Kocam benden habersiz ailesine Para göndermiş

Açılınnnn gri haşortmanlı çalışmayan ceycey kulunuz geldi. Dışarda işimiz vardı öğlen. Yoruldum yemekle kim uğraşacak dedim. Eşim yemek ısmarladı yedik eve geldik. Yorulmuşum uyudum miss gibi yeni kalktımmm. A bak Allah’ın işine. O ara eşim buzdolabını temizlemiş köfte yapmış buzluğa atmış salata yapmış streçlemiş. Kendine çay yapmış kalk kadın yap dememiş. Ben tekrar yatağa girdim çayımı alıp ahan da ayaklarımı uzattım bunları yazıyorum. Tüm çalışmayan emekçi kardeşlerimin günü kutlu olsunnnnn. Ayrıca çalışmayanlarla kafayı bozmamış çalışan üyelerin de günü kutlu olsunnnn😂😅😃
😅😅😅Hoş geldin Ceycey!🥰

Açılınnnn gri haşortmanlı çalışmayan ceycey kulunuz geldi. Dışarda işimiz vardı öğlen. Yoruldum yemekle kim uğraşacak dedim. Eşim yemek ısmarladı yedik eve geldik. Yorulmuşum uyudum miss gibi yeni kalktımmm. A bak Allah’ın işine. O ara eşim buzdolabını temizlemiş köfte yapmış buzluğa atmış salata yapmış streçlemiş. Kendine çay yapmış kalk kadın yap dememiş. Ben tekrar yatağa girdim çayımı alıp ahan da ayaklarımı uzattım bunları yazıyorum. Tüm çalışmayan emekçi kardeşlerimin günü kutlu olsunnnnn. Ayrıca çalışmayanlarla kafayı bozmamış çalışan üyelerin de günü kutlu olsunnnn😂😅😃
Tililililili 😊

Merhaba arkadaşlar. Ben yeni evliyim ve bundan dolayı borçlarımız var. Şuan evde sadece eşim çalışıyor. Size bugün karşılaştığım durumu anlatmak istiyorum. Sabah eşim işe gitmek için hazırlanırken bende onun hesabından kendime para göndermek için eşimin mobil bankacılık uygulamasına girdim karşıma dün yapılan bir eft çıktı ne olduğunu anlayamadım. Açıklama kısmını okuyunca direk ne olduğunu anladım. Babasının saçma sapan bir işi için göndermiş. İhtiyaç dolayayısıyla olsa sinirlensem de belli etmem ailesi sonuçta ma Şuan ucu ucuna ay sonunu getirirke 3 aylık ev kiramız kadar parayı göndermiş ve bana da söylememiş. Gerçekten çok sinirlendim. Ailesi düğün sürecinde hiçbirşey yapmadılar. Borçlarımız olduğunu da biliyorlar. Zaten babası sürekli para lafı ediyor rahatsız olmama rağmen hiçbirşey söylemiyordum ama bu beni çok sinirlendirdi. Dün gece yemeğe davetliydik geç eve döndük hemen uyuduk hiç konuşmadık ama bugün bekleyeceğim ağzını arayacağım onun söylemesini istiyorum.
Bence sakin bi şekilde eşinize neden verdiğini sorun. Bu durumdan hoslanmadiginizi belirtin. Böyle sebepten kavga edip birbirinizi kırmayın

birde insanın aklına normalde ilk şu gelir hani yeni evlisin ya bak huyuna suyuna daha alışırsın, söyle yaklaş böyle yaklaş ılımlı yapıcı tavsiye verilir. konu sahibine hayırlı eş dediğin kocasının banka hesabına bakmaaaazzz hayırlı eş dediğin erkek tarafı düğünde daha fazla masraf yapıyor o yüzden kocasının borcunu ödeeeeerr diye :KK70: enteresan çıkış yapılması . bu gecenin en komik anıydı
Hayirli eş kocasının borcunu öder diye bir sey mi dedim? okudugunuzu gercekten anlama sorununuz var
Eft yapacaksaniz da yapin geçin, asagidaki son havalelere falan goz gezdirmek neden ? hic aklima bile gelmez. Merak, merak...

Ben de muhendisim. Mühendis olarak çalıştım. Sonra ögretmen olarak calistim.
Baslik sahibi, hicbir yerde çalışmamış. Birkac aylik evli. Müsterek cocuk da yok henüz, bir sey de yok. Koca tek maasla evi geçindiriyor.
Kadın daha yeni evli. Belki evlenirken şehir değiştirdi, haliyle işini bırakmak zorunda kaldı. Yaşadığı yerde de ha demeye iş bulamadı. Kadın çalışmıyorsa koca evin rızkını kafasına göre dağıtabilir diye bir kanun mu var ?

Hayirli eş kocasının borcunu öder diye bir sey mi dedim? okudugunuzu gercekten anlama sorununuz var
Eft yapacaksaniz da yapin geçin, asagidaki son havalelere falan goz gezdirmek neden ? hic aklima bile gelmez. Merak, merak...
adam borçları tek başına ödüyor konu sahibi çalışmadığı için! ekmek elden su gölden yaşıyor prenses dediniz . bende o borçlar adam evlenirken alması gereken eşyanın borçları,kız tarafı üstüne düşeni yapmış , aslında konu sahibi de adamın erkek tarafı olarak alması gereken eşyaların borç sıkıntısını çekmiş oluyor,onun idaresiyle dişini sıkmasıyla ödeniyor dedim. sizde erkek tarafı daha fazla masraf ediyor kızlar çul çaput alıyor, eşit değil dediniz. sizin ne demeye çalıştığınızı biz hepimiz çok iyi anlıyoruz , siz ne yazdığınızın farkında değilseniz ona birşey diyemeyeceğim .

Merhaba arkadaşlar. Ben yeni evliyim ve bundan dolayı borçlarımız var. Şuan evde sadece eşim çalışıyor. Size bugün karşılaştığım durumu anlatmak istiyorum. Sabah eşim işe gitmek için hazırlanırken bende onun hesabından kendime para göndermek için eşimin mobil bankacılık uygulamasına girdim karşıma dün yapılan bir eft çıktı ne olduğunu anlayamadım. Açıklama kısmını okuyunca direk ne olduğunu anladım. Babasının saçma sapan bir işi için göndermiş. İhtiyaç dolayayısıyla olsa sinirlensem de belli etmem ailesi sonuçta ma Şuan ucu ucuna ay sonunu getirirke 3 aylık ev kiramız kadar parayı göndermiş ve bana da söylememiş. Gerçekten çok sinirlendim. Ailesi düğün sürecinde hiçbirşey yapmadılar. Borçlarımız olduğunu da biliyorlar. Zaten babası sürekli para lafı ediyor rahatsız olmama rağmen hiçbirşey söylemiyordum ama bu beni çok sinirlendirdi. Dün gece yemeğe davetliydik geç eve döndük hemen uyuduk hiç konuşmadık ama bugün bekleyeceğim ağzını arayacağım onun söylemesini istiyorum.
Ben de yeni evliyim. Bizim de borclarimiz var ama ben eşim parayı nereye harcıyor kime gönderiyor hiç ilgilenmem. Hele bir de annesi babasıysa asla karışmam. Ayrıca değil mobil bankaciligina girmek telefonunu elime almisligim yok. Siz eşi olabilirsiniz onlarda anne babası. Ortak hesabınız olsa neyse, sadece eşiniz çalışıyor. Bence bu kadar sinirlenmeniz gereksiz.

Günaydın. Gece yarilarindan sabah ezanina kadar benle ugrasmissiniz, gercekten bu kadar onemli miydi bu konu? Cumartesi gecenizi - ve sabaha karsi olan zamanlarinizi - boydan boya bana ayırdığınıza cok memnun oldum ama. Evinizde yapabilecek daha guzel bir aktiviteleriniz olsun. (!) Artik beni bu mention'dan cikarin.

Ben sizi anliyorum. Esim de iyi niyetlidir ve bundan faydalanan cok olmus eskiden ve evlendikten sonra faydalanmaya calisanlar var. Ve ben artik onu kestim. Bu yakin akrabalar icin de gecerli. Cünkü istenilen paralar 10.000 Eurolari gecen rakamlar da oldu. Kimse kusura bakmasin acil ihtiyac olur anlarim, ama ortada sadece kendi maddi durumunu becerememe ve akilsizlik olunca esimin emegini kimseye yedirmem. Cünkü gercekten bir kere verdin mi insanlar alisiyor. Acil bir ihtiyac olsa, anne babanin durumu yoksa veya saglik gibi konular olsa zaten insan yardim eder.
Kesinlikle bende böyle düşünüyorum öğle bir surum olsa benim birşey söylemem doğru olmaz ama dediğiniz gibi zamanında yapmış şimdi evlendi ama hala eskisi gibi sürekli para bekliyorlar

Yahu size ne, yillar yili, siz evli degilken kendi ailesine, herkes, ister para gonderir, ister bizzat aile işletmesinde çalışır? Size mi soracakti?

Alt tarafi air fryer alivermis, cok mu? Belki, kp kurban bayraminda hayvanlarini satinca misliyle hediye para yollayacak yada , Eylüle tarladan ürün kaldirinca belli bi miktarini oğluna verecek. 🤷‍♀️ Aile ici dinamikleri bilmiyorsunuz, agirliğinizda da oturmuyorsunuz. Hayatiniz para olmus. Daha dünkü gelinsiniz, bi sakin...
İhtiyaç olmayan bir durum için kendilerine küçük bize şu durumda büyük bir meblayı habersiz izinsiz demiyorum habersiz göndermiş olduğunu açıkça belirtin sizde benim hayatımı bilmiyorsunuz yıllardır tanıdığım bildiğim aile hiçbir şekilde de bukadar pazar kazandık al Buda sana diyecek insanlar değille r

Back
X