Kocam & Bebeğimiz

tamam erkekler genelde oglu olsun ister ama kiz olsa sevemem ne demek ya cok sacma bir cumle

Üc bes kisi toplanip dövülmelik erkek.
Baska yorum yapamiyorum.
Insan evladi olduklarini degil de tanrinin oglu saniyorlar kendilerini.
Biri su erkeklere de ayni kadinlar gibi olduklarini beyinlerine kazisa.
Cahil erkek işte. ..

Bu gidişte beni DEPRESYON'A sokacağı kesin...

Benim ikinci de oğlum olacak bunu duyan artik ucuncuyu yapcan mecbur insallah üçte kizi bulursun diyor. ( daha dogum yapmadan)
Eşim hic bir zaman kiz erkek demedi saglikli olsun dedi.
Ama herkes boyle deyince moralim cok bozuluyor ve ucuncuyu yapmak zorundayim gibi hissetmeye basladim.
O da kız olmazsa napalim yani biz mi belirliyoruz sanki.

Kız olsa sevemem ne demektir ya kendi kanından canından olmuyor mu kız bebek?
Söyleseydiniz de o zaman Y kromozomunu gönderiverseydi.
Saçmalığa bak.

Yok, kız olunca hata kadının. Ama erkek olunca böyle adam bi gururlanacak gibi.. Hayret bişşi

Endişeleri yüzünden saçmalıyor ama öyle böyle değil. Acayip saçmalıyor..

Aynenn... Gel de anlat işte...

Kız evlat=hayırlı evlat derler...
Gerçekten çok üzücü bişi. . Bende ikinci çocuğunun da erkek olduğunu öğrenince biraz burkuldum ama hemen geçti. Şimdi ölürüm onun için..

Öyle oluyor genellikle ama bakalım benim eşim ne yapacak ??

Aynen o konuda size kesinlikle katılıyorum !!!

Ya inşallah

Bu gidişte beni DEPRESYON'A sokacağı kesin...
Evet psikolojinizi bozacak siz üzüleceksiniz niye erkek doğurmadım ikinciyi erkek doğurmalıyım zorunluluğu..
Hay allahım çok sinirlendim
Lütfen izin vermeyin bunu yapmasına cahil düşüncelerini kendine şaklasın size yansıtmasın bari
Ciddi ciddi konuşun
Gözü korksun

Nerden naz yapacan?? Hemen KV'ye şikayet eder. KV'de "Çok yüz vermişsindir" der, beni iyice deli ederler.. Benim salak kocam gitsin anasının lafına baksın manyak, manyak, manyak.. Zaten tam bi "ANA KUZUSU" ... Şebekkk

Benim babam o kadar istenen bir erkek evlat ki.. bikaç kızdan sonra olmuş.. olmuşta nolmuş.. hayırsız evlat. . Eşine sor bakalım bir tırnağını yaratabilir miymiş? Yada önemli olan erkeğin şeyi mi yoksa evladın hayırlı olması mıymış? Bu şekilde konuşmasının kızınızı ve sizi nasıl üzdüğünden bahsedin. Ve bidaha böyle cahilce bir konuyu gündeme bile getirmesin. Tamam erkekler erkek evlat ister ama kız olsa sevemem ne demek? Sanki 10. Kızınız.. ki öyle bile olsa böyle konuşmaya hakkı yok..

Ya o kizi bir kucagina alsin o seni bile gormez gozu. benim esim bildigin asik bizim kiza.
Dusuncesi hic hos degil esinin ama degisir merak etme.

Nerden naz yapacan?? Hemen KV'ye şikayet eder. KV'de "Çok yüz vermişsindir" der, beni iyice deli ederler.. Benim salak kocam gitsin anasının lafına baksın manyak, manyak, manyak.. Zaten tam bi "ANA KUZUSU" ... Şebekkk
Kocanız sizi iyi kızdırmışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…