Kocam & Bebeğimiz

İnşallah canım. Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin. Ben kocam'a hala bişeyleri alıştıramadım. Bu zihniyet de anasından gelme bence. Çünkü KV'de aynı b*k...

Çocuğunu sever sevmesine de, kocanızın cinsiyetçi olduğunu şimdiye kadar bilmemeniz tuhaf. Zira bu kafa saklanamaz öyle kolay kolay. Yazık diyorum "acaba babası sevecek mi" diye konuşulan o çocuğa.

aynen ve bi yerde okudum bebegin cinsiyetini erkegin spermi belirlermis yani oyle biseylr okumustim
Aynem bende öyle biliyorum. Yani cinsiyetin erkek-kız olduğu dölün ana rahmine düştüğü gün bellidir.. Bunu sonradan değiştirme şansımız yok...

Cevre baskisi. Nedense kiz olunca etrafin tuhaf tepkileri oluyor. Cocuklari yetistiren biziz insan hem cinsine bunu nasil yapar ya. Erkek olunca baslari gogemi eriyormus tovbe yarabbii.. Ilk cocugun kiz olmasi buyuk nimet bence kiymetini bilin.

Buarada kizin olur gonul erkegide arzulat o baska birsey ama bu kadar israrci olmak sevemem demek falan cidden berbat. Allah akil fikir versin.

Sevmek ne kelime yahu.... Ölür, biter, bayılır bile... Damat kıskançlığına erken başlamış.... Arkadaşımın eşi bütün erkek çocuklarından nefret ediyor kızı yüzünden

Öyle nefret beslemesin de kimseye, böyle imrenilecek bi baba-kız ilişkisi olsun aralarında :)

Doğduktan sonra sevebilir sevmesine de hamile karısını üzmeye ne hakkı var bu adamın?

Kocam bana ciddi ciddi o lafı söylese yemişti tokadı. Kız sevemem ne demek nankör.

Benim eşimde hep önce oglumuz olsun diyordu. Ayrimcilik yaptigindan degil gönlü oyle istiyormus kendini böyle savunuyordu. Simdi 5 aylik kızımız var ve "Iyiki kızımız oldu belki erkek olsaydı bu kadar sevmezdim. Kız cocuğu daha bi başka seviliyor baksana her yeri çok güzel çok sevimli... "diyor :)

kız olursa sevemem derken kendınden olacak babalıgından utanmadımı
annesınden kardesınden senden teyzesınden utanmadımı
bu kafa yapısına acayıp sasırıyorum ben

kızınız saglıkla sıhhatle dogsun sız uzulmeyın
kocanıza acıdım nasıl guzel bı sevgıden mahrum edıyor kendını bılseydı boyle konusmazdı

kızınız dogacak buyuyecek kucucuk yuregıyle kocaman sevgı verecek babasına
kızınızın o sevgısı sıze yeter sızın sevgınız ona yeter

cok sukur bebegi olacak saglikli olmasini temenni etmesi lazim..orneklerini yasadim kaynim bosanma asamasina kadar geldi 2 kizi var ve cok seviyor uzulme baba anne kadar heyecanli degildr dogduktan sonra goreceksin...kiz cocugu cok farkli allah herkese nasip etsin

Bizimkilerde bir kizin olursa prenses olursun diyolar. bütün sülalenin hep oglu var. Bende bu ayrimciliktan kafayi bozdum galiba surekli kafama takiliyor ya oglum olursa o zaman ne olacak beni sevmezler mi diyerek sizi anlayabiliyorum

Nerden naz yapacan?? Hemen KV'ye şikayet eder. KV'de "Çok yüz vermişsindir" der, beni iyice deli ederler.. Benim salak kocam gitsin anasının lafına baksın manyak, manyak, manyak.. Zaten tam bi "ANA KUZUSU" ... Şebekkk
Biz kadin halimizle bu kadar ana kuzusu bu kadar nazli olamiyoruz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…