Biliyor, bilmiyor mu sanki ama ne manyak olduğu için hala şükretmeyi bilmiyor..Esine hic oglu yada kizi olamayan.. Anne baba olmak icin can atan insanlar oldugunu anlat bence..
Cahil erkek işte. ..Üc bes kisi toplanip dövülmelik erkek.
Baska yorum yapamiyorum.
Insan evladi olduklarini degil de tanrinin oglu saniyorlar kendilerini.
Biri su erkeklere de ayni kadinlar gibi olduklarini beyinlerine kazisa.
Allahım cahilliğe bak ya
İnsanların çocuğu olmuyor çocuk hasretiyle yanıp tutuşuyor eşiniz neyin kafasında ?
Ne bu erkek düşkünlüğü oğlu olunca ne olacakmış?
Gerçekten üzüldüm sizin adınıza
Ben hamileyken eşim tam tersi kızım olsun özeniyorum kız çocukları babalarına düşkün olur derdi
Bir şekilde eşinizi tersleyin sizin psikolojinizi bozmasın
Iki oglum bir kizim var.eşime sorsan gene oglan ister ama kizina okadar duskunki kurban olayim kizima der gezer.
Kız olsa sevemem ne demektir ya kendi kanından canından olmuyor mu kız bebek?
Söyleseydiniz de o zaman Y kromozomunu gönderiverseydi.
Saçmalığa bak.
yav he he kesin sevmez.. kızın kocana aşık olucak onun gelmesini kapılarda bekleyecek, sevmemesi mümkün mü ? belki korkuları vardır malum Türkiye de sapık çok, kız çocugunu büyütmek erkek çocuktan daha zor, endişeleri yüzünden mi bu şekilde saçmalıyo yoksa kadın düşmanı mı ? sen daha iyi bilirsin.
Oyle diyecek kocayi dogurana kadar yer bitirirdim herhalde.
En nefret ettigim sey su pis zihniyet!
Malesef kp de kizimdan ziyade eltimin erkek cocugunu daha cok seviyor .
Allahtan uzagizda kızım hissetmiyor ama esim cok üzülüyor .
Cok şükür ki esim cok ama cok seviyor kizimizi...
Bunun devri falanda yok.kızlarını cok seven ve bunu gosteren bir peygamberimiz varken bunun yasindan ,zamanindan soz edemeyiz.
Bende anlamadım vallaKız olunca çocuk ondan olmuş olmuyor mu anlamadım ben...
Tuhaf bu erkekler tuhaff!!
Kız evlat=hayırlı evlat derler...
Gerçekten çok üzücü bişi. . Bende ikinci çocuğunun da erkek olduğunu öğrenince biraz burkuldum ama hemen geçti. Şimdi ölürüm onun için..
Böyle bir zihniyet devam ediyor mu hâlen?
Öyleyse böyle ben de erkektense kız çocuğu tercih ederim evde anneyi anlayan bir hemcinsi olması açısından. Kızı sevemem ben ne demek?!
Zaten oğlunuz olsaymış babası bu cinsiyetçi yaklaşımı ile ''sen erkeksin!'' diye diye bizim artık adına konu açmaktan bıktığımız erkeklerden yapabilirmiş oğlunuzu.
Ya inşallahBnm eşim kızına ölüp bitiyor ömrüm diye sever kızımı erkekler kız çocuklarına cok düşkün oluyor bnm kp de hep erkek isterdi ama kız torunu olduktan sonra şimdi hergun bizdeÖzlüyormuş bazen diyorum keske daha az sevseydiÜzülmeyin kızı hele bi kucağına alsın budağa yarılamayacak
Evet psikolojinizi bozacak siz üzüleceksiniz niye erkek doğurmadım ikinciyi erkek doğurmalıyım zorunluluğu..Bu gidişte beni DEPRESYON'A sokacağı kesin...
Kesinlikle degisecektir. Ama nazini ceken bir esse bu lafi bence burnundan fitil fitil getir :) sahsen ben oyle yapardim :) dogdugunda cocugumla sunu yaparim ilerde boyle olur gibi heveslendirici seyler soyler uzerine de neyse sen sevmicekmissin zaten ben yaparim bunlari der deli ederdim :)
Kocanız sizi iyi kızdırmışşNerden naz yapacan?? Hemen KV'ye şikayet eder. KV'de "Çok yüz vermişsindir" der, beni iyice deli ederler.. Benim salak kocam gitsin anasının lafına baksın manyak, manyak, manyak.. Zaten tam bi "ANA KUZUSU" ... Şebekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?