geneli oyledir canim aslinda ama sen pek umutlu degilsin gibi tabi esini en iyi sen tanirsin
aa uzulme canim ya kafana takma rahat bir gebelik gecirmeye odaklan bosver onu bunu ozel degilse birsey sorcam evlenmeden oncede mi boyleydi acimasizdi yaniEşimin merhameti, acıması çoktur. Bir yandan 'değişir' diyorum, ama bir yandan da 'milletin lafına böyle aldanıp da çocuğunun yüzüne bakmaz mı ki' diyorum.. ?
Benim eşim ayrımcı değildir ama birazcık da erkek olsun istekligi var tabiki ilk hamileligimde ultrason kağıdını aldı ve oğlumun vesikalık fotoğrafı dedi daha 4 haftalıktı o zaman :)) sonra cinsiyetini öğrendik ve kız dediler eşim hastaneye her gittiğim de yine mi kız dediler dedi ve doğuma giderken bile herseyi bütün kıyafetlerini erkeğinde giyebiliceği şekilde aldı belki erkek doğar diye :))) ama tabiki kızımız oldu onu ilk gördüğü andan beri sanki hep hayatımda varmış gibi diyor servetim bu bana verilen nimet diyor asla evlendirmem seni bırakmam diyor kızım şimdi 3 yaşında babasının kucağında uyuyor hep öpüp öpüp duruyor babacım koynuna geldim diyor ve daha dün gece yine girdi adamın koynuna yüzünü sevip hayatımda tek varsın başka kimse yok dedi gülmekten yarıldım dedim sen nerden biliyosun bu lafları oda gülüyor bıcırık benim kocam diyo yanına yaklastırmıyo sarılsak oda hemen atlıyo baya baya aşk yaşıyorlar :)) merak etme bi doğsunda o zaman görsün kızmı daha tatlı erkek mi :))) şunu da atlamiyim ikinci bebegime hamileyim şuan daha çok yeni ve eşim diyor ki bu da kız olursa ben 3 kadınla nasıl baş edicem sizin kıskançlıklarınızla ama şaka bir yana eğer bu erkek olursa kizım kadar sevebilirmiyim bilmiyorum dedi bende seversin merak etme dedim :)))Ya kızlar benim anlamadığım bişey var, ve acayip sinirlerim bozuluyor.
Bugün'e kadar biz bebeğimizin cinsiyetini kesin öğrenememiştik, bugün kesinleşti ve bi KIZIMIZ olacakmış :) :) ben açıkcası çok sevindim. Ha kız olduğu için mi? Tabi kii dee hayır... Sağlıklıymış ve herşey yolundaymış. Kalbinin atışı, elleri, ayakları, hele o burnu yok mu, ısırıver ye... Neyse ben bunları düşündükçe mutlu olurken, eşim'e sevinçli haberi vereceğim, söylememle birlikte "Doktor yanlış görmüştür. Erkek'tir o!!" dedi. Bunu söyleyince acayip sinirim bozuldu. Benim eşim "KIZ-ERKEK" ayrımcılığı yapıyor. "Kız olursa, sevemem" diyor. Zoruma gitti iyice.. Acaba bebeğimiz doğduktan sonra değişir mi? Böyle bi durumu yaşayanlar var mı ?
Eşimin merhameti, acıması çoktur. Bir yandan 'değişir' diyorum, ama bir yandan da 'milletin lafına böyle aldanıp da çocuğunun yüzüne bakmaz mı ki' diyorum.. ?
ne guzel yazmisin canim bende cok istiyodum bebek ve her adet gecikmede iste hamileyim diyodum hatta o sira ablamda gecikmisti oda supheleniyodu ve onun suphesi dogru cikti benimki gene yanlis ve hic sevinemedim onun hamile olmasina resmen kendimi cok tuhaf hissettim ve 4 ay sonrada ben hamile kaldm rabbim her isteyene nasip etsin insaahAynı zamanlarda hamilelik dusuncemizin olduğu bir arkadaşım var. 2 sene falan önce. Ben 1.5 sene sonra hamile kalabildim ama maalesef arkadasim henuz hamile degil.. Her gece dua ediyorum tüm hamile kalmak isteyenlere. Arkadaşımla görüşeceğim zaman özellikle geniş şeyler giyiyorum ki karnım dikkat çekmesin. Olurda üzülür görürse diye. Hatta esimede söyledim bu konu çok acilmasin muhabbetlerde. Cunku uzulur insan kendisi icin cok yasadim bunu.. Eşiniz tabi böyle şeyler yasamadigindan bu sımarıklıgını ona veriyorum.. Verende Allah, alanda. Neye guveniyor acaba esin?
ya bisey sorabilirmiyim yeni uyeyim nerdeyse hani yorumun altinda ne kadarlik hamile oldugun yaziyor ya onu nasil yapiyorsunAynı zamanlarda hamilelik dusuncemizin olduğu bir arkadaşım var. 2 sene falan önce. Ben 1.5 sene sonra hamile kalabildim ama maalesef arkadasim henuz hamile degil.. Her gece dua ediyorum tüm hamile kalmak isteyenlere. Arkadaşımla görüşeceğim zaman özellikle geniş şeyler giyiyorum ki karnım dikkat çekmesin. Olurda üzülür görürse diye. Hatta esimede söyledim bu konu çok acilmasin muhabbetlerde. Cunku uzulur insan kendisi icin cok yasadim bunu.. Eşiniz tabi böyle şeyler yasamadigindan bu sımarıklıgını ona veriyorum.. Verende Allah, alanda. Neye guveniyor acaba esin?
Ben kaç kişinin hamilelik haberini aldıkça onlar için sevindim ama kendim eşime belli etmeden ağladım,üzüldüm... Ilk zamanlar regl gunumden önce test yapardım ama son zamanlarda yemin etmiştim o negatif testleri gördükten sonra ki 10 gün geçmeden test yapmiycam diye. Hakkaten 10 gun gecti oyle ogrendim cunku bir negatif testi daha görmek istemiyordum. Suanda bu şekilde gebelik bekleyen cok arkadasim var cevremde. Sirf uzulmesinler diye whatsappima falan bile gebelikle ilgili bisey yazmıyorum. Cunku insan o kadar hassas olabiliyorki. Herkes cok kolay atlatamiyor bu dönemleri... He Allah izin verirse dogurunca zaten gorcekler cocugu saklayamam sonucta orasi ayri ama elimden geldigince uzulmemeleri için biseyler yapmaya çalışıyorum onlara belli etmeden.ne guzel yazmisin canim bende cok istiyodum bebek ve her adet gecikmede iste hamileyim diyodum hatta o sira ablamda gecikmisti oda supheleniyodu ve onun suphesi dogru cikti benimki gene yanlis ve hic sevinemedim onun hamile olmasina resmen kendimi cok tuhaf hissettim ve 4 ay sonrada ben hamile kaldm rabbim her isteyene nasip etsin insaah
Profil ayarlarından :)ya bisey sorabilirmiyim yeni uyeyim nerdeyse hani yorumun altinda ne kadarlik hamile oldugun yaziyor ya onu nasil yapiyorsun
bende suan oyleyim ballandira ballandira hamileyim soyleym aseriym falan diyemiyorum allahim herkese nasip etsinBen kaç kişinin hamilelik haberini aldıkça onlar için sevindim ama kendim eşime belli etmeden ağladım,üzüldüm... Ilk zamanlar regl gunumden önce test yapardım ama son zamanlarda yemin etmiştim o negatif testleri gördükten sonra ki 10 gün geçmeden test yapmiycam diye. Hakkaten 10 gun gecti oyle ogrendim cunku bir negatif testi daha görmek istemiyordum. Suanda bu şekilde gebelik bekleyen cok arkadasim var cevremde. Sirf uzulmesinler diye whatsappima falan bile gebelikle ilgili bisey yazmıyorum. Cunku insan o kadar hassas olabiliyorki. Herkes cok kolay atlatamiyor bu dönemleri... He Allah izin verirse dogurunca zaten gorcekler cocugu saklayamam sonucta orasi ayri ama elimden geldigince uzulmemeleri için biseyler yapmaya çalışıyorum onlara belli etmeden.
sagolcanimProfil ayarlarından :)
yazdıklarını takdir ettim canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.bende bir buçuk yıl oldu istiyorum ama olmadı henüz hatta bu ay 6 gün gecikmeyle adet oldum o kadar çok umutlanmıştım ki...Ben kaç kişinin hamilelik haberini aldıkça onlar için sevindim ama kendim eşime belli etmeden ağladım,üzüldüm... Ilk zamanlar regl gunumden önce test yapardım ama son zamanlarda yemin etmiştim o negatif testleri gördükten sonra ki 10 gün geçmeden test yapmiycam diye. Hakkaten 10 gun gecti oyle ogrendim cunku bir negatif testi daha görmek istemiyordum. Suanda bu şekilde gebelik bekleyen cok arkadasim var cevremde. Sirf uzulmesinler diye whatsappima falan bile gebelikle ilgili bisey yazmıyorum. Cunku insan o kadar hassas olabiliyorki. Herkes cok kolay atlatamiyor bu dönemleri... He Allah izin verirse dogurunca zaten gorcekler cocugu saklayamam sonucta orasi ayri ama elimden geldigince uzulmemeleri için biseyler yapmaya çalışıyorum onlara belli etmeden.
yapamadimProfil ayarlarından :)
o sevmesede kız çocukları babaya düşkün olur annemle çok iyi anlaşırdık arkadaş gibi ama babam farklıydı hep içimde.ama doya doya sarılamadım bile çünkü aynı hisler besleyemedik birbirimize karşıYa kızlar benim anlamadığım bişey var, ve acayip sinirlerim bozuluyor.
Bugün'e kadar biz bebeğimizin cinsiyetini kesin öğrenememiştik, bugün kesinleşti ve bi KIZIMIZ olacakmış :) :) ben açıkcası çok sevindim. Ha kız olduğu için mi? Tabi kii dee hayır... Sağlıklıymış ve herşey yolundaymış. Kalbinin atışı, elleri, ayakları, hele o burnu yok mu, ısırıver ye... Neyse ben bunları düşündükçe mutlu olurken, eşim'e sevinçli haberi vereceğim, söylememle birlikte "Doktor yanlış görmüştür. Erkek'tir o!!" dedi. Bunu söyleyince acayip sinirim bozuldu. Benim eşim "KIZ-ERKEK" ayrımcılığı yapıyor. "Kız olursa, sevemem" diyor. Zoruma gitti iyice.. Acaba bebeğimiz doğduktan sonra değişir mi? Böyle bi durumu yaşayanlar var mı ?
bi konunda cocugun var oldug yaziyor canim ikincimi olmuyor rabbim nasip eder insallahyazdıklarını takdir ettim canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.bende bir buçuk yıl oldu istiyorum ama olmadı henüz hatta bu ay 6 gün gecikmeyle adet oldum o kadar çok umutlanmıştım ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?