı büyük olur.....

Allahım inşallah öyle olur, bende isterim kocam ve çocuğumu öyle görmek :)

Tabi tabi hiç sevmem diyenler genelde çok seviyor.Toz kondurmaz.Annesine bile atar yapar cocuga nasıl davranıyorsun diye. Hiç üzülme bi doğsun bak gör nasılmış.Sana fırsat bi ömür başına kakarsın.
Görecek zaten, burnundan getirmessem...

Tamam, aynen öyle yapacağım zaten

Doğuracak olan sensin, ama karar veren KV. Hayret bişey, bazen de bu KV'leri anlamıyorum gerçekten

Cok yazik ben olsam kuserdim coookk trip atardim.bende hamileyim 2.nci ve coookkkk bulantim var birde kizim var 21 aylik olacak coookkk zorlaniyorum.7 haftslik hamisim gecermi bu dokuz ayyyyy

Sen ona cinsiyetin erkekten geldigini söyle...Yani bi nevi cinsiyeti kendi belirlemiş bunu öyle söyle...×+y muhabbetini anlat ona belki anlar....

Biliyor, biliyor. .. Ama nedense hamile olduğumu öğrendikten sonra böyle bi değişiverdi ???

Sıkmayın canınızı. Çocuğu sonuçta atacak degilya. Hem gerçekten arkadaşlarında dediği gibi kızlar babaya , babalar kıza daha duskun olurlar . Hamilesin uzme kendini canım
O öküz de üzmesin o zaman. Öküz iştee

Umarım öyle olur. Ben baba-kız ilişkisi nedir bilmiyorum. O yüzden kızım ve babası birbirlerine aşık olsunlar istiyorum, böyle bakan herkes imrensin istiyorum. İnşallah da öyle olur. İnşallah

Daha çok pislik içinde boğulmuş bi zihniyeti vardı 1 sene de ancak bu kadar düzeltebildim. Şimdi bu konu da eğer hayal kırıklığına uğrarsam, yaptığım herşey boşaymış deyip çekileceğim. Ne yapabilirim ki??? Anasından miras bu kafa...

Aynen... Yaptığı saçmalık. Ve bunun farkına varmasını 4 gözle bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…