Kocam & Bebeğimiz

bizde aylardir ugrastik esim amaliyat oldu ondan sora oldu doktora sormadik bile cinsiyeti ne zaman belli olur diye bir de benim agrim cok oluyor yeterki saglikli sag salim dogsun istiyoruz.

İnşallah canım. Rabbim sağ salim eline versin. Eşin herşeyin kıymetini bilir merak etme. Bak sizde belli bir uğraştan sonra bebeğinize kavuşmuşsunuz, bizim ki güya TÜRK ADAMI'ymışş mışşş...

Millet'te ayrı bi dert...

KP konuşacak kendisi. Çünkü çook sinirlendi

Aynennn Bence de

Çocuğunu sever sevmesine de, kocanızın cinsiyetçi olduğunu şimdiye kadar bilmemeniz tuhaf. Zira bu kafa saklanamaz öyle kolay kolay. Yazık diyorum "acaba babası sevecek mi" diye konuşulan o çocuğa.
Ya belki çok yerde belli etmiştir de ben mi anlamadım acaba ?

Bir de bana sor sen bunu ?

Ogl

Oğlanlar kızının etrafında pervane olunca babalar kaplan kesiliyor.... Ben evlendiğimde 3 ayda 16 kilo verdi babam...
Yazık yaaa !! Konuşmak lazım aslında eşimle ama KP: "Ben konuşacağım, kimse karışmayacak" dedi. . Bakalım. Allah herşeyin hayırlısını versin. .

Ne güzel yaaa :)

O gitsin ANASINA aşık kalsın. Kendi kızı olacak, hala ANACI olmaya devam etsin. Allah büyük, yukarda, herşeyi görüyor

Bizimkilerde bir kizin olursa prenses olursun diyolar. bütün sülalenin hep oglu var. Bende bu ayrimciliktan kafayi bozdum galiba surekli kafama takiliyor ya oglum olursa o zaman ne olacak beni sevmezler mi diyerek sizi anlayabiliyorum

Ah ahhhh... Ne yapacağız yaaa

Bizimkilerde bir kizin olursa prenses olursun diyolar. bütün sülalenin hep oglu var. Bende bu ayrimciliktan kafayi bozdum galiba surekli kafama takiliyor ya oglum olursa o zaman ne olacak beni sevmezler mi diyerek sizi anlayabiliyorum

Ah ahhhh... Ne yapacağız yaaa

Amin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…