Kocam & Bebeğimiz

benimde kaynvalidenin erkek olsun takintisi var ilk bebegim kiz ve bu beni uzuyor yani onun oyle konusmasi ben her zaman saglikli olsun insallah diyorum cok sinirlendim bak gene aklima geldi ya
Aynen, insanın aklına geldikçe sinirlenir

Endişeleri yüzünden saçmalıyor ama öyle böyle değil. Acayip saçmalıyor..

Allah iyi insanlara denk getirsin,bu lanet devirde kizi erkegi mi kaldi Allah askina..sapik heryerde sapik.
daha dun yayin yasagi geldi bi imam hatip lisesinde 30 erkek cocuga tecavuz edilmis,3 u ogretmen 1de hademe tutuklandi,Allah bin belalarini versin.
Allah kizi da erkegi de korusun,evlatlarimiz Allah`a teslim bize emanet..bi oglum var,kizimda yolda,hep dua ediyorum Allahim evlatlarimin bedenlerini ruhlarini seytan ve seytan kilikli insanlardan koru diye.

Aynennnn

İçerlemedim zaten, bunda üzülmek veya içerlenmekten önce insan sinirleniyor. Sinirimden kudurdum. Sinirim de gittikçe üzüntüye dönüşüyor

Aynen, inşallah öyledir.

Aynen, bende bu ve buna benzer tavırlarından dolayı bazen "KEŞKE...." diyorum

Maşallah, allahım hiç bozmasın. İnanın imrendim şimdi..

Birde çok severse, artık bana da vermez çünkü sevdi mi de, tam sever..

Aynen öyle...

Allahım inşallah yaaa

Aynenn... Allah yalattırır :)

Eşine bebeğin cinsiyetini baba belirler baba ne verirse o olur dedin mi? Bende xx kromozomu var, sende xy var. Senden x gelirse xx yani kız, y gelirse xy yani erkek oluyor de. Sonra ters psikoloji yap, hep oğlum olsun istedim, bana erkek evlat veremedin de. Bi aslan evladım diye sevemeyecek miyim de. O seni üzdükçe sen de onu suçla ben de hiç kız istemedim ama artık gizleyemeyeceğim, gidelim yurt dışına aldıralım falan de. Böyle saçma saçma konuş. Asabın bozulması neymiş görsün. O sana acımıyorsa sen de acıma.

Cok sinir bozucu bir durum hala bu mantıktaki insanlari anlamış değilim 3 kızım var üçüncüye hamileyken teyzenin biri cinsiyetini sordu kız dedim aa kocan bisey dermi kızarmı dedi tövbe tövbe degişmez bu kafalar üzülme sen cook sever

Üzülmeyin, geçici bir durum.
Bebeğimin cinsiyeti ilk yüksek ihtimal kız olarak söylendi ve eşim tripten tribe girdi.
Sen istedin ondan öyle oldu, söyleye söyleye kız yaptın vs diye.
Birkaç gün ağladım ve ne kadar saçmaladığını o da sonunda anladı.
Niyeyse her adam öncelikle erkek çocuk düşlüyor, kızmıyorum onlara.
Çünkü bir kadın olarak ben de hep kız çocuk isterim, severim.
Reyonlarda kız bölümlerini gezerim.
Bu sebeple büyütmeyin durumu, elbet geçecek ve çok pişman olacak sözlerine.
Şuan daha 4 aylık oğlumuz var, bir kızımız olsa saçlarını örsek etekler giydirsek hayalleri kurmaya başladı kocam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…