bizde aylardir ugrastik esim amaliyat oldu ondan sora oldu doktora sormadik bile cinsiyeti ne zaman belli olur diye bir de benim agrim cok oluyor yeterki saglikli sag salim dogsun istiyoruz.
Aynen, saçmalıktan da öte...tamam erkekler genelde oglu olsun ister ama kiz olsa sevemem ne demek ya cok sacma bir cumle
Benim ikinci de oğlum olacak bunu duyan artik ucuncuyu yapcan mecbur insallah üçte kizi bulursun diyor. ( daha dogum yapmadan)
Eşim hic bir zaman kiz erkek demedi saglikli olsun dedi.
Ama herkes boyle deyince moralim cok bozuluyor ve ucuncuyu yapmak zorundayim gibi hissetmeye basladim.
O da kız olmazsa napalim yani biz mi belirliyoruz sanki.
KP konuşacak kendisi. Çünkü çook sinirlendiEvet psikolojinizi bozacak siz üzüleceksiniz niye erkek doğurmadım ikinciyi erkek doğurmalıyım zorunluluğu..
Hay allahım çok sinirlendim
Lütfen izin vermeyin bunu yapmasına cahil düşüncelerini kendine şaklasın size yansıtmasın bari
Ciddi ciddi konuşun
Gözü korksun
AynennnBenim babam o kadar istenen bir erkek evlat ki.. bikaç kızdan sonra olmuş.. olmuşta nolmuş.. hayırsız evlat. . Eşine sor bakalım bir tırnağını yaratabilir miymiş? Yada önemli olan erkeğin şeyi mi yoksa evladın hayırlı olması mıymış? Bu şekilde konuşmasının kızınızı ve sizi nasıl üzdüğünden bahsedin. Ve bidaha böyle cahilce bir konuyu gündeme bile getirmesin. Tamam erkekler erkek evlat ister ama kız olsa sevemem ne demek? Sanki 10. Kızınız.. ki öyle bile olsa böyle konuşmaya hakkı yok..
UMARIM YA, UMARIM. .Ya o kizi bir kucagina alsin o seni bile gormez gozu. benim esim bildigin asik bizim kiza.
Dusuncesi hic hos degil esinin ama degisir merak etme.
Kocanız sizi iyi kızdırmışş
Ben daha cinsiyetinibogrenmeden hep kiz kiz diye tutturmustum. benimki de zaten oglansa da soyle soyleye dusurecen seyini derdi.
Onu bende bilemiyorumsevmesine sevecek deli olacak da...
böyle bir baba kız çocuğun nimetlerini hak ediyor mu onu bilemiyorum işte!
Ya belki çok yerde belli etmiştir de ben mi anlamadım acaba ?Çocuğunu sever sevmesine de, kocanızın cinsiyetçi olduğunu şimdiye kadar bilmemeniz tuhaf. Zira bu kafa saklanamaz öyle kolay kolay. Yazık diyorum "acaba babası sevecek mi" diye konuşulan o çocuğa.
Bir de bana sor sen bunu ?Cevre baskisi. Nedense kiz olunca etrafin tuhaf tepkileri oluyor. Cocuklari yetistiren biziz insan hem cinsine bunu nasil yapar ya. Erkek olunca baslari gogemi eriyormus tovbe yarabbii.. Ilk cocugun kiz olmasi buyuk nimet bence kiymetini bilin.
Buarada kizin olur gonul erkegide arzulat o baska birsey ama bu kadar israrci olmak sevemem demek falan cidden berbat. Allah akil fikir versin.
Doğduktan sonra sevebilir sevmesine de hamile karısını üzmeye ne hakkı var bu adamın?
Kocam bana ciddi ciddi o lafı söylese yemişti tokadı. Kız sevemem ne demek nankör.
Yazık yaaa !! Konuşmak lazım aslında eşimle ama KP: "Ben konuşacağım, kimse karışmayacak" dedi. . Bakalım. Allah herşeyin hayırlısını versin. .Ogl
Oğlanlar kızının etrafında pervane olunca babalar kaplan kesiliyor.... Ben evlendiğimde 3 ayda 16 kilo verdi babam...
Benim eşimde hep önce oglumuz olsun diyordu. Ayrimcilik yaptigindan degil gönlü oyle istiyormus kendini böyle savunuyordu. Simdi 5 aylik kızımız var ve "Iyiki kızımız oldu belki erkek olsaydı bu kadar sevmezdim. Kız cocuğu daha bi başka seviliyor baksana her yeri çok güzel çok sevimli... "diyor :)
kız olursa sevemem derken kendınden olacak babalıgından utanmadımı
annesınden kardesınden senden teyzesınden utanmadımı
bu kafa yapısına acayıp sasırıyorum ben
kızınız saglıkla sıhhatle dogsun sız uzulmeyın
kocanıza acıdım nasıl guzel bı sevgıden mahrum edıyor kendını bılseydı boyle konusmazdı
kızınız dogacak buyuyecek kucucuk yuregıyle kocaman sevgı verecek babasına
kızınızın o sevgısı sıze yeter sızın sevgınız ona yeter
Hadi inşallah öyle olur. Ama öyle olması bu lafı onun gözüne gözüne sokmayacağım anlamına gelmez. Burnundan getireceğim...Doğru sevemez tapar , babalar kızlar ına aşırı derecede düşkün oluyorlar .
Bizimkilerde bir kizin olursa prenses olursun diyolar. bütün sülalenin hep oglu var. Bende bu ayrimciliktan kafayi bozdum galiba surekli kafama takiliyor ya oglum olursa o zaman ne olacak beni sevmezler mi diyereksizi anlayabiliyorum
Bizimkilerde bir kizin olursa prenses olursun diyolar. bütün sülalenin hep oglu var. Bende bu ayrimciliktan kafayi bozdum galiba surekli kafama takiliyor ya oglum olursa o zaman ne olacak beni sevmezler mi diyereksizi anlayabiliyorum
Aynenn. Adam kocaman oldu hala "ANNNEEEEE ....." diyor... Mal...Biz kadin halimizle bu kadar ana kuzusu bu kadar nazli olamiyoruz yaa
Amin inşallah canımAllah iyi insanlara denk getirsin,bu lanet devirde kizi erkegi mi kaldi Allah askina..sapik heryerde sapik.
daha dun yayin yasagi geldi bi imam hatip lisesinde 30 erkek cocuga tecavuz edilmis,3 u ogretmen 1de hademe tutuklandi,Allah bin belalarini versin.
Allah kizi da erkegi de korusun,evlatlarimiz Allah`a teslim bize emanet..bi oglum var,kizimda yolda,hep dua ediyorum Allahim evlatlarimin bedenlerini ruhlarini seytan ve seytan kilikli insanlardan koru diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?