Eşine bebeğin cinsiyetini baba belirler baba ne verirse o olur dedin mi? Bende xx kromozomu var, sende xy var. Senden x gelirse xx yani kız, y gelirse xy yani erkek oluyor de. Sonra ters psikoloji yap, hep oğlum olsun istedim, bana erkek evlat veremedin de. Bi aslan evladım diye sevemeyecek miyim de. O seni üzdükçe sen de onu suçla ben de hiç kız istemedim ama artık gizleyemeyeceğim, gidelim yurt dışına aldıralım falan de. Böyle saçma saçma konuş. Asabın bozulması neymiş görsün. O sana acımıyorsa sen de acıma.
Benim eşim bir kızım olsun diye çıldırıyor. Anlamıyorum kız istemeyen erkekleri
Cok sinir bozucu bir durum hala bu mantıktaki insanlari anlamış değilim 3 kızım var üçüncüye hamileyken teyzenin biri cinsiyetini sordu kız dedim aa kocan bisey dermi kızarmı dedi tövbe tövbe degişmez bu kafalarüzülme sen cook sever
O kadar erkek cocuk istiyordu madem yollasaydi o zaman y kromozomlu spermi
İnşallah benim ki de pişman olurÜzülmeyin, geçici bir durum.
Bebeğimin cinsiyeti ilk yüksek ihtimal kız olarak söylendi ve eşim tripten tribe girdi.
Sen istedin ondan öyle oldu, söyleye söyleye kız yaptın vs diye.
Birkaç gün ağladım ve ne kadar saçmaladığını o da sonunda anladı.
Niyeyse her adam öncelikle erkek çocuk düşlüyor, kızmıyorum onlara.
Çünkü bir kadın olarak ben de hep kız çocuk isterim, severim.
Reyonlarda kız bölümlerini gezerim.
Bu sebeple büyütmeyin durumu, elbet geçecek ve çok pişman olacak sözlerine.
Şuan daha 4 aylık oğlumuz var, bir kızımız olsa saçlarını örsek etekler giydirsek hayalleri kurmaya başladı kocam...
Cok yazik ben olsam kuserdim coookk trip atardim.bende hamileyim 2.nci ve coookkkk bulantim var birde kizim var 21 aylik olacak coookkk zorlaniyorum.7 haftslik hamisim gecermi bu dokuz ayyyyy
evet sanki siparisle geliyo tovbe estagfrllah gelde sig goruslu kadina anlatAynem bende öyle biliyorum. Yani cinsiyetin erkek-kız olduğu dölün ana rahmine düştüğü gün bellidir.. Bunu sonradan değiştirme şansımız yok...
eşiniz çok nankör kusura bakmnayınYa kızlar benim anlamadığım bişey var, ve acayip sinirlerim bozuluyor.
Bugün'e kadar biz bebeğimizin cinsiyetini kesin öğrenememiştik, bugün kesinleşti ve bi KIZIMIZ olacakmış :) :) ben açıkcası çok sevindim. Ha kız olduğu için mi? Tabi kii dee hayır... Sağlıklıymış ve herşey yolundaymış. Kalbinin atışı, elleri, ayakları, hele o burnu yok mu, ısırıver ye... Neyse ben bunları düşündükçe mutlu olurken, eşim'e sevinçli haberi vereceğim, söylememle birlikte "Doktor yanlış görmüştür. Erkek'tir o!!" dedi. Bunu söyleyince acayip sinirim bozuldu. Benim eşim "KIZ-ERKEK" ayrımcılığı yapıyor. "Kız olursa, sevemem" diyor. Zoruma gitti iyice.. Acaba bebeğimiz doğduktan sonra değişir mi? Böyle bi durumu yaşayanlar var mı ?
Tabikide getireceksin , hemde katmer katmer .Hadi inşallah öyle olur. Ama öyle olması bu lafı onun gözüne gözüne sokmayacağım anlamına gelmez. Burnundan getireceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?