Amin inşallah canım ..ama ben lahusa depresyonu geçirdim ki daha tam atlatmış değilim onun da etkisi var çünkü şiddet uyguluyor dum kızımaMaşallah, allahım hiç bozmasın. İnanın imrendim şimdi..
evet sanki siparisle geliyo tovbe estagfrllah gelde sig goruslu kadina anlat
daha 19 yaşında 31 yaşındaki bir adamla üvey anne yüzünden görücü usulü evlendin .yurt dışına gelin gittin . Eşini seviyor ve kv ile yaşıyorsun . Eşin çok ana kuzusu ve sizin bebeğiniz olacak ... Ve eşin kız bebek sevmiyorum dedi . Ek olarak ilerde bir şey olsa tr ye baba evine dönemezsin çünkü üvey kişisi seni istemiyor . ve lise mezunusun . Senin ile ilgili bildiklerim bunlar ...
Şimdi yorumuma gelirsek . Eşin var ya kızına tapar tapar. Erkekler böyle erkek çocuk ister ama kızları olunca ona bağlanırlar ( içinde biraz vicdan merhamet ve sevgi olan erkekler ) o yüzden bebek konusunda için rahat etsin bence ... Kv nin özünde iyi birisi olduğundan bahsetmişsin ama yine de ayrı eve çıkmak için şansını zorla . Bence üniversite okumak içinde şansını zorla çünkü buradan bakınca vasıfsızsın ve tek hayat güvencen eşin . bu senin elini ayağını bağlar . Kocanı kendine bağla ne olur ne olmaz diye ...
Bende buradan bakınca işgüzar durabilirim ama yaşıtız ve k.b senin yerinde olmak istemezdimO yüzden şartları iyileştirmeye bak
Burnundan getireceğim zaten. Beklesin, görsün. .Kızlar babalarına, babalar kızlarına aşık oluyolar bi kere. Benim de kızım olacak çevremde ne kadar çocuk sahibi varsa biz çok kız istedik olmadı derken bana imrenerek bakıyolar. Kocam da kız istiyodu, kayınvalidem kız olduğunu duyunca çığlık attı sevinçten hepsini geçtim yılların maçosu babam da erkek çocuğu boşmuş ne varsa kızlarda var diyo artık. Kocanı da takma kafana hatta mümkünse öyle derken videoya çek sonra kızına aşık olunca videoyu izletirsin
Bir daha çocugum olsa kızım olsun isterim.ü
Babasına resmen aşık ve babası da ona.
Dünyayı yıkar tırnagına zeval gelse.
Eşin gerçekten çok saçmalamış.
Bu nasıl bir tepkidir böyle.
Nedir bu erkek evlat bagımlılığı.
Merak etmeyin hele bi sağlıkla doğsun kızınız bir babalığı tatsın ozmaan değişir. Erkekte özenci olabilir bian öyle tepki vermiştir.
Hepimizin kız erkek farketmez desekte illa gönlümüzden geçen kız erkek oluyor.
Ama rabbim ne verirse ona aşık oluyoruz.
Geçici bir söylemdir eşinizin ki.
Benimkide oyleydi ama simdi dogdu ve dunyasi o oldu
kizlar babalarina cook duskun olurlar ve babalarda kizlarina inanin buna dogunca degisecektir
eşiniz çok nankör kusura bakmnayın
evladın kızı erkeği mi olur
Allah cocugunuza bir hastalık kalıcı hasar verırse kızı erkeği görür
( allah korusun)
biz isytetıp de bulamıyoruz adam kız olursa sevemem diyor, lükse bak ya.
veran Allahtır , hiç mi merhameti yok.
biz Rabbim bize evlat versin diye yanıp tutuşuyoruz, ne sıkıntılar çekiyoruz. NANKÖR
geneli oyledir canim aslinda ama sen pek umutlu degilsin gibi tabi esini en iyi sen tanirsinBende öyle UMUYORUM..
Ben de oğlum olsun istiyordum. Bir sebebi de yoktu. Eşimle haftalarca soğuk savaş yaşadık o kız istiyordu. Kızım olacakmış meğerse. Hatta bir karikatür var kadın kocasına "adam olup da bi y kromozomu veremedin" diye. Eşime onu gösterip makara yapıyordum.
Ama sevinmedim mi, çok sevindim. Kızım olacak benim, benim olması bile çok çılgınca geliyor.
Eşim şimdi ikinci de erkek olsun hepsini tadalım diyor, kızıyorum. 4 tane kızım olsun istiyorum
Böyle söylemlerin büyütülecek tarafı yok
Sıkma canını.
Paşa paşa sevecek.
Tabikide getireceksin , hemde katmer katmer .
Sana hayırlı doğum inşallah canım benim
Ama ne yazık ki kafa değiştirme imkanımız yok. Ve bende eşim böyle nankörce düşünmeye devam ettikçe sinirlerimi bozacağım..Her erkek oğlu olsun ister diye birşey yok.. babam kızı olsun diye dua edermiş.. Eşim kızımız var bi tane daha kız olsa ne güzel diye hayal kuruyor..
ortada bebek yokken hayal edilir vs ama artık belli kız olacakken bence abuk subuk konuşmaya girer bundan sonrası.. dogunca fikri değişmeyecek hala erkek çocuğu üstün gören bir zihniyeti olacak sadece evladını sevecek.. keşke kafası da değişse de..
Amin inşallah canım ..ama ben lahusa depresyonu geçirdim ki daha tam atlatmış değilim onun da etkisi var çünkü şiddet uyguluyor dum kızıma
ya vallaha bunlara biri anlatsin kv ve kocalara benim kocamin oyle takintisi yok cok sukur saglikli olsun insallahdan yanayiz hep yani bu bir bebek senin evladin sen nasil cinsiyet ayrimi yapabiliyosun bu hakki sana kim verdi kv den gircem gene bak geldiler bana simdi yine hamileyim kusuyordum baya hadi hadi cektigne degsin diyo erkek cok kustururmusda allahim yarabbbiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?