Kocam & Bebeğimiz

Kim sinir olmaz ki !!??

Amin inşallah inşallah :*

kaşık bulmuş zilisini arar, kız olacak pipilisini arar hesabı,çok büyük konuşmuş.kız evlat hediye erkek çocuk nimettir.nimetten öbür tarafta zorlu bir sual olunur.

Kıymet bilmiyor herif kaç yıl isteyip de hasret kalanlar var

Hayata 1-0 yenik başlayacak bir kiz getiriyorsunuz dunyaya
Bugune kadar farkinda degil miydiniz boyle bir adamla evli oldugunuzun?
Yüzü yeni ortaya çıktı. Önceleri "Evladımız olsun. Sağlıklı olsun" diyordu. Hamile olduğumu söyledikten sonra "Erkek olsun, erkek olsun" demeye başladı.

Hic uzulme, takilip kendini yorma o bir gulumsesin yuzune canini verecek kizi icin utanacak bu soylediklerinden, sen kendini minnak kizini dusun rahat ol, saglikla, huzurla alirsin kucagina dilerim
Amin. İnşallah dediğiniz gibi olur. İnşallah ya

allah kocana akil fikir versin

Ayy tabiki hayırlısı ama benim esimde kız diye diye can vericek daha minigiz cinsiyet ogrenmeye var daha ama hayırlı sağlıklı olsun tabi ama kız evlat bambaşka tabiki hayırlısı ama üzülme eşin bebeği görünce emin ol çok sever cinsiyet ne fark eder bebek işte

Yüzü yeni ortaya çıktı. Önceleri "Evladımız olsun. Sağlıklı olsun" diyordu. Hamile olduğumu söyledikten sonra "Erkek olsun, erkek olsun" demeye başladı.

Hayir demek istedigim, bu zihniyetteki bir adam hic mi belli etmez kendini.
Her seyi normal de bir bu konuda mi anormal? hic sanmiyorum.
Bu zihniyetteki adamlar her konuda kadini 2. sinif insan olarak gorurler zaten. kendileri ustun irk, kadinlar meta...

İnşallah benim kafasız eşim de öyle der
Der diyecek o anki şaşkınlıkla bu şekilde demiş olduğuna inanmak istiyorum
Kızlar babaya çok düşkün olur babalar kızlarına
KIzım otorite baba olmasına rağmen aşıktır babasına, eşim de kızım derken içi titrer ki sevgisini belli edemeyen bi adamdır eşim
Ve şu ayrıntıyı da söylemek isterim ki eşim ben hamileyken önemli olan sağlıklı olması tabii ama oğlum olsun isterim derdi cinsiyetini öğrenene kadar
Üzme nolur kendini hamile halinle herşey yoluna girer inşallah eşin de yaptığı saçmalığın en kısa zamanda farkına varır

İnşallah benim kafasız eşim de öyle der
Der diyecek o anki şaşkınlıkla bu şekilde demiş olduğuna inanmak istiyorum
Kızlar babaya çok düşkün olur babalar kızlarına
KIzım otorite baba olmasına rağmen aşıktır babasına, eşim de kızım derken içi titrer ki sevgisini belli edemeyen bi adamdır eşim
Ve şu ayrıntıyı da söylemek isterim ki eşim ben hamileyken önemli olan sağlıklı olması tabii ama oğlum olsun isterim derdi cinsiyetini öğrenene kadar
Üzme nolur kendini hamile halinle herşey yoluna girer inşallah eşin de yaptığı saçmalığın en kısa zamanda farkına varır

Sinir koca. boşver sen onu hamileliğinin tadını çıkar. Allah nasip etmiş evlat vermiş şükredeceğine konuşuyo. biz aylardır uğraşıyoruz nasip olmuyo.
bizde aylardir ugrastik esim amaliyat oldu ondan sora oldu doktora sormadik bile cinsiyeti ne zaman belli olur diye bir de benim agrim cok oluyor yeterki saglikli sag salim dogsun istiyoruz.

Hayret bişey ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…