Aynen, insanın aklına geldikçe sinirlenirbenimde kaynvalidenin erkek olsun takintisi var ilk bebegim kiz ve bu beni uzuyor yani onun oyle konusmasi ben her zaman saglikli olsun insallah diyorum cok sinirlendim bak gene aklima geldi ya
Endişeleri yüzünden saçmalıyorama öyle böyle değil. Acayip saçmalıyor..
AynennnnYazık günah gercekten esin cok neyse demiyorum bir şey. Baslarsam saymaya kendimi tutamam. Ama merak etme dogduktan sonra en istemeyenler seviyor.
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah.
Bu işin erkegi kızı yok. Vatana millete anaya babaya hayırlı evlatlar olsun yeter.
Benimde sözlum kiz çocuklarini daha sevimli buluyor bende erkek cocuklarini ama sağlıklı olsun der insan basta.
İçerlemedim zaten, bunda üzülmek veya içerlenmekten önce insan sinirleniyor. Sinirimden kudurdum. Sinirim de gittikçe üzüntüye dönüşüyorbir kızım var bir daha asla bebek düşünmüyorum canımın içi nazlı mı nazlı naif mi naif eşimle ayrılma durumu bile var ALLAH KIZIMA SAĞLIK VERSİN bir daha evlat düşünmüyorum hayata bağlayan tek sebep kıkırdıyor büyüyor maşallah sen de sanki fazla içerlememişin bu duruma.
Aynen, inşallah öyledir.Aa delimi ne saglikli eksiksiz kusursuz diye 2 rekat sukur namazi kilsin.insanlar nelerle sinaniyor
Ha sevme kismina gelince olüp biter emin ol.Az dillenincede baslar kimseye vermem kimse sevmesin vs demeye erkekler salak oluyo ya kadin gibi hisli olmuyorlar patavatsizlik yapmistir
Tecrübe etmedim, edeni tanımadım ama umarım düzelir.
Çok çirkin.. Kalmış mı böyle saçma düşünceler.
Başıma gelse diye düşündüm hayal ettim de evlenmeden önce niye anlayamamışım böyle biri olduğunu diye pişman olurdum hissi yaşadım. Ay uyuz oldum.
Senden bile daha çok sever ...bizde kız olduğunu öğrendiğimiz de eşim, doktora iyi bakın kız mi diye sordu ...inanmadi iki dok daha gittik sonra doğdu benden daha çok seviyor banyosunu yaptırır manasını hazırlar yedirir ninni soyler uyutur altını bile değiştirdi benden daha düşkün kıza
33. Haftada mı öğrendin?
Hey Yarabbim biz kız diye yanıp tutuşuyoruz Rabbim vermiş adama bak beğenmiyor birde
belki şaka yapmış takılmıştır.
dogumdan sonra ver kucagına görürüm seviyomu sevmiyomusizde kızdırın onu sevmiyorsan büyünce de karışmasın istediği gibi takılır benim kızın falan deyin
Yani yeter ki çocuğum olsun diyen binlerce insan varken eşinin bu sukursuzlugu... Dicek çok laf var ama boşa israf olur sadece.
Allah hakeden ve hakkıyla bakabilecek tüm herkese nasip etsin inşallah.
Esin evlatsizlıkla sınanmamıs belli.
Sımarıklık bu kesinlikle..
Benin enistemle halamda bebegin cinsiyetini ogrenmeye gittiklerinde enistemin surati asilmis kiz oldu diye. Halamin da baya cani sıkılmsti enisten yuzunden.
Simdi bebek dogdu bebekle yatip bebekle kalkiyo oyle duskun. Cocuk dogduktan sonra degisir merak etme. ilk goz agri olcak kolay mi oyle sevmemek :)
Aynenn... Allah yalattırır :)Eniştem kuzenimin kız olduğunu öğrendiğinde 2 gün yüzüne bakmamış bebeğin. tabi bu 26 sene önce oluyor. ben hatırlıyorum ufaktık kuzenim eniştemin gözlerine bakarak baba dediğinde eniştem ağlardı sevgisinden
Şu an sinir bozucu ve cahiliye devrinden kalma bir düşünce yapısı ama sen üzme kendini. bebeğine odaklan. nasıl olsa tükürdüğünü yalayacak o akılsız kocan
Sevemem ne demek ya
Böyle insanlar baba olmayı hak etmiyo
Size yazık olmuş
Valla helal olsun içimden geceni yazmissinbu çağda bu kafa...kessek kafasız yaşayamaz mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?