- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.180
- 138
Okudugumuzu anladik mi?
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okudugumuzu anladik mi?
![]()
yahu benim ne yillarim gidecek, esim.kazaniyor diyorum.Kim üzülüyor acaba :) kız ne üzülmesi ben ken dimden ödün verip çalışıp çabalayıp kaynanama ev araba almadım.sen üzülmüşsün belli. Üzülme olan olmuş giden yıllarına olmuş ama sen ben yaptim onları deyip nasılsa alırsın sonra. İşini bilirsin muhakkak
Belki çok sıkıntıdalar ki istediler, açıkça söyleyin böyle birşey gördüm neden söylemedin, biz evliyiz ,gizli iş yapmamalıyız deyin..ama sürekli neden gönderdin falan diye fırçalamayın adamı..çocugunuz var mı bilemiyorum ama aileler de çocuk büyütmek için hayatlarını veriyorlar maddi manevi olarak..muhtaç bir durum varsa biraz empati yapmak şart..öldüklerinde kalan mirası helâl diye zevkle alıyoruz ama yaşarken zor durumlarında el atmıyoruz,böyle gizli saklı işler yapmaya itiyoruz..Merhaba arkadaşlar. Ben yeni evliyim ve bundan dolayı borçlarımız var. Şuan evde sadece eşim çalışıyor. Size bugün karşılaştığım durumu anlatmak istiyorum. Sabah eşim işe gitmek için hazırlanırken bende onun hesabından kendime para göndermek için eşimin mobil bankacılık uygulamasına girdim karşıma dün yapılan bir eft çıktı ne olduğunu anlayamadım. Açıklama kısmını okuyunca direk ne olduğunu anladım. Babasının saçma sapan bir işi için göndermiş. İhtiyaç dolayayısıyla olsa sinirlensem de belli etmem ailesi sonuçta ma Şuan ucu ucuna ay sonunu getirirke 3 aylık ev kiramız kadar parayı göndermiş ve bana da söylememiş. Gerçekten çok sinirlendim. Ailesi düğün sürecinde hiçbirşey yapmadılar. Borçlarımız olduğunu da biliyorlar. Zaten babası sürekli para lafı ediyor rahatsız olmama rağmen hiçbirşey söylemiyordum ama bu beni çok sinirlendirdi. Dün gece yemeğe davetliydik geç eve döndük hemen uyuduk hiç konuşmadık ama bugün bekleyeceğim ağzını arayacağım onun söylemesini istiyorum.
Hâlâ üzülme diyoryahu benim ne yillarim gidecek, esim.kazaniyor diyorum.Ü zül.me
Ben dört başi mamur yaşadim. Yasarim da. Simdi de kaynanamin evinin tasası sardi sizleri
Evet tabiki anliyorum. Her anne baba bir degil. Bazilari evlattan para tirtiklamayi adet haline getirmistir. Bir seye lazim olsun olmasin, düzenli eft atsin isteyenler de vardır, burda cok okuduk. Yalniz bu olayda, duzenli olarak kocanin suistimal edildigine dair ben bir emare görmedim. Daha cok tekil bir olay gibi. Zaten daha yeni evliler. Biraz durup sakin kalip bakmakta fayda var. Ben basindan beri bunu demek istiyorum. Selamlar.Bu düşüncenize inanın çok hak veriyorum. Rahmet olsun babanıza,benimde babam yok. Dediğiniz gibi annemi rahat ettirmek tek derdim. Ama anlatmak istediğim şey şu annem zaruri şeyler hariç biz maddi sıkıntıdayken ya da ne bileyim kıt kanaat geçiniyorken benden pahalı,o an ki bütçemizi aşacak bir şey istemez. Ha istedi diyelim aldım,eşimle bunu paylaşmadan. Ben evimin temel eksiği,borcu varken sırf annem üzülmesin diye istediğini alınca yaşlı o,üzülmesin diyemem. Bakın kv değil kendi annem içinde geçerli. Umarım anlatabilmişimdir.
Borclariniz varsa 3 aylik kadar kira parasini neden gonderiyorda,borclari erken kapamiyor?Merhaba arkadaşlar. Ben yeni evliyim ve bundan dolayı borçlarımız var. Şuan evde sadece eşim çalışıyor. Size bugün karşılaştığım durumu anlatmak istiyorum. Sabah eşim işe gitmek için hazırlanırken bende onun hesabından kendime para göndermek için eşimin mobil bankacılık uygulamasına girdim karşıma dün yapılan bir eft çıktı ne olduğunu anlayamadım. Açıklama kısmını okuyunca direk ne olduğunu anladım. Babasının saçma sapan bir işi için göndermiş. İhtiyaç dolayayısıyla olsa sinirlensem de belli etmem ailesi sonuçta ma Şuan ucu ucuna ay sonunu getirirke 3 aylık ev kiramız kadar parayı göndermiş ve bana da söylememiş. Gerçekten çok sinirlendim. Ailesi düğün sürecinde hiçbirşey yapmadılar. Borçlarımız olduğunu da biliyorlar. Zaten babası sürekli para lafı ediyor rahatsız olmama rağmen hiçbirşey söylemiyordum ama bu beni çok sinirlendirdi. Dün gece yemeğe davetliydik geç eve döndük hemen uyuduk hiç konuşmadık ama bugün bekleyeceğim ağzını arayacağım onun söylemesini istiyorum.
kusura bakmayin. Öyle bir hücum edildi ki bu aksam bana. Özür diliyorum ve sizi cok öpüyorumBen en azından yanlış da düşünebileceğimi kabul edebiliyorum diyelim.
Ama saklamamis da. Öyle olsa banka şifresini vermezdi. Bütceyi adamcagiz tek basina yapiyor, herkesin ayri ayri gönlünü yapmaya çalışıyor. Gizli sakli bir sey yapmaya calismamis, ben sempati duydum bu kisiye karsi.Selen hanım bence her kadın ekonomik özgürlüğünu almalı bu ayrı birşey sizin söyleminuz tepki çekmiş olabilir mi ? Çalışmıyorsa susacak kocası kazandığı için . Onların arasında nasıl bir anlasma oldu bilmiyoruz belki kadın şimdilik çalışmıyor belki çocuk sahibi olmayı deniyorlar kısa süreliğine işe girip çıkmıyor belki de böyle tercih ettiler . Aile artık onlar sonuç olarak . Annesine üç kira paralik hediyeyi eşinden habersiz kadın da erkekte alamaz eğer paraları anca yetiyorsa. Eşim de bende on bin TL yi sorun etmeyecek işlerde çalışırsak eşim annesine alsın tabi ki milyarderse istediği kadar ev araba alsın ama yine bana söylemek zorunda bende ona söylemeliyim. Aldığın bir çantayı bir bluzu söylemezsin mesela
Böyle gönul alınmaz . Ben çalışmıyorum ama bütçeyi eşimle ikimiz yapıyoruz . Bütçeden ikimizde etkileniyoruz .Ama saklamamis da. Öyle olsa banka şifresini vermezdi. Bütceyi adamcagiz tek basina yapiyor, herkesin ayri ayri gönlünü yapmaya çalışıyor. Gizli sakli bir sey yapmaya calismamis, ben sempati duydum bu kisiye karsi.
borcumuz varken 3 kira bedeli yollamış , o kadar borcumuz varken sürekli birşeyler istiyor kayınvalide demiş konu sahibi...Yokmuş işte.3 kira borcu var diyor.Dediğiniz gibi olsa feda olsun
Sizin durumunuzla oldukca farkli. Siz calisip ayrilmissiniz, cocugunuz var. Bu kisi yeni evli, biraz eşine zaman tanimali.Böyle gönul alınmaz . Ben çalışmıyorum ama bütçeyi eşimle ikimiz yapıyoruz . Bütçeden ikimizde etkileniyoruz .
Böyle gönul alınmaz . Ben çalışmıyorum ama bütçeyi eşimle ikimiz yapıyoruz . Bütçeden ikimizde etkileniyoruz .
Ay tabi öyle. Ana baba onlar ötesi yok. Kv kp çok severim ben kendi ailemden ayrı görmedim hiç. Başımın üstünde yeri var hepsinin. Ama olabilecek şey var olamayacak şey var.Kadın kaygılanıyor haklı olarak. Herkes yeni evlisin bak yapma demiş ama tam tersi,oturmayan çok yeni bir evlilik zamanında daha çok kafaya takar insan. Aile içine yeni giriyor sonuçta.Hep mi böyle olacak şöyle mi böyle mi diye. Yeni evli tabi uyum süreci var ama adam da bunu düşünmeli bence.borcumuz varken 3 kira bedeli yollamış , o kadar borcumuz varken sürekli birşeyler istiyor kayınvalide demiş konu sahibi...
anneye babaya hediyede alınır başımızın üstünde yerleri var, birşeye ihtiyaçları varsa elimizden ne geliyorsa zaten yapmak zorundayız çünkü aile olmak bunu gerektirir. ama hem kimseye yapışmamak gerek deyip hemde airfar isteyebilir hakkıdır demek büyük çelişki . negatif ayrımcılık da var. anlattığımız da karşımızdakinin anladığı kadar demişler . bazen öyle bırakmak gerekirbelki kendi kendine çözer bırakalım...
birde insanın aklına normalde ilk şu gelir hani yeni evlisin ya bak huyuna suyuna daha alışırsın, söyle yaklaş böyle yaklaş ılımlı yapıcı tavsiye verilir. konu sahibine hayırlı eş dediğin kocasının banka hesabına bakmaaaazzz hayırlı eş dediğin erkek tarafı düğünde daha fazla masraf yapıyor o yüzden kocasının borcunu ödeeeeerr diyeAy tabi öyle. Ana baba onlar ötesi yok. Kv kp çok severim ben kendi ailemden ayrı görmedim hiç. Başımın üstünde yeri var hepsinin. Ama olabilecek şey var olamayacak şey var.Kadın kaygılanıyor haklı olarak. Herkes yeni evlisin bak yapma demiş ama tam tersi,oturmayan çok yeni bir evlilik zamanında daha çok kafaya takar insan. Aile içine yeni giriyor sonuçta.Hep mi böyle olacak şöyle mi böyle mi diye. Yeni evli tabi uyum süreci var ama adam da bunu düşünmeli bence.
Ee ben de ihtiyaç olunca eşimin mobil bankacılığını kullanıyorum,ki Stalker falan da değilim son havale hemen altta kalıyor,görüyorum. Ben hayırsız eş miyim?birde insanın aklına normalde ilk şu gelir hani yeni evlisin ya bak huyuna suyuna daha alışırsın, söyle yaklaş böyle yaklaş ılımlı yapıcı tavsiye verilir. konu sahibine hayırlı eş dediğin kocasının banka hesabına bakmaaaazzz hayırlı eş dediğin erkek tarafı düğünde daha fazla masraf yapıyor o yüzden kocasının borcunu ödeeeeerr diyeenteresan çıkış yapılması . bu gecenin en komik anıydı
eşimin muhasebecisiyim tüm geliri benim yönetimimdeEe ben de ihtiyaç olunca eşimin mobil bankacılığını kullanıyorum,ki Stalker falan da değilim son havale hemen altta kalıyor,görüyorum. Ben hayırsız eş miyim?![]()
Kötü gelinnnnnneşimin muhasebecisiyim tüm geliri benim yönetimimdebirilerinin hiç sevmeyeceği gelin olabilirim şuan ahahha
![]()
Günces nerde olursan ol az değil bence . Çünkü yaşam koşulunu oturduğun evin kirasi belirler az çok . Kafasına göre evin bir bireyi ailesine bu parayı yollamamali hele ki böyle keyfi birşey içinKonu sahibi nerede yasiyor bilmiyoruz İstanbul sartlarina gore konusacak olursam 3 aylik kira bedeli cok az bir rakam degildir. Boyle bir gideri konu sahibi ile paylasmak yerine banka sifresini veriyor sozde gizli sakli yapmiyor bana gore gizli saklidan bir farki yok. Bu para bende ben karar veririm demek oluyor.
Tenezzül etmem ihtiyacım yokPeki ne oldu o takılar. Geri alabildinizmi?
Açılınnnn gri haşortmanlı çalışmayan ceycey kulunuz geldi. Dışarda işimiz vardı öğlen. Yoruldum yemekle kim uğraşacak dedim. Eşim yemek ısmarladı yedik eve geldik. Yorulmuşum uyudum miss gibi yeni kalktımmm. A bak Allah’ın işine. O ara eşim buzdolabını temizlemiş köfte yapmış buzluğa atmış salata yapmış streçlemiş. Kendine çay yapmış kalk kadın yap dememiş. Ben tekrar yatağa girdim çayımı alıp ahan da ayaklarımı uzattım bunları yazıyorum. Tüm çalışmayan emekçi kardeşlerimin günü kutlu olsunnnnn. Ayrıca çalışmayanlarla kafayı bozmamış çalışan üyelerin de günü kutlu olsunnnnAllah mutluluğunuzu birliğinizi daim etsin. Bazı çalışan kadınlar hem ev hanımı olup hem kocası tarafından sözü dinlenilip sevilip sayilinca yediremiyor bunu kendine. Benim eşim de Allah razı olsun bi gün senin param benim paramcilik yapmadı. Calismayi biraktim evde oturmadim gezdik yedik ictik eşimle. Halen de oyle. Her şeyimize ortak karar veririz.ama etrafimda calisip aslinda çalışmak istemeyen aksi takdirde kıymet görmeyecegini bilen kadınlar oldu. O yüzden Allah herkesin gönlüne göre versin. Calisip calismamak onemli degil onemli olan hayirli bir eş. Kendi sorumluluklarını almış ailesini seven sayan ama kendi bi yuva kurdugunun farkında olan bir eş. Galiba hanfendi saçını süpürge etmiş anca kaynanasına eve araba almış şimdi içine dert olmuş allah yardım etsin. En önce kendi çekirdek ailem gelir. Sonra benim ve eşimin ailesi