Ne gerizekalı bi düşünce kusura bakmayın banlanabilirmde ama konunun başında gülümseyerek okuyp sonlarda hala varmı böyle aptal dusunen insanlar dedim yani
Söyleseydin ya ona bu saatten sonra madem sevemezsin onu aldıramam ama senin yaşadığın kafayı aldırabiliriz diye...
Emin ol sonradan bu fikri değişecek ama bu erkek sevdalısı zihniyet bi bitemedi. Sağlıklısını isteyip gelene sevineceğine bunu alenen dillendirmesi hoş olmamış. Sen takılma buna kız annesi olmak en büyük ayrıcalık bizimde kızımız olacak nasipse.
Beyin terk. Böyle insana çocuk verilmez
Aynem bende öyle biliyorum. Yani cinsiyetin erkek-kız olduğu dölün ana rahmine düştüğü gün bellidir.. Bunu sonradan değiştirme şansımız yok...aynen ve bi yerde okudum bebegin cinsiyetini erkegin spermi belirlermis yani oyle biseylr okumustim
Sevmek ne kelime yahu.... Ölür, biter, bayılır bile... Damat kıskançlığına erken başlamış.... Arkadaşımın eşi bütün erkek çocuklarından nefret ediyor kızı yüzünden
Oğlanlar kızının etrafında pervane olunca babalar kaplan kesiliyor.... Ben evlendiğimde 3 ayda 16 kilo verdi babam...Öyle nefret beslemesin de kimseye, böyle imrenilecek bi baba-kız ilişkisi olsun aralarında :)
Biz kadin halimizle bu kadar ana kuzusu bu kadar nazli olamiyoruz yaaNerden naz yapacan?? Hemen KV'ye şikayet eder. KV'de "Çok yüz vermişsindir" der, beni iyice deli ederler.. Benim salak kocam gitsin anasının lafına baksın manyak, manyak, manyak.. Zaten tam bi "ANA KUZUSU" ... Şebekkk
bu çağda bu kafa...kessek kafasız yaşayamaz mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?