Sıkmayın canınızı. Çocuğu sonuçta atacak degilya. Hem gerçekten arkadaşlarında dediği gibi kızlar babaya , babalar kıza daha duskun olurlar . Hamilesin uzme kendini canımİnşallah dediğiniz gibi olur. Kocam'a sinir olmaktan yoruldum...
Kim sinir olmaz ki !!??Ne kadar kötü bir yorum yahu bu
Kız ise sevemem !!! ,siparişlede gelmiyor böyle şeyler estağfurullah!
Üstelik sizi ve karnınızdaki yavruyu üzüyor
Allahım bize nasip etmiş ve bir yavrumuz olacak demiyor da ,neyse sinir oldum gerçekten!!
Geri kafalı mahluk .ikinci kızımız olacak allh herkese hayırlı evlat.her evlat sahibinede hakkı ile ebeveyınlık nasıp etsın.yıl kaç olmuş zihniyetıne bilmmem ne...merak etme et tırnaktan ayrılmaz ama üzmüş seni.sen bebegıne odaklan allh saglık ile kucagına almayı nasıp etsın eli ayagı zıhnı yerınde olsun
kaşık bulmuş zilisini arar, kız olacak pipilisini arar hesabı,çok büyük konuşmuş.kız evlat hediye erkek çocuk nimettir.nimetten öbür tarafta zorlu bir sual olunur.
Yüzü yeni ortaya çıktı. Önceleri "Evladımız olsun. Sağlıklı olsun" diyordu. Hamile olduğumu söyledikten sonra "Erkek olsun, erkek olsun" demeye başladı.Hayata 1-0 yenik başlayacak bir kiz getiriyorsunuz dunyaya
Bugune kadar farkinda degil miydiniz boyle bir adamla evli oldugunuzun?
KV'ye "Sen seversin ben sevmem" diyor. KP'de çok kızdı.. Bakalım...Kusura bakmayın ama eşiniz baba olmayı bile haketmiyor. Doğumdan sonra sever sevmesine de ben bu zihniyeti unutamazdım heralde.
Amin canım. Çok sağol. Bugün inan ki Bardağı taşırdı..Valla sever mi sevmez mi bilemem ama Allah kocana akıl, fikir ve de vicdan versin. Sana da böyle bir adamı çekeceğin için sabır....
Amin. İnşallah dediğiniz gibi olur. İnşallah yaHic uzulme, takilip kendini yorma o bir gulumsesin yuzune canini verecek kizi icin utanacak bu soylediklerinden, sen kendini minnak kizini dusun rahat ol, saglikla, huzurla alirsin kucagina dilerim
allah kocana akil fikir versinYa kızlar benim anlamadığım bişey var, ve acayip sinirlerim bozuluyor.
Bugün'e kadar biz bebeğimizin cinsiyetini kesin öğrenememiştik, bugün kesinleşti ve bi KIZIMIZ olacakmış :) :) ben açıkcası çok sevindim. Ha kız olduğu için mi? Tabi kii dee hayır... Sağlıklıymış ve herşey yolundaymış. Kalbinin atışı, elleri, ayakları, hele o burnu yok mu, ısırıver ye... Neyse ben bunları düşündükçe mutlu olurken, eşim'e sevinçli haberi vereceğim, söylememle birlikte "Doktor yanlış görmüştür. Erkek'tir o!!" dedi. Bunu söyleyince acayip sinirim bozuldu. Benim eşim "KIZ-ERKEK" ayrımcılığı yapıyor. "Kız olursa, sevemem" diyor. Zoruma gitti iyice.. Acaba bebeğimiz doğduktan sonra değişir mi? Böyle bi durumu yaşayanlar var mı ?
Beyin emarı çektirin eşinin beyni tam gelişmemiş olabilirKV'ye "Sen seversin ben sevmem" diyor. KP'de çok kızdı.. Bakalım...
Yüzü yeni ortaya çıktı. Önceleri "Evladımız olsun. Sağlıklı olsun" diyordu. Hamile olduğumu söyledikten sonra "Erkek olsun, erkek olsun" demeye başladı.
Der diyecek o anki şaşkınlıkla bu şekilde demiş olduğuna inanmak istiyorumİnşallah benim kafasız eşim de öyle der
Der diyecek o anki şaşkınlıkla bu şekilde demiş olduğuna inanmak istiyorumİnşallah benim kafasız eşim de öyle der
bizde aylardir ugrastik esim amaliyat oldu ondan sora oldu doktora sormadik bile cinsiyeti ne zaman belli olur diye bir de benim agrim cok oluyor yeterki saglikli sag salim dogsun istiyoruz.Sinir koca. boşver sen onu hamileliğinin tadını çıkar. Allah nasip etmiş evlat vermiş şükredeceğine konuşuyo. biz aylardır uğraşıyoruz nasip olmuyo.
Hayret bişey yaBabalar kızlarını çok sever doğduktan sonra gelsin bi daha derse de cinsiyeti erkek belirler benlik ne var de kaçıncı yy dayız hala bu konular var 2 kızım var bi çok insan 3 .yp erkek olsun soyu devam eder diyor şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?