Kocam & Bebeğimiz

Haklısınız, elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Eşim şimdi bir kaç yerden ev bakmaya başladı. Bakalım. Hayırlısı inşallah. KP, Bebeğim doğduktan sonra hemen ehliyet sınavına girmemi istedi, ve çalışmak istersem, çalışabileceğimi de söyledi. KV'nin biraz morali bozuldu, ama o kocasından korkar..

Burnundan getireceğim zaten. Beklesin, görsün. .

Bilmiyorum benim herif, tutturdu 'erkek de erkek' diye. Manyakkk...

Aman, inşallah öyledir. İnşallah

ya vallaha bunlara biri anlatsin kv ve kocalara benim kocamin oyle takintisi yok cok sukur saglikli olsun insallahdan yanayiz hep yani bu bir bebek senin evladin sen nasil cinsiyet ayrimi yapabiliyosun bu hakki sana kim verdi kv den gircem gene bak geldiler bana simdi yine hamileyim kusuyordum baya hadi hadi cektigne degsin diyo erkek cok kustururmusda allahim yarabbbiiim

KV'nin kafasından işteee...

Yaaa, inşallah dediğiniz gibi olur

Ama ne yazık ki kafa değiştirme imkanımız yok. Ve bende eşim böyle nankörce düşünmeye devam ettikçe sinirlerimi bozacağım..

Amin inşallah canım ..ama ben lahusa depresyonu geçirdim ki daha tam atlatmış değilim onun da etkisi var çünkü şiddet uyguluyor dum kızıma

Canım benim ya çok geçmiş olsun.. Allahım bir daha size hiç kötü gün göstermesin

Manyak karı. Böyle insanları vurup gebertecen

Temennim doğduğunda fikrinin değişmesi yönünde ama;
Benim etrafımda erkek çocuk isteyip kızı olan 2. 3. çocuk belki erkek olur umuduyla 40 takla atan yığınla adam var. Ülkenin Güneydoğu'sundayim bu arada.
Evet belki kızına yapacak,aşık olacak bidi bidi... Fakat içindeki korkunç erkek çocuk özlemi hiç geçmeyecek. Siz belki yurtdışında yaşıyorsunuz eşiniz vizyonu geniştir diyeceğim ama yok sanmıyorum. Elimizdeki malzeme bu,bir kısım erkek bu zihniyette. Avrupa'nin göbeği de olsa nato kafa nato mermer..
Burada bi konu vardı yurtdışında yasayan konu sahibi ve görümcesi kına tepsisi için kavga ediyordu yıllardır.
Esiniz muhtemelen bir süre sonra 2. çocuk isteyecek sırf erkek olsun diye..
Neyse işte baktınız olmuyor Kıbrıs'a gidin donasyon secimi yaptirin. Tövbe tövbe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…